Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
393
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διαμετακομίσεις σε συνδυασμό με την Πανσέληνο είναι ισχυρές για την απελευθέρωση από προβλήματα μέσω των συνομιλιών και των συλλογισμών. Η σκέψη και η επικοινωνία μπορούν να επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από τα όνειρα και τη διαίσθηση και οι ιδέες ενώνονται με μαγικούς τρόπους, καθώς εναρμονίζεται ο Ερμής και ο Ποσειδώνας. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και μην τον αμελείς εξαιτίας των φιλιών σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάτι σημαντικό θα προκύψει.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, την καριέρα και τη φήμη σου. Προσπάθησε να λάβεις περισσότερες πληροφορίες προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου απόψε εκπέμπει πάθος και ρομαντισμό. Αν είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην πισωγυρίζεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, να επιδιώξεις νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και να κάνεις σχέδια για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μπορεί επίσης η διαίσθησή σου να σου φανεί πολύ χρήσιμη αν πραγματικά την εμπιστευτείς. Απόλαυσε τη μέρα και τη μαγεία του φεγγαριού με τον αγαπημένο σου κάνοντας του μια ερωτική εξομολόγηση. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από προκαταλήψεις και αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ.

Καρκίνος
Με τη σημερινή Πανσέληνο ζητήματα χρημάτων έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν την προσοχή σου. Αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι μια υπενθύμιση υπερβολικών δαπανών ή κάποιου χρέους. Εάν νιώθεις ότι είσαι εξαρτημένη από κάποιες καταστάσεις ή ανθρώπους είναι μια καλή ευκαιρία να απεξαρτηθείς. Η μαγεία του φεγγαριού γεμίζει πάθος τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και μέσα από το φλερτ ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων
Χρήσιμες, εμπνευσμένες συνομιλίες σήμερα ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις τη λογική με τη δημιουργικότητα και να παρακολουθήσεις πρακτικά θέματα με θετική σκέψη. Το μυαλό σου μπορεί να ανοίξει σε μια νέα ιδέα που προηγούμενως είχες παραβλέψει. Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε απογοητεύσουν όμως μην το παίρνεις κατάκαρδα. Μην λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου που μπορεί να μετανιώσεις ή να τον πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τα μεγάλα λόγια.

Παρθένος
Ίσως σήμερα είναι ευκολότερο να αφήσεις πίσω σου τις ανησυχίες και να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο διεξοδικά, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η σημερινή Πανσέληνος ίσως σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και υπευθυνότητα τις ευθύνες σου. Μένοντας σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να επιβαρύνεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνε πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Ζυγός
Τα ένστικτα σου είναι πιο ισχυρά σήμερα για το τι πρέπει να πεις κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Είσαι επίσης σε μια εξαιρετική κατάσταση για να ονειρευτείς και να επινοήσεις ευφάνταστους τρόπους για να προωθήσεις τους στόχους ή την καριέρα σου. Μετακινήσεις και σχέσεις διαπροσωπικών σχέσεων χρειάζονται προσοχή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου φρόντισε να είσαι ήρεμη και αφοσιωμένη σε αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις τόσο αυστηρά νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για την ανταλλαγή ιδεών και προσωπικών φιλοσοφιών. Η επιθυμία ή η ανάγκη να μοιραστείς κάτι προσωπικό ή κρυμμένο, μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Έλεγξε τις αδυναμίες και ανασφάλειες σου έτσι ώστε να περάσει όμορφα και ήρεμα η μέρα σου τόσο με τον αγαπημένο σου όσο και με τα κοντινά σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το παρελθόν να σε οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενα λάθη.

Τοξότης
Οι οικείες σου σχέσεις βελτιώνονται καθώς υπάρχουν ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας και προθυμία να κατανοήσεις ή να αναζητήσεις τα κρυμμένα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ή στα όνειρα και τα σχέδια σου βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά. Οι κοινωνικές σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου σήμερα. Απόφυγε διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες με την πρώτη ματιά.

Αιγόκερος
Η μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις την πιο γοητευτική και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου. Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να προσεγγίσεις το καινούριο και να μην επιστρέψεις στα παλιά. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος ξυπνά και φέρνει στην επιφάνεια τις βαθιές και ίσως καλά κρυμμένες ανασφάλειες σου. Η εμπιστοσύνη σου απέναντι στον αγαπημένο σου για κάποιους λόγους κλονίζεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι ανυπόμονη.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδανικές για μια φυσική ροή της επικοινωνίας και οι ιδέες σου είναι μοναδικές και δημιουργικές. Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία η διαίσθηση σου θα σε εξυπηρετήσει πολύ. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος ίσως σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης κάποιων σχεδίων ή ιδεών. Εντάσεις με τον αγαπημένο σου απόφυγε τες επιμελώς. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η συμπεριφορά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει να σε απογοητεύσει.

Ιχθείς
Ο Ερμής σε αρμονική πτυχή με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να εκφραστείς με φυσικό και δημιουργικό τρόπο. Είναι καλή στιγμή να γνωστοποιήσεις τις σκέψεις σου, να κάνεις ρομαντικές συνδέσεις και να προχωρήσεις σε συμφωνίες. Ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, μην ασχολείσαι με αδιέξοδες καταστάσεις.

Πηγή

Σχετικά

Back to top