Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
358
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο πλανητικός σου κυβερνήτης Άρης σήμερα ενώνεται με την Αφροδίτη κι αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για να επιδιώξεις την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου, αλλά χρησιμοποιώντας κάποιον περιορισμό ή μια στρατηγική θα οδηγηθείς σε καλύτερα ακόμη αποτελέσματα. Μπορείς να προσφέρεις υπέρτατη ικανοποίηση στον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να ξεκαθαρίσεις τα δικά σου συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο δυναμισμός σου είναι τα ισχυρά σου ατού.

Ταύρος
Μπορεί να νιώσεις απόλυτα παθιασμένη με την οικογενειακή σου ζωή, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται σήμερα στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Η καρδιά κυβερνά το μυαλό σου κι ως εκ τούτου τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ακατάστατα, όμως αυτό χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά κι αυτό αναγνωρίζεται. Πραγματικά απολαμβάνεις τη ζεστασιά και ασφάλεια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι
Μια υπέροχη μέρα για δημιουργικά οράματα ή ενθουσιασμό για την κοινωνική σου ζωή έχεις μπροστά σου. Είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού όταν εκφράζεις τον εαυτό σου και οι άλλοι σε θαυμάζουν. Έχεις τεράστια εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε ανακαλύψεις και τολμηρές νέες αρχές. Πες ναι στα καλέσματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις, κατακτήσεις και ειδήσεις προβλέπονται για τη μέρα σου.

Καρκίνος
Υλικά αγαθά, είδη άνεσης ή πολυτέλειας και ευχάριστες αισθησιακές δραστηριότητες σε γοητεύουν ιδιαίτερα, με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Άρη. Ίσως επίσης να αναζητήσεις τρόπους να βγάλεις περισσότερα χρήματα ή να κάνεις δημιουργικές αλλαγές στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως να βρίσκεται στα καλύτερά της. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου που δεν είναι καθόλου μακριά.

Λέων
Μπορεί σήμερα να έχεις μια ξαφνική όρεξη για απόλαυση με την Αφροδίτη και τον Άρη να ενώνονται. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε προκαλέσει να αναλάβεις το προβάδισμα ή τις ευθύνες σου. Ωστόσο αν δεν βρεις διέξοδο για όλα αυτά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου θα μπορούσε να νιώσεις απογοήτευση. Η διαλλακτικότητα ίσως σου χρειαστεί στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται και βρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά και ευχάριστα φέρνει η σημερινή μέρα.

Παρθένος
Οι επιθυμίες σου είναι έντονες σήμερα καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Άρη σε μια ιδιωτική περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και τον εσωτερικό κόσμο σου. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά ή εμπόδια αντιμετωπίζονται ευκολότερα με υπομονή και ψυχραιμία. Μια ανεκπλήρωτη αγάπη μπορεί να έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολήσει έντονα, αν είσαι μόνη. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση η συναισθηματική σου γενναιοδωρία βρίσκει ανταπόκριση.

Ζυγός
Η δημιουργική σκέψη βρίσκεται στο επίκεντρο σήμερα και μπορεί να επιδιώξεις μια καινούρια αρχή ή μια αυξημένη επαφή με τους άλλους. Ίσως θελήσεις να ηγηθείς καθώς η Αφροδίτη ο κυβερνητικός σου πλανήτης, έρχεται μαζί με τον αποφασιστικό Άρη στον κοινωνικό σου τομέα. Η έμφασή σου βρίσκεται στην ευχαρίστηση, στον υγιή ανταγωνισμό και στην έλξη νέων σχεδίων. Η ειλικρίνεια και η δοτικότητα ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δείχνει να έχει πραγματικό και ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Οι άλλοι αναγνωρίζουν τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου και τα σχόλια είναι συναρπαστικά καθώς ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Τείνεις να ξεχωρίζεις και να λάμπεις καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Αυτή η διέλευση είναι ανταγωνιστική, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη. Είναι ιδανική η μέρα για να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις σου και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης
Η μέρα είναι γεμάτη περιπέτεια με την Αφροδίτη και τον Άρη να έρχονται μαζί στον τομέα του πνεύματός σου. Είσαι σε θέση να κάνεις εντύπωση και να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου. Ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Οι σημερινές πλανητικές όψεις ευνοούν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ευκολία.

Αιγόκερος
Η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Άρη προκαλεί συναισθήματα ειδικά αν αισθάνεσαι υπερβολικά εξαρτημένη από κάποιον. Κρυμμένες ή παλαιότερες θαμμένες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια. Αν και αρκετά πιεστικό το κλίμα στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις τη συζήτηση που θέλεις και χρειάζεται η σχέση με τον αγαπημένο σου κι από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις καλά και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Σήμερα αισθάνεσαι πιο αποφασιστική, γεμάτη ενέργεια. Με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Άρη στον τομέα της συνεργασίας σου, είναι μια έντονη στιγμή για ρομαντισμό και απόλαυση. Βελτίωσε τις σχέσεις σου με συναδέλφους, αντάλλαξε ιδέες και μοιράσου υποχρεώσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι προ των πυλών.

Ιχθείς
Η επιθυμία για ευχαρίστηση και πάθος αυξάνεται και μπορείς να τη διοχετεύσεις σε παραγωγικές αναζητήσεις. Η παραγωγικότητά σου στα εργασιακά ανεβαίνει και οι άλλοι το αναγνωρίζουν. Καυτές ερωτικές στιγμές σε περιμένουν με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανά μέσα από τον εργασιακό χώρο σου σε ενθουσιάζει και σου υπενθυμίζει τα όσα πραγματικά αξίζεις.

Πηγή

Σχετικά

Back to top