Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
600
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής μετακινείται στον 4ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 27/7. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι σκέψεις σου περιστρέφονται συχνά γύρω από προσωπικά θέματα ειδικά οικογενειακά και οικεία. Γίνεσαι πιο αντικειμενική όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου με εκείνους που βρίσκονται κοντά σου και αγαπάς. Απόλαυσε λοιπόν τη μέρα με τη συντροφιά τους χωρίς να αμελείς τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αυτό το εκπέμπεις.

Ταύρος
Ο Ερμής κινείται προς τον 3ο ηλιακό σου οίκο και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μάθηση, σύντομα ταξίδια, επικοινωνία και σύνδεση. Κατά την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξουν νευρικές στιγμές, ίσως λόγω της υπερφόρτωσης πληροφοριών. Η αδράνεια σήμερα δεν σου αρέσει καθόλου για αυτό και βρίσκεις χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείς. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια. Ακόμα κι εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζεις πως πολύ σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κινείται προς την έξοδο από το δικό σου ζώδιο και μεταφέρεται στο 2ο ηλιακό σου σπίτι όπου θα παραμείνει έως τις 27/7. Έτσι η επόμενη περίοδος είναι κατάλληλη για συντήρηση, οικοδόμηση και ανάπτυξη. Χρησιμοποιείς ευκολότερα την πρακτικότητα και αντικειμενικότητα στην προσέγγισή σου σχετικά με τις δαπάνες και τα χρήματα. Απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το εντυπωσιάσεις.

Καρκίνος
Ο Ερμής περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο πρόθυμη να μοιραστείς και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Η λήψη αποφάσεων γίνεται ανάγκη σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε αφορά στα επαγγελματικά. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου και όχι περίπλοκες συζητήσεις σας φέρνουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου βελτιώνεται και υποστηρίζεις τα θέλω σου με περισσότερο πάθος.

Λέων
Ο Ερμής μετακινείται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και πλέον εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε ιδιωτικά θέματα και προηγούμενα ζητήματά σου. Τείνεις να αναζητάς νόημα σε κρυμμένα μέρη και να ψάχνεις το παρελθόν για απαντήσεις. Πρόσεξε για την υπερβολική εστίαση σε θέματα που έχουν ξεπεράσει την αξία τους στη ζωή σου. Με τη στάση σου κάνεις τον ερωτικό σύντροφό σου να νιώθει ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Παρθένος
Ο Ερμής περνά σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου επεκτείνοντας την εστίαση στην κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τον καθορισμό στόχων μέχρις τις 27 του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θέλεις να συνδεθείς με ανθρώπους που σε αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είσαι. Έτσι βάζεις όρια στη συναισθηματική σου ζωή και οι απαιτήσεις σου αυξάνονται από τον ερωτικό σου σύντροφο ή από τις νέες γνωριμίες -αν είσαι μόνη.

Ζυγός
Ο Ερμής μετακινείται στον 10ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις 27 του μήνα. Αυτή η επιρροή εστιάζει έντονα στον καθορισμό στόχων, επιχειρήσεων, καριέρας και επιτευγμάτων. Γίνεσαι πιο υπεύθυνη πλέον σε αυτά που λες και τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Σήμερα μπορείς να βρεις ευκολότερα από το συνηθισμένο τον τρόπο να συνδυάσεις την εργασία με την ψυχική σου ανανέωση. Για τη συναισθηματική σου ζωή έρχονται τα καλύτερα.

Σκορπιός
Ο Ερμής σήμερα περνά στον ηλιακό 9ο οίκο σου και οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτό το διάστημα δεν καλύπτουν μόνο τις πρακτικές ανάγκες σου. Επικοινωνείς με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να ακονίσεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου. Μην συμπεριφέρεσαι εγωιστικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα νομίζεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες γεμίζουν και χρωματίζουν τη μέρα σου.

Τοξότης
Με τον Ερμή να περνά στο 8ο ηλιακό σου οίκο σκέφτεσαι και λειτουργείς πιο ορθολογιστικά, απομονώνοντας για λίγο το συναίσθημα. Ίσως να θελήσεις να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να τους ξεπεράσεις. Απόλαυσε τη μέρα και σκέψου πως η νέα σου τακτική δεν βοηθά τη συναισθηματική σου ζωή. Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα άσε το συναίσθημα να σε οδηγήσει.

Αιγόκερος
Ο Ερμής περνά σήμερα στον 7ο οίκο σου και σε ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Μπορείς να ανακαλύψεις νέους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων σου αλλά και τη διεκδίκηση των στόχων σου. Μην γίνεσαι αυστηρή και επικριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρείς τον τρόπο που διεκδικείς μια επανασύνδεση ή την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Ο Ερμής από τη νέα του θέση ευνοεί την επικοινωνία σου με τους άλλους και σε παρακινεί να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση. Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες αυξάνονται και σε οδηγούν σε αλλαγές. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε θέλει και διεκδικεί το απόλυτο ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τις κακές στιγμές του παρελθόντος.

Ιχθείς
Με τον Ερμή σήμερα να περνά και να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου γίνεσαι πιο δημιουργική και συμφιλιωτική με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Θέλεις να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Αν δεν θέλεις άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου συμπεριέλαβε σε όλα αυτά και τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέα πρόσωπα κινούν το ενδιαφέρον σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top