Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

at 1:26 πμ
812
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη από τον τομέα των πόρων σου κάνει στόχο σου την ασφάλεια και τη βελτίωση των  οικονομικών σου. Προσπάθησε να μην κάνεις δικά σου τα προβλήματα των άλλων μιας και έχεις ήδη πολλά δικά σου στο κεφάλι σου. Βρες τρόπους να καθησυχάσει τις ανασφάλειες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ελπίδα και αγάπη στην καρδιά σου κι αυτό το μεταφέρεις και στους άλλους.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας το  θάρρος και την ευαισθησία σου. Ίσως να νιώσεις λίγες ενοχές για πράγματα που δεν έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Φρόντισε να διώξεις από το μυαλό σου περίπλοκες σκέψεις που σε αναστατώνουν και απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε την επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει χωρίς να δείξεις τις ανασφάλειές σου. 

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να υπάρχει ένα συναίσθημα έλλειψης πίστης και γενικής δυσπιστίας γύρω σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθιστώντας τη μέρα λίγο δύσκολη για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προτίμησε να οργανώσεις κάτι όμορφο για εσένα και τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να σε παρασύρει στον κόσμο του πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους που μπορούν και θέλουν να σε στηρίξουν.

Καρκίνος
Μπορεί να μην είναι κατάλληλη η μέρα για αποφάσεις αλλά είσαι σε καλή κατάσταση για να κάνεις πολύτιμες συνδέσεις και να μάθεις πράγματα. Οι απαιτήσεις της σταδιοδρομίας, της οικογένειας, των γονέων ή άλλων ευθυνών έχουν έναν τρόπο σήμερα να σε πολιορκούν. Ο ερωτικός σύντροφος σου ανησυχεί λίγο για τη σχέση σας. Καθησύχασέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου. 

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος υποδηλώνοντας πως οι στόχοι σου θα ενισχύσουν τη διάθεσή σου. Ωστόσο μια πτυχή Ηλίου – Χείρωνα που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε οδηγήσει σε μικρές απογοητεύσεις που μπορείς να τις απαλύνεις με τη συντροφιά και την συναισθηματική πρόσφορα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανέβασε την ψυχολογία σου.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι αμφιβολίες ενδέχεται να υπονομεύσουν τις αποφάσεις και τις αλληλεπιδράσεις ειδικά αν έχεις αφήσει κάποιες υποθέσεις και υποχρεώσεις σου στον αυτόματο πιλότο. Συζήτησε και μοιράσου τους προβληματισμούς σου με τον αγαπημένο σου. Είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, επιδιώκεις κάποιες επαφές με άτομο του παρελθόντος σου.

Ζυγός
Η Σελήνη σου προκαλεί βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Στο πρώτο μισό της ημέρας ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες ανασφάλειες που σχετίζονται με τις επιδόσεις σου, τις ευθύνες και τις στενές σχέσεις σου. Σταματά να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους και αντιμετώπισε τις δικές σου αδυναμίες. Οποίος σε αγαπά πραγματικά θα καταλάβει και θα μείνει δίπλα σου, όπως ο ερωτικός σύντροφος σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την τύχη που γυρίζει υπέρ σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου διεγείροντας μια πιο συνειδητοποιημένη ανάγκη για συντροφικότητα. Για αυτό απόλαυσε τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων συμπεριλαμβανομένου και του ερωτικού σου συντρόφου και μιας και είναι Κυριακή μην σκέφτεσαι στόχους και επαγγελματικές εξελίξεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, έχεις ανθρώπους δίπλα σου που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε συμβουλέψουν σωστά.

Τοξότης
Ο Ήλιος στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα έρχεται σε σύγκρουση με το Χείρωνα και ο στόχος σου είναι να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους ή να τους καθησυχάσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τον αυτό σου. Οι αμφιβολίες γενικότερα ή οι ανησυχίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύτιμη δράση. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, το παρελθόν τριγυρίζει στο μυαλό σου και σου δημιουργεί νοσταλγία.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον παιχνιδιάρικο, εκφραστικό ηλιακό 5ο οίκο σου καθιστώντας την πιο κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου χόμπι και ευχάριστες δραστηριότητες. Στο πρώτο μισό της ημέρας μια πτυχή του Ήλιου με το Χείρωνα σε επηρεάζει και τα προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια διευθετούνται ευκολότερα. Αν νιώθεις πως το σπίτι ή ο προσωπικός χώρος σου χρειάζεται αλλαγές συμπεριέλαβε στις ιδέες σου και το γούστο του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς κάτι πλέον σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σου ξυπνώντας τις ανάγκες σου για οικειότητα και άνεση. Με την πτυχή του Ήλιου – Χείρωνα να επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας είναι προτιμότερο να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Αυτή η διέλευση οδηγεί σε υπερευαισθησία και μπορεί να είναι ένας καλός χρόνος για βαθύτερες συζητήσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου είναι δίπλα σου για να σε κατανοήσει. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και περιποιήσου  την εμφάνιση σου.

Ιχθύες
Ο Ήλιος σχηματίζει μια πτυχή με το Χείρωνα τραβώντας στην επιφάνεια ανασφάλειες στο πρώτο μισό της ημέρας. Η ευαισθησία μπορεί να επηρεάσει υγιείς αλληλεπιδράσεις για αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις ή και παράπονα τόσο απέναντι στον αγαπημένο σου όσο και στα οικεία σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, όσο περνούν οι ώρες τόσο ανεβαίνει και η διάθεσή σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top