Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

at 12:09 πμ
423
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα ίσως αποκτήσεις νέα προοπτική σε ένα θέμα που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις συνδέσεις και την κοσμοθεωρία σου απέναντι στις επιλογές, τις αποφάσεις και την πορεία σου προς τα εμπρός. Η ένταση είναι πιθανή, όμως παρακινεί. Η διαχείριση των οικονομικών σου επίσης χρειάζεται προσοχή. Προσπαθείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι ή παρασύρεσαι σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος
Σήμερα οι δυσλειτουργικές περιοχές της ζωής σου έρχονται στην επιφάνεια. Πρόσεξε την τάση σου να πιέζεις καταστάσεις στα εργασιακά, προτιμώντας να τις αφήσεις να εξελιχθούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Απόφυγε τις εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, αναθεωρείς τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Η μέρα εφιστά την προσοχή σου στα θέματα σχέσεων. Προκαλεί μια ένταση που όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και καλές σχέσεις με συναδέλφους. Μην λες πράγματα που δεν πιστεύεις στον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η μέρα σε παρακινεί για βελτιώσεις στην εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Αν έχεις παραμελήσει ορισμένα στοιχεία αυτοφροντίδας τώρα είσαι έτοιμη να διορθώσεις τις ανισορροπίες. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές και απόφυγε λάθη. Η τάση του να μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν φλερτάρεις στον εργασιακό χώρο σου οφείλεις να κινείσαι με διακριτικότητα.

Λέων
Αναζητάς τη χαρά, το ρομαντισμό και τη δημιουργικότητα. Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου. Μην επιτρέψεις να σε επηρεάσει η ένταση που επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Φρόντισε να κυλήσει ήρεμα και χαλαρά η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα φαίνεται να είναι επιπόλαιες.

Παρθένος
Η εξεύρεση καλύτερης ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής είναι ένα συνεχές θέμα που σε απασχολεί. Πολλές από εσάς προετοιμάζεστε για μια αναδιοργάνωση σκέψεων και συνθηκών. Η γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου φθείρει την ψυχή και τα συναισθήματά σας. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή ή τη σκέψη σου.

Ζυγός
Έχεις την τάση να επεξεργάζεσαι πολλές πληροφορίες μαζί, να γίνεσαι παρορμητική και να δημιουργείς προβλήματα ή και άγχη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Οι συναναστροφές χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά στα εργασιακά. Προσοχή και στην επικοινωνία σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που σου υπόσχονται.

Σκορπιός
Η αναταραχή ή η δυσαρέσκεια των ημερών σε ωθεί να κάνεις σημαντικές και ουσιαστικές αλλαγές στην πραγματοποίηση των επιθυμιών και αναγκών σου. Πάρε πρωτοβουλίες και κινήσου δυναμικά στα επαγγελματικά. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από παρεξηγήσεις και εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καταπολέμησε τις ανασφάλειες και ανησυχίες σου.

Τοξότης
Τα συναισθήματα ή και οι αποκαλύψεις που βιώνεις τώρα είναι καθοριστικής σημασίας. Πρέπει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να αυξήσουν το άγχος σου. Αντιμετώπισε δίκαια τη σχέση και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προσδοκίες σου είναι πολλές και μπορεί να νιώσεις απογοήτευση.

Αιγόκερος
Καλό είναι να δώσεις σημασία στη σωματική αλλά και στη συναισθηματική σου υγεία. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη και να αφήσεις τα πράγματα γύρω σου να εξελιχθούν φυσικά. Κάποιες συνέπειες λαθών σου στα εργασιακά έρχονται στην επιφάνεια. Αποκαλύψεις προβλέπονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό φρόντισε να μην κρατάς μυστικά. Εσύ που είσαι μόνη, έλεγξε την ανάγκη σου για επαφή με το παρελθόν.

Υδροχόος
Η παρορμητικότητά σου χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να πεις πράγματα που πληγώνουν. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά δημιουργούν μια συνολική ένταση. Προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου με λάθος και έντονο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην υπερεκτιμάς νέες γνωριμίες αν θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Προσπαθείς να βρεις ισορροπία μεταξύ του σπιτιού και της επαγγελματικής σου ζωής. Στόχος σου είναι να αναγνωρίσεις νέα συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια και που χρειάζονται ειδική μεταχείριση και έλεγχο. Μια απογοήτευση σου δημιουργούν κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μείωσε τις προσδοκίες σου προκειμένου να προφυλάξεις την ψυχολογία σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top