Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
420
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις όχι σε απαιτητικές καταστάσεις στη ζωή σου. Μπορείς να αποκτήσεις ισχυρή πρόσβαση στη διαίσθησή σου και να εξερευνήσεις τις ανεκπλήρωτες ανάγκες σου. Καθώς προχωρά η μέρα ο Άρης κατευθύνεται προς τον Κρόνο και θα μπορούσες να νιώσεις κατά κάποιο τρόπο αποκλεισμένη ή κατασταλμένη δημιουργικά. Μην απομακρύνεσαι από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός ή απωθημένος έρωτας εκπληρώνεται.

Ταύρος
Μπορείς σήμερα να επενδύσεις στις φιλίες και τις ομαδικές δραστηριότητες ή τις προσπάθειες συνεργασίας. Εάν υπήρξαν πρόσφατα ανισορροπίες ή αδικίες σε μια φιλία είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις αποκαταστήσεις. Πλησιάζουμε σε μια πτυχή Άρη – Κρόνου και μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα εμπόδιο στα σχέδιά σου. Προσθέστε διασκέδαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επαφές και επικοινωνίες ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου.

Δίδυμοι
Είσαι σε τέλεια φόρμα σήμερα για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις μακροπρόθεσμους στόχους. Καθώς όμως η μέρα κυλά μια καθυστέρηση ή επιβράδυνση μπορεί να σημειωθεί με την πτυχή Άρη – Κρόνου. Ένα αποθαρρυντικό σχόλιο ή κριτική μπορεί να αποσυντονίσει τη σκέψη σου. Διατήρησε την τρυφερότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν σε αφήνει αδιάφορη.

Καρκίνος
Οι σημερινές μεταφορές ενθαρρύνουν την αγάπη σου για μάθηση, καθώς είναι καιρός να διευρύνεις τις προοπτικές σου, να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου και να χαρείς νέες ιδέες. Καθώς όμως η μέρα προχωρά οι αγορές, τα έργα, οι επιχειρηματικές επιδιώξεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν περιορισμό ή εμπόδια με τον Άρη να πλησιάζει σε μια αντίθεση με τον Κρόνο ή να δημιουργήσει μια διαφωνία. Η άσκηση υπομονής μπορεί να έχει τα οφέλη της αν και ακόμα μπορεί να μην είναι εμφανή. Οργανώστε το πρόγραμμα των διακοπών ή μιας απόδρασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια εξέλιξη σε χαροποιεί.

Λέων
Οι μεταφορές σήμερα τείνουν να ενθαρρύνουν την αναζήτηση ισχυρότερης σύνδεσης με ένα άτομο ή ένα έργο και είναι μια εξαιρετική μέρα για σχεδιασμό και στρατηγική. Μπορείς να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα και να φτάσεις σε ένα σημείο καλύτερης αυτογνωσίας. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα ο Άρης έρχεται σε αντίθεη με τον Κρόνο και μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα εμπόδιο. Ζήσε παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος
Σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις σχέσεις σου και είναι μια κατάλληλη μέρα για την ανταλλαγή ιδεών και δραστηριοτήτων. Θα βρεις άτομα τα οποία υποστηρίζουν ή ενδιαφέρονται για τις δικές σου ιδέες. Καθώς προχωρά η μέρα μια πτυχή Άρη – Κρόνου μπορεί να χρησιμεύσει σαν υπενθύμιση συγκεκριμένων κανόνων, εμποδίων ή πραγματικότητας. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργούν μελαγχολία.

Ζυγός
Τείνεις να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια στη δουλειά, τα καθήκοντα ή τις ρουτίνες σου σήμερα και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις πρωτοβουλίες υγείας και ευεξίας. Η μέρα επίσης είναι καλή για οργάνωση, προγραμματισμό και ταξινόμηση της επαγγελματικής ζωής και των καθημερινών ρουτινών. Αφουγκράζεσαι τις πραγματικές ανάγκες του αγαπημένου σου κι αυτό ενισχύει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αποτελεί πραγματική έκπληξη η αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή.

Σκορπιός
Τα οράματά σου σήμερα είναι μοναδικά και εμπνευσμένα καθώς και τα χόμπι και οι δημιουργικές αναζητήσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο καθώς κυλούν οι ώρες ο Κρόνος και ο Άρης έρχονται αντιμέτωποι, επισημαίνοντας την ανάγκη για επιβράδυνση. Η γοητεία σου σαγηνεύει εκ νέου τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ, όμως βαθιά μέσα σου αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά.

Τοξότης
Εύκολα μπορείς σήμερα να νιώσεις βαριεστημένη ή απογοητευμένη εάν οι υποθέσεις σου δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες, για αυτό και αναζητάς νέες προκλήσεις. Ίσως σου δώσει χαρά η ενασχόληση με το σπίτι. Περιόρισε το άγχος στα εργασιακά. Αποκατάστησε το κλίμα και κυρίως την επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο του παρελθόντος δίνει σημάδια επαναπροσέγγισης.

Αιγόκερος
Είσαι σε τέλεια φόρμα σήμερα για να συνδεθείς, να μελετήσεις και να συλλέξεις πληροφορίες. Με τον Άρη και τον Κρόνο να έρχονται σε σύγκρουση οι ευθύνες ή τα καθήκοντα μπορεί να σε αποσπάσουν από τον προσωπικό κόσμο σου, φέρνοντάς σε πίσω στην πραγματικότητα. Η επικοινωνία με συναδέλφους βοηθά και εξυπηρετεί τα σχέδια ή τους χρόνους σου. Μην κρατάς μέσα σου τα όσα σε απασχολούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να τα συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε με την καρδιά σου.

Υδροχόος
Τείνεις να εστιάζεις στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων και θέλεις να νιώσεις περισσότερο ασφαλής και γειωμένη, θέλοντας βέβαια να εκφράσεις και να μοιραστείς τα φυσικά σου ταλέντα. Καθώς προχωρά η μέρα ο Άρης αντεπιτίθεται στον Κρόνο στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις ή παρεξηγήσεις. Προετοίμασε μια έκπληξη για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ιχθείς
Οι δημιουργικές σου ιδέες, η διορατικότητα και οι μοναδικές σου απόψεις σήμερα εντυπωσιάζουν. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα ο Άρης συγκρούεται με τον Κρόνο και οι περιστάσεις είναι πιθανό να σε προειδοποιούν για το λάθος, αν πιέσεις τις καταστάσεις. Επιβράδυνε τους ρυθμούς σου για καλύτερα αποτελέσματα. Αποπλάνησε σήμερα τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη λάμψη και γοητεία σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top