Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
368
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη μετακίνηση του φεγγαριού στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα το πρωί μπορείς να συνδεθείς με την ανάγκη για καταστάσεις που δεν χρειάζεσαι ή να μοιραστείς ιδέες και καλά συναισθήματα. Πρακτικά ζητήματα μπορούν να μείνουν για λίγο στην άκρη σήμερα και να αποκολληθείς προσωρινά από τις πιέσεις και τις ανησυχίες. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου, εκφράσου και επανέφερε τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία απόλαυσέ τη και άσε την να εξελιχθεί ομαλά.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του πνεύματός σου ενθαρρύνοντάς σε να απλώσεις τα φτερά σου και να επικεντρωθείς στη βελτίωση της ζωής σου. Θέματα καριέρας τα σκέφτεσαι πιο εκτεταμένα καθώς και τους στόχους και τις ευθύνες σου. Είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να αγγίξεις την καρδιά του. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να νιώσεις αισθήματα ασφάλειας για αυτό απομακρύνεσαι από επιπόλαιες και επιφανειακές καταστάσεις.

Δίδυμοι
Η Σελήνη προωθεί μια πιο δυναμική, ενεργή και ανοιχτή προσέγγιση των συναισθημάτων σου και της διαχείρισής τους. Είναι μια καλή στιγμή για να λάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο ιδιαίτερα σε μια επικοινωνιακή ή μαθησιακή προσπάθεια. Η ανταλλαγή ιδεών με τους άλλους στα εργασιακά σε εξιτάρει καθώς έχεις την ικανότητα να κρατάς τα καλά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε βοηθά να χαλαρώσεις και να πειστείς πως έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Καρκίνος
Με την μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της οικειότητάς σου για περισσότερο από δυο μέρες αρχίζεις να αναζητάς τα κρυμμένα νοήματα, τα κίνητρα και τις απαντήσεις. Η έμφαση στρέφεται στα συναισθήματά σου, στους στενούς δεσμούς και στον εσωτερικό κόσμο σου. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για τη βελτίωση των χρημάτων ή τη φροντίδα των προσωπικών σου αντικειμένων. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται έτοιμος να σε αποπλανήσει. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Λέων
Έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε μικρά πράγματα που χρειάζονται προσοχή με την Σελήνη να ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της συνεργασίας. Η ενέργειά σου επίσης είναι εξαιρετική για να εργαστείς σε μια ομάδα ή να ηγηθείς σε ένα ομαδικό περιβάλλον προκειμένου να πετύχεις κάτι σημαντικό. Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που προέρχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της χαράς και της αυτοέκφρασής σου, αλλά στη συνέχεια προχωρά και θα διαπιστώσεις πως η φροντίδα και η εστίασή σου στα εργασιακά σε ικανοποιεί περισσότερο. Πρόσεξε ή απόφυγε την υπερβολική ανάλυση των προβληματικών περιοχών. Δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς για την πορεία της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έστω κι αν πιεστείς κανόνισε πράγματα απόψε που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τις σκέψεις του παρελθόντος.

Ζυγός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον 5ο ηλιακό σου οίκο για λίγες μέρες μια σχετικά ελεύθερη προσέγγιση στα έργα και τους σκοπούς σου σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη αισιοδοξία. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να βγεις από το κέλυφός σου και να εκφράσεις περισσότερο τον εαυτό σου μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Υπάρχει μεγαλύτερη ωριμότητα και σαφήνεια σκέψης. Η συναισθηματική σου ζωή δείχνει ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Σκορπιός
Η Σελήνη συνεχίζει να ενθαρρύνει την ανάληψη πολλών δραστηριοτήτων και τη διασκέδαση, αλλά στη συνέχεια μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η άνεση είναι η προτεραιότητά σου. Θέλεις να φωλιάσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπησέ τον περισσότερο.

Τοξότης
Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου για μερικές μέρες αυξάνει την επιθυμία σου για διανοητική διέγερση. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή του σεληνιακού μήνα για αποφάσεις αλλά είναι κατάλληλη για τη συλλογή πληροφοριών. Οι σχέσεις τείνουν να είναι ζωηρές και ενθαρρυντικές κυρίως στα εργασιακά. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Καιρός να πάρετε τα πάνω σας και να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά αρκέσου σε αυτό.

Αιγόκερος
Η Σελήνη συνεχίζει να φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια ενώ ταξιδεύει στο δικό σου ζώδιο νωρίς σήμερα. Κατόπιν κατευθύνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε χρήματα, αγαθά και επίπεδα άνεσης. Οργάνωσε τον εργασιακό χώρο σου και απαλλάξου από εκκρεμότητες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου διακατέχεται από τρυφερότητα και ζεστασιά. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε διασκέδαση στην καθημερινότητά σου και απόλαυσε το φλερτ.

Υδροχόος
Η ανάγκη για απόσυρση με κάποιον τρόπο συνεχίζεται νωρίς σήμερα, αλλά κατόπιν η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο βγάζοντάς σε από το καβούκι σου και σε παροτρύνει να συνδεθείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Ικανοποίησε τα θέλω του ερωτικού σου συντρόφου παραμερίζοντας λιγάκι τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε βοηθά να αφεθείς σε νέες γνωριμίες.

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα που αφορούν στις απαιτήσεις των άλλων στο χρόνο σου και θα μπορούσε να νιώσεις διχασμένη. Ωστόσο η κίνηση της Σελήνης αργότερα στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, υπενθυμίζει γρήγορα την ανάγκη να ξεκουραστείς, να σκεφτείς ακόμα και να αποσυρθείς, αν αυτό σε βοηθά να ανανεώσεις την ενέργειά σου. Μην αρνείσαι το ενδιαφέρον ή τις υποχωρήσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου έχει ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top