Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
428
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να υποστηρίζουν τις συνομιλίες, τη μάθηση, την επικοινωνία και τη μελέτη. Η Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις διαπραγματεύσεις ή στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Ταυτόχρονα αναζητάς κάτι μεθυστικό και διαφορετικό από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δίνει και παίρνει απλά εσύ δείχνεις να μην ικανοποιείσαι με τίποτα.

Ταύρος
Τα ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή τις δουλειές προωθούνται εύκολα σήμερα, καθώς φαίνεται η διάθεσή σου να είναι εξαιρετικά παραγωγική. Παρόλο που δεν είναι η καλύτερη στιγμή για σαφήνεια, ειδικά σε ό,τι αφορά στα οικονομικά ή τα προσωπικά όρια φαίνεται να έχεις την υπομονή να κάνεις ένα βήμα τη φορά στα σχέδιά σου. Η επίλυση πρακτικών προβλημάτων στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ένα εύκολο θέμα. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν που ήταν κρυμμένο έρχεται στην επιφάνεια.

Δίδυμοι
Είναι εύκολο σήμερα να αφήσεις την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου να έρθει στην επιφάνεια. Η λογική και το συναίσθημα λειτουργούν αρμονικά κάτω από τις σημερινές διαμετακομίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποφάσεις σου είναι πιο κατασταλαγμένες και πρακτικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα και τις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Με το φεγγάρι στον 4ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα, η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση είναι πιο έντονη. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για συναισθηματική ανανέωση ή στιγμές που περνούν με σημαντικές αναμνήσεις. Ωστόσο μια αρμονική πτυχή Σελήνης – Ερμή σε βοηθά να μεταδώσεις τα μηνύματά σου σωστά. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσετε διασκέδαση στην καθημερινότητα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε ρίχνοντας λίγο τις προσδοκίες σου.

Λέων
Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για σωστές επικοινωνίες, μάθηση, μελέτες, φιλίες και ομαδικές εργασίες. Μπορείς να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με τους άλλους και να χειριστείς επίσης σωστά τις κοινωνικές καταστάσεις και υποχρεώσεις σου. Μπορείς να δεις από μια άλλη σκοπιά τα προβλήματα με τον αγαπημένο σου και να δώσεις τις σωστές λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και γνωριμίες που αναμένεις εδώ και καιρό.

Παρθένος
Είσαι πιο σίγουρη σε συναισθηματικό επίπεδο με τη Σελήνη στον 2ο οίκο σου όλη τη μέρα. Η εστίασή σου είναι στο τι μπορείς να κάνεις και στις δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να χτίσεις ή να υποστηρίξεις τους στόχους σου. Το ένστικτό σου γύρω από τα οικονομικά καλό θα ήταν να το παραβλέψεις. Κοινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από την κοινωνικότητά σου.

Ζυγός
Η Σελήνη όλη τη μέρα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο υποκινώντας μια ευχάριστη, φρέσκια προοπτική και μια αίσθηση γενικότερης υποστήριξης. Είσαι λίγο πιο γενναία από το συνηθισμένο ειδικά για τη διασκέδαση νέων εννοιών και ιδεών, για την έκφραση των συναισθημάτων ή των απόψεών σου ή για την πίστη σου σε κάποιον. Είσαι διατεθειμένη να δουλέψεις σκληρότερα για τη βελτίωση των οικονομικών και της άνεσής σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις.

Σκορπιός
Είναι μια υπέροχη μέρα η σημερινή για να κοιτάξεις πίσω τα πρόσφατα γεγονότα και να ανακαλύψεις διαφορετικούς τρόπους για την προσέγγιση των τομών της ζωής σου που δεν εξυπηρετούν πλέον τα σχέδιά σου. Η απόκτηση επιπλέον χρόνου για τις προσωπικές σου απολαύσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να ανακαλύψεις το τι ενοχλεί τον αγαπημένο σου και τί τον δυσαρεστεί. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Οι σημερινές μεταφορές υποστηρίζουν ιδιαίτερα την ανταλλαγή ιδεών, τη δικτύωση και τη διαπραγμάτευση. Οι άλλοι σε βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική και η επίλυση προβλημάτων γίνεται μια ευκολότερη υπόθεση. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή για λίγες μέρες ακόμα σου επιτρέπει να ξανασκεφτείς προβληματικές περιοχές και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου και κόψε παλιές αδιέξοδες καταστάσεις, αν είσαι μόνη.

Αιγόκερος
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα για να ανταλλάξεις ιδέες, να κάνεις λίστες και σχέδια, να καταστρώσεις στρατηγικές και να εξετάσεις διαφορετικές πλευρές σε ένα ζήτημα. Με τον ανάδρομο Ερμή για λίγες μέρες ακόμα η ομιχλώδη σκέψη σου μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, αλλά καταφέρνεις να μεταφέρεις σωστά τα μηνύματά σου. Προσπαθείς να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση με τον αγαπημένο σου με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.

Υδροχόος
Θα μπορούσες σήμερα να παίξεις με ιδέες στα θέματα που αφορούν στην καρδιά και τα χρήματα. Να είσαι βέβαιη πως τις επόμενες εβδομάδες έρχονται νέες προοπτικές που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της λήψης αποφάσεων. Απαλλάξου από τις προσωπικές ανασφάλειές σου και μην γίνεσαι καταπιεστική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης σκέψου το και ανάλυσέ το σωστά.

Ιχθείς
Είσαι απασχολημένη σήμερα με τις αναμνήσεις σου και με το να εξετάζεις πρόσφατα γεγονότα και συνομιλίες. Η λήψη αποφάσεων στα εργασιακά τις επόμενες μέρες θα είναι ευκολότερη για αυτό απόβαλλε το άγχος και μην πιέζεσαι περισσότερο. Διοχέτευσε σωστά την ενέργεια σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου και επικοινώνησε σωστά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top