Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
456
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Επίσης σήμερα ο Άρης κινείται στον τομέα της χαράς φέρνοντας το φλογερό και θαρραλέο πλανήτη στον ηλιακό 5ο οίκο σου μέχρι τις 29/7. Οι ενέργειές σου στα εργασιακά αποδεικνύονται επιτυχημένες. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου βοηθά στη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου και είσαι έτοιμη να βρεις και να διασκεδάσεις με νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Μέχρι τις 29/7 ο Άρης κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η ενέργειά σου χαρίζεται στην προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμη να βελτιώσεις και κατά κάποιο τρόπο να ανακαινίσεις τον οικιακό κόσμο σου. Ανακτάς σταδιακά τις ισορροπίες σου στα εργασιακά. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το άτομο από το παρελθόν που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Δίδυμοι
Είσαι έτοιμη να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σου. Σήμερα ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου κι αυτή η θέση είναι εξαιρετική για ενθουσιασμό, μελέτη, μάθηση και κοινή χρήση. Ωστόσο μπορεί να προκαλέσει την τάση να μιλάς πολύ και γρήγορα ή άμεσα κατά διαστήματα και ο ανάδρομος Ερμής να περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Η ενέργειά σου στα εργασιακά ανεβαίνει με αποτέλεσμα να αναλαμβάνεις πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα. Η επικοινωνία βοηθά στο να λύσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει ακόμα και αν προέρχεται από το παρελθόν.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο τονίζοντας και ξυπνώντας τα συναισθήματά σου. Αισθάνεσαι εμπνευσμένη και η πίστη στον εαυτό σου αυξάνεται. Ο Άρης τώρα προσφέρει περισσότερη ενέργεια, θάρρος και πρωτοβουλία στην οικονομική και επαγγελματική σου ζωή. Απόφυγε τα ψέματα και τα μυστικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται.

Λέων
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ίσως χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να προβληματιστείς και να αποτοξινωθείς συναισθηματικά. Επίσης σήμερα ο Άρης κινείται προς το δικό σου ζώδιο για μια παραμονή έως τις 29/7, δημιουργώντας σου φλογερή αποφασιστικότητα, θάρρος, πρωτοβουλία και ενέργεια. Είναι καιρός να κάνεις τις υποχωρήσεις σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη σύνδεση με τους στόχους της ευτυχίας σου και να λάβεις υπόψη σου τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Ο Άρης σήμερα μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής υπενθυμίζοντάς σου πως χρειάζεσαι ξεκούραση ή δραστηριότητες που βοηθούν στην επούλωση και την αναπλήρωση ενέργειας. Ιδανική είναι η σημερινή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι καιρός να βρει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία είναι προ των πυλών.

Ζυγός
Οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες ή τις προσφορές σου. Το φεγγάρι κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και είσαι πιο συγκεντρωμένη στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Επίσης σήμερα ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του στον 11ο οίκο σου, προσφέροντάς σου αυξημένη ενέργεια, θάρρος και δύναμη στον τομέα των ομάδων, των φιλιών και των φιλοδοξιών σου. Επινόησε δραστηριότητες που θα τονώσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόλαυσε το φλερτ.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν την κοινή χρήση, τη μάθηση και την καθοδήγηση. Επίσης σήμερα ο Άρης μετακινείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου προσφέροντάς σου δύναμη και θάρρος να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Πάθος και ρομαντισμός επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι επιθυμείς μπορείς να το κατακτήσεις.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες φαίνεται να ενισχύουν την προθυμία σου να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε ευκαιρία. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητας και εναρμονίζεται με τον πλανητικό σου κυβερνήτη Δία κάνοντας τη ζωή σου πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Ο Άρης επίσης μέχρις τις 29/7 ενισχύει το πάθος και το πνεύμα σου. Εκπλήξεις προετοιμάζει ο ερωτικός σύντροφός σου για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται πρόσωπα από το παρελθόν στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Ακόμη και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την επικοινωνία και την ομαδοποίηση. Ο Άρης περνά στον τομέα της οικειότητάς σου και σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις βαθύτερες συνδέσεις, να γίνεις πιο στρατηγική και να σκάψεις μέσα σου για να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες αλλά και τις ικανότητές σου. Οι προσπάθειές σου στα εργασιακά αναγνωρίζονται. Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να σε πολιορκούν. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, μια νέα γνωριμία φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την αξιοποίηση πληροφοριών και την εύρεση τρόπων για να τις εφαρμόσεις και να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου. Οι θαμμένες απογοητεύεις στις σχέσεις σου μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια όμως είναι κατάλληλη η στιγμή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Η θετική ενέργεια σε ακολουθεί σε κάθε επαγγελματική επιδίωξή σου. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και εναρμονίζεται με τον Δία. Επωφελήσου και εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες στο να ξεπεράσεις εμπόδια και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Με τον Άρη επίσης να μετακινείται στον τομέα της καριέρας και της υγείας σου αποδίδεις εξαιρετικά στα εργασιακά και προσέχεις τον εαυτό σου περισσότερο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου καιρός να πάρει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιος από το παρελθόν σε επαναπροσεγγίζει.

Πηγή

Σχετικά

Back to top