Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
436
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια μέρα πριν από την έκλειψη οι ιδέες μπορεί να κατακλύζουν το μυαλό σου αλλά και πάρα πολλές πληροφορίες, επομένως πρόσεξε τις υπερβολές. Η Σελήνη είναι βάλσαμο σήμερα καθιστώντας κατάλληλη τη στιγμή για προβληματισμό ή για τη διακοπή μιας κακής συνήθειας. Τα νέα ενδιαφέροντα και οι κατευθύνσεις βρίσκονται στον ορίζοντα και είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στην αναθεώρηση της πορείας και των στόχων σου. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορείς να φλερτάρεις με όλη σου την καρδιά.

Ταύρος
Είσαι σε καλή κατάσταση για θετικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή ειδικά σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Μια ηλιακή έκλειψη που θα συμβεί αύριο στο 2ο οίκο σου σε παρακινεί ήδη να βελτιώσεις τα οικονομικά και να φροντίσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα. Οι ιδέες, ειδικά αυτές που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρήματα, έρχονται με δύναμη και πάθος. Το ίδιο πάθος επικρατεί και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Δίδυμοι
Ενώ φαίνεται να υπάρχουν αρκετές παρεξηγήσεις ή μικρά μπλοκαρίσματα, εκτιμάς τη φιλικότητα των σημερινών ενεργειών. Ο φανταστικός κόσμος σου είναι αρκετά ενεργός και ένα στοιχείο ή πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί. Με την ηλιακή έκλειψη αύριο στο δικό σου ζώδιο, είναι σημαντικό να μείνεις προσγειωμένη και να κάνεις μια απογραφή. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι κατάλληλη για συζητήσεις και σχέδια. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες, παρελθόν και ευχάριστες ειδήσεις γεμίζουν τη μέρα σου.

Καρκίνος
Ενώ οι πιθανότητες μικρών παρεξηγήσεων ή μικρών δυσνόητων προβλημάτων είναι μεγάλη, οι φίλοι μπορούν να σου ετοιμάσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Με την αυριανή έκλειψη Ηλίου και τη νέα Σελήνη είναι καλύτερο να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Άρης σε ενθαρρύνει στο δικό σου ζώδιο θετικά να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις, όμως επειδή σου λείπουν κάποιες πληροφορίες καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική και όχι ανυπόμονη. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σε ελκύει ό,τι απαγορευμένο, παράνομο ή παρελθοντικό.

Λέων
Προσελκύεσαι περισσότερο από τον κόσμο του νου, των ιδεών και των διανοητικών ανταλλαγών με άλλους. Μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά είσαι ενθουσιασμένη και έτοιμη να μάθεις ή να απορροφήσεις νέες πληροφορίες. Τα θέματα επαγγελματικής φήμης μπορούν να φέρουν ευχάριστες εκπλήξεις. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας.

Παρθένος
Οι ανταλλαγές ιδεών σήμερα με τους άλλους μπορεί να είναι απίστευτα γόνιμες και πιθανά να υπάρξει μεγαλύτερη έμφαση στη διανοητική πλευρά των σχέσεών σου. Μια ηλιακή έκλειψη αύριο καθιστά ιδανική τη μέρα για να αναλογιστείς και να παρατηρήσεις από το να προχωρήσεις μπροστά. Πιθανά να χρειαστούν κάποιες τροποποιήσεις στα σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται ουσιαστικό ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το επιφανειακό φλερτ όχι μόνο δεν σε αντιπροσωπεύει, αλλά το αποφεύγεις επιμελώς.

Ζυγός
Οι άνθρωποι είναι πιο υποστηρικτικοί και μπορεί να σου προσφέρουν ένα ισχυρό χέρι βοηθείας. Ενώ φαίνεται να είσαι επιρρεπής στα λάθη ή τις παρεξηγήσεις, οι ενέργειες γύρω σου είναι θετικές. Αύριο το πρωί πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου και ίσως είναι χρήσιμο να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αποκτά νόημα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Σκορπιός
Κάποιος μπορεί να σου κάνει μια έκπληξη σήμερα και παρά τη γενική εστίασης σου στο παρελθόν, να απολαύσεις μια φρέσκια ενέργεια γύρω σου. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να απολαύσεις σχέσεις χωρίς ανθυγιεινές προσδοκίες. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις στα εργασιακά σου δημιουργούν προβληματισμό. Απόλαυσε το ερωτικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολιόρκησε και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Η φιλική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου και ενώ μικρά προβλήματα φαίνεται να συνωμοτούν για να σε εμποδίσουν να προχωρήσεις, η νοοτροπία ή η διάθεση σου είναι θετική. Μια έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο στον τομέα των συνεργασιών σου υποδηλώνει μια καλή μέρα τη σημερινή για να χαλαρώσεις και να παρατηρήσεις. Δείξε διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και τον έρωτα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη.

Αιγόκερος
Οι άλλοι φαίνεται να ζητούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σου σήμερα και είσαι ιδιαίτερα αντικειμενική και λογική στις προσεγγίσεις σου. Μια ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί νωρίς αύριο, κάνει σήμερα λογικό να ακολουθήσεις ένα πιο ελαφρύ πρόγραμμα αν βέβαια είναι εφικτό. Κάποιες πρόσφατες διαφωνίες με τον αγαπημένο σου μπορούν να γεφυρωθούν. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για ενθουσιασμό ή απόλαυση στην οικιακή σου ζωή. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ευκαιρίες ή προνόμια από την οικογένεια ή να απολαύσεις περισσότερη μελλοντική ενέργεια στην προσωπική σου ζωή. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους προς όφελός σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να προετοιμάζει κάτι ευχάριστο για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια καλή περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Μπορείς να συντονιστείς και να επιδιώξεις θεραπευτικές τεχνικές τόσο για το μυαλό σου όσο και για το σώμα σου. Το βρίσκεις ευκολότερο το να χαλαρώσεις όταν οι οι άνθρωποι γύρω σου είναι συνεργάσιμοι. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδιά σου. Ίσως να πρέπει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι κάτι προβλεπόμενο.

Πηγή

Σχετικά

Back to top