Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
545
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορείς σήμερα να προσεγγίσεις με άνεση οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές ιδέες. Μπορείς επίσης να απολαύσεις μια ισχυρότερη εστίαση στον κόσμο των πέντε αισθήσεων, των ανέσεων, των απλών δραστηριοτήτων και υποθέσεων. Οι στόχοι σου στα εργασιακά είναι υψηλοί και θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο υπομονετική. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις ή υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.

Ταύρος
Απολαμβάνεις ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες τις προκλήσεις και μαθαίνεις κάτι νέο με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να εναρμονίζεται με τον Άρη, στον τομέα των επικοινωνιών σου. Αργότερα βέβαια η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου εφιστώντας την προσοχή σου στον τομέα των πόρων σου. Απόφυγε την ένταση στα εργασιακά και συγκεντρώσου περισσότερο για την αποφυγή λαθών. Τη συναισθηματική σου ζωή την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Είναι προτιμότερο σήμερα να κινήσεις τα σχέδιά σου παρασκηνιακά, ειδικά αν στοχεύεις στο τέλος ενός έργου. Ωστόσο αργότερα η Σελήνη κατευθύνεται προς το δικό σου ζώδιο, ξυπνώντας μια επιθυμία για αμοιβαιότητα ή αναγνώριση. Στα εργασιακά είσαι επίμονη, αποφασισμένη και πρακτική. Η σχέση με τον αγαπημένο σου λειτουργεί ικανοποιητικά, κυρίως επικοινωνιακά. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη επαναφέρει μνήμες και αναμνήσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος
Οι προσπάθειες δικτύωσης μπορούν να φέρουν ανταμοιβές, αλλά η πιο ελκυστική ευκαιρία της ημέρας είναι να διασκεδάσεις. Οι γύρω σου μπορεί να είναι ευχάριστοι και φιλόξενοι με σένα και παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή η επικοινωνία έρχεται σχετικά εύκολα. Κάνε μια προσπάθεια να ελαφρύνεις το πρόγραμμα των εργασιακών υποχρεώσεών σου καθώς χρειάζεσαι ξεκούραση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ζεστασιά, σιγουριά και συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου.

Λέων
Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος συνεχίζει να σε ευαισθητοποιεί. Ωστόσο στη συνέχεια της ημέρας κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Αναζητάς κάποια ανακούφιση από τις πρόσφατες πιέσεις και δίνεις προτεραιότητα στους προσωπικούς στόχους ευτυχίας. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και του χαρίζεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους αξιολογείς σωστά τον εαυτό σου.

Παρθένος
Τείνεις να προσεγγίζεις τις σωστές εμπειρίες και τους σωστούς ανθρώπους σήμερα. Εκτιμάς εκείνους που είναι σταθεροί και αξιόπιστοι απέναντί σου και αισθάνεσαι άνετα με τη διδασκαλία, τη μάθηση και την κοινή χρήση, για αυτό και ξεχωρίζεις στα εργασιακά. Εστίασε το ενδιαφέρον στη σχέση με τον αγαπημένο σου και κάνε τον να νιώθει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν σου.

Ζυγός
Η μέρα είναι ισχυρή για νέες ιδέες καθώς και για την έρευνα γύρω από την υγεία και την εργασία. Βρίσκεσαι σε θέση παρατηρητή και μπορεί να δεις πράγματα ή να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες. Περιόρισε την τάση σου να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να ελέγξεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Παρά τον ανάδρομο Ερμή υπάρχει μια καλή ενέργεια γύρω σου και επιτυχημένες επικοινωνίες. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο παροτρύνοντάς σε να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή και χρόνο στα συναισθήματα και τον εαυτό σου. Κάποιες αποφάσεις στα εργασιακά μπορεί να σε αγχώνουν όμως έχεις το χρόνο για να τις μελετήσεις περισσότερο. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει στα περισσότερα σημεία.

Τοξότης
Σήμερα μπορείς να λάβεις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται κυρίως με την υγεία και την εργασία. Βλέπεις και ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες κι αυτό αν και κουραστικό είναι χρήσιμο. Καθώς προχωρά η μέρα η διαβούλευση με τους άλλους είτε τυπικά, είτε ανεπίσημα είναι επίσης ικανοποιητική. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου, τις ανάγκες ή τις ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να βλέπεις και να κρίνεις κάποια πράγματα και συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο.

Αιγόκερος
Οι αλληλεπιδράσεις στα εργασιακά είναι χρήσιμες και καρποφόρες καθώς οι συνεργασίες σου σήμερα είναι θετικές και προσοδοφόρες. Ωστόσο αυτές τις μέρες πριν την ηλιακή έκλειψη, είναι καλύτερο να αποφύγεις τις γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες. Μην υπερβαίνεις τις αντοχές σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και ζεστασιά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το παρελθόν και τις κακές στιγμές να σε απομονώνουν.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με οικεία ή οικογενειακά θέματα. Στη συνέχεια μπορείς να ενισχύσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, να προωθήσεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς απόψεις. Αρνητικές σκέψεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου, σου δημιουργούν εσωστρέφεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση σκέψου τη με προσοχή.

Ιχθείς
Οι ενέργειες είναι εξαιρετικά υποστηρικτικές σε κοινωνικό και επικοινωνιακό επίπεδο κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Σε μόλις δυο μέρες από την ηλιακή έκλειψη είναι καλή ιδέα να καταστρώσεις τα σχέδια και τις στρατηγικές σου. Αργότερα σήμερα το ενδιαφέρον σου αποσπάται από το σπίτι και την οικογένεια. Μην φορτώνεις όλες τις ευθύνες της σχέσης στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top