Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
455
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σου και κινείται στον τομέα των πόρων σου. Αυτή η διαμετακόμιση σε ωφελεί καθώς ενθαρρύνει την υπομονή και την ικανοποίηση. Αν και δεν είναι ώρα του σεληνιακού μήνα για την ανάληψη προσωπικών κινδύνων είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να πάρεις αποφάσεις. Βρες μια υγιή ισορροπία στη σχέση με τον αγαπημένο σου που δεν θα αδικεί κανέναν από τους δύο. Εσύ που είσαι μόνη, είναι στο χέρι σου να βάλεις φρένο στις σκέψεις που σε βαραίνουν.

Ταύρος
Έχεις μπροστά σου μια ενθουσιώδη και ενθαρρυντική μέρα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου νωρίς σήμερα και σου υπενθυμίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Επίσης είναι κατάλληλη η στιγμή για την επιδίωξη προσωπικών στόχων και σπουδών. Βάλε για σήμερα τουλάχιστον τον ερωτικό σύντροφό σου σε προτεραιότητα και περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου με τους άλλους σου ανεβάζει τη διάθεση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στο 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας την ανάγκη να παρακολουθήσεις και να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο. Τα συναισθηματικά θέματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία αυτήν τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Αφήνεις έστω για λίγο πίσω σου τις πιέσεις και τις φιλοδοξίες σου. Οι ενέργειες της ημέρας είναι επίμονες σε σημεία και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποια πορεία θα ακολουθήσεις. Ωστόσο σύντροφός σου παίρνει πρωτοβουλίες και σου εξασφαλίζει μια όμορφη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι γεμάτη με ευχάριστες επικοινωνίες.

Καρκίνος
Απόλαυσε τη μέρα σου αφιερώνοντας χρόνο σε αγαπημένα οικεία σου πρόσωπα και κυρίως στον εαυτό σου. Βάλε μια τάξη στα συναισθήματα και τις ανάγκες σου και ασχολήσου περισσότερο με τους προσωπικούς σου χώρους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εξασφαλίζει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός σου θαυμαστής αποκαλύπτεται και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου αλλά κυρίως επιβεβαιώνει το ένστικτό σου.

Λέων
Αναγνωρίζεις εύκολα σήμερα τις προτεραιότητές σου και αισθάνεσαι ευχάριστα και αποτελεσματικά κίνητρα. Οι προσωπικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι έχουν ορμή και πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Επιπλέον βρίσκεις συμμάχους κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο δυνατή. Ο ερωτικός σύντροφός σου κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη σου για αυτό πρόσεξε το τι θα του πεις. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς όμως να του αποκαλύψεις την ανυπομονησία σου.

Παρθένος
Το φεγγάρι έρχεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και αναζητάς κάτι διαφορετικό που θα σε βοηθήσει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα. Η ανταλλαγή ιδεών, η δικτύωση, η διδασκαλία και η καθοδήγηση σου κινούν το ενδιαφέρον. Ίσως θα πρέπει να συμβιβαστείς σε κάποια σημεία προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ασφαλή. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου.

Ζυγός
Ένα ισχυρότερο αίσθημα σκοπού μπορεί να σε ενεργοποιήσει σήμερα. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητας και είναι πιθανό να παρατηρήσεις στοιχεία ανθρώπων και καταστάσεων που σου είχαν διαφύγει. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενισχύεται μέσω της συναισθηματικής επικέντρωσης και της ανταλλαγής ήσυχων στιγμών παρά υπερβολικής εστίασης στη συνομιλία και τη δραστηριότητα. Εσύ που είσαι μόνη, περιποιήσου τον εαυτό σου, ξεκουράσου και μην ταλαιπωρείσαι με αδιέξοδες σκέψεις.

Σκορπιός
Σήμερα αναζητάς ικανοποίηση και απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και μπορείς να τη νιώσεις με αυτά που ήδη έχεις. Επιλέγεις και προκαλείς ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα. Η απαισιοδοξία και η μιζέρια είναι κάτι που με τίποτα δεν ανέχεσαι. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ερωτική ανανέωση προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, ανακαλύπτεις πως και μόνο με τον εαυτό σου τα πας μια χαρά και περνάς όμορφα.

Τοξότης
Ένα αίσθημα ευεξίας σήμερα φτιάχνει τη μέρα σου καθώς νιώθεις πιο σίγουρη με τον εαυτό σου και πιο δυνατή. Ξέρεις ακριβώς ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις και τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις για να φτάσεις την επιτυχία. Ο ενθουσιασμός σου μεταδίδεται εύκολα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη σου διάθεση σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς.

Αιγόκερος
Δραστήρια και ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η μέρα σου καθώς η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Οι συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους που ίσως να έχεις να δεις και καιρό, σου δίνουν νέα κίνητρα και ίσως να σε κάνουν να δεις και να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις ή και σχέδια κάτω από μια άλλη σκοπιά. Μην αφήνεις έξω από το πρόγραμμά σου τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται κι έτσι η επιλογή είναι πλέον δική σου.

Υδροχόος
Η πρόκλησή σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, ανάμεσα σε εργασία και προσωπική ζωής. Μην σκέφτεσαι το πως θα τα καταφέρεις. Σκέψου τους τρόπους απλά να το κάνεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητές σου και μην τον αφήνεις πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα θέλω σου.

Ιχθείς
Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις από τα γνώριμα και τετριμμένα. Έτσι όλη σου την Κυριακή την αφιερώνεις σε αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε και μάζεψε λίγο το μυαλό σου. Μοιάζεις και δείχνεις αφηρημένη κι αυτό ίσως να είναι λόγος να αρχίσει τα παράπονα ή να ξεσπάσει καβγάς. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top