Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
438
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θα μπορούσες σήμερα να αντιμετωπίσεις έναν αγώνα μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών και αξίζει τον κόπο να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να ανακτήσεις και να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Οι διαμάχες εξουσίας στον οικογενειακό κύκλο ή τα θαμμένα προβλήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια με την αντίθεση του Άρη – Πλούτωνα. Η συναισθηματική σου ζωή φέρνει τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια.

Ταύρος
Ο Άρης αντεπιτίθεται στον Πλούτωνα στον τομέα των επικοινωνιών σου και οι διαφορές απόψεων μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Οι πτυχές σήμερα τείνουν να προκαλούν ανασφάλειες ή φόβους για αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου απομόνωσε τις σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Οι άνθρωποι μπορεί να παρερμηνεύουν για μια ακόμη φορά τις προθέσεις και ενέργειές σου, επίσης μπορεί να είναι αμυντικοί απέναντί σου. Επιχειρήματα για ιδιοκτησία, χρήματα, βασικές αξίες ή όρια μπορεί να προκύψουν με τον Άρη απέναντι από τον Πλούτωνα. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Μην δείχνεις αδιαφορία. Εσύ που είσαι μόνη, διώξε απαισιόδοξες σκέψεις και εμμονές του παρελθόντος από το μυαλό σου.

Καρκίνος
Οι θαμμένες απογοητεύσεις μπορεί να ξεσπάσουν σήμερα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ανεξαρτησία ή την ελευθερία σου με τον Άρη στο ζώδιό σου, απέναντι στον Πλούτωνα. Δεν έχεις καθόλου υπομονή για έλεγχο, χειραγώγηση και εξαναγκασμό. Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα να είναι επίσης ενεργό σήμερα, έχε κατά νου πως οι επικοινωνίες δεν είναι απαραίτητο να εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα από τις απαισιόδοξες σκέψεις σου.

Λέων
Υπάρχει ένα αίσθημα ανταγωνισμού σήμερα σε ό,τι κάνεις και με όποιον συναναστραφείς. Το πείσμα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει απογοήτευση και οι πόλεμοι με τον εαυτό σου, σου ρίχνουν τη διάθεση. Η διαμετακόμιση του Ερμή – Ποσειδώνα έχει ένα τρόπο να φέρνει θαμμένα ζητήματα ή συναισθήματα στην επιφάνεια. Έχεις την τάση να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με πράγματα που σε κάνουν να περνάς καλά.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν σήμερα παρεξηγήσεις και αμφιβολίες με μερικές δύσκολες πτυχές. Τα θαμμένα προβλήματα έχουν την τάση να έρχονται στην επιφάνεια κι αυτό είναι αρκετά ενοχλητικό. Οι γύρω σου μπορεί να απαιτούν πολλά από εσένα αλλά αν κοιτάξεις πιο προσεκτικά θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για τους δικούς τους φόβους καθώς έχουν την ανάγκη να ελέγχουν. Προφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης και αν είσαι μόνη, βάλε φρένο στις σκοτεινές και απαισιόδοξες σκέψεις σου.

Ζυγός
Οι διαφωνίες σήμερα τείνουν να αφορούν στο ποιος έχει το πάνω χέρι κι αυτά τα παιχνίδια δεν τα μπορείς καθόλου. Με τον Άρη απέναντι από τον Πλούτωνα οι φόβοι φαίνεται να οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις. Κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου είναι προβλεπόμενες. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα τα θετικά του παρελθόντος και όχι τα αρνητικά.

Σκορπιός
Μια σύγκρουση σήμερα του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να επιδεινώσει ή να τραβήξει στην επιφάνεια θαμμένα προβλήματα. Ο φόβος για αλλαγή ή το σκοτάδι σε ένα θέμα είναι πιθανότατα στο κέντρο των διαφωνιών και των εντάσεων. Οι συνομιλίες και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων φαίνεται να είναι προκλητικές για σένα. Η φαντασία σου που τρέχει πολύ σήμερα, μπορεί να είναι χρήσιμη για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικά συναισθήματα σήμερα σε μια σχέση με τον Άρη απέναντι στον Πλούτωνα. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από υπερβολικά συναισθήματα είναι ικανοποιητική αν και δύσκολη. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις ή και λέξεις σήμερα προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση. Θέλεις συγκεκριμένες απαντήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως δεν θέτεις σωστά τα ερωτήματα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες σου ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Αιγόκερος
Η δυναμική των σχέσεων μπορεί να είναι περίπλοκη σήμερα, καθώς ο Άρης αντεπιτίθεται στον Πλούτωνα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα και ζητήματα. Επομένως μπορεί να είναι καλύτερο να περιμένεις και να δεις ή να παρατηρήσεις την ατμόσφαιρα γύρω σου πριν αντιμετωπίσεις ευαίσθητα θέματα ή κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται άμεσα από την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Οι εντάσεις είναι ισχυρές σήμερα και οι δύσκολες πτυχές τείνουν να φέρνουν φόβους στην επιφάνεια. Οι απογοητεύσεις σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα, τα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις και την έλλειψη χρόνου για τον εαυτό σου μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Τα μακροπρόθεσμα προβλήματα συχνά απαιτούν μακροπρόθεσμες λύσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μακριά παρελθόν και απαισιόδοξες σκέψεις.

Ιχθείς
Ευαίσθητες περιοχές σήμερα ενεργοποιούνται εύκολα και ένας αγώνας εξουσίας μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση με τον Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Τα χρήματα ή τα όρια θα μπορούσαν επίσης να είναι ένα ζήτημα. Αυτή η διέλευση παράγει συχνά απογοητευτικές ενέργειες για αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Πηγή

Σχετικά

Back to top