Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
465
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη μετακινείται τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όπου θα φιλοξενηθεί έως τις 27/6. Αυτό το διάστημα αναζητάς και συνήθως επιτυγχάνεις ηρεμία στο σπίτι. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, ομόρφυνε τους χώρους σου και ενίσχυσε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ζητήματα ακινήτων μπορούν να επιλυθούν ευκολότερα. Μπορείς να εργαστείς με τους δικούς σου ρυθμούς και να αποφύγεις εμπόδια και συγκρούσεις. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει.

Ταύρος
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη μετακινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό το διάστημα οι καθημερινές σου υποθέσεις, η σύνδεση με τους φίλους, η εξερεύνηση ψυχικών ενδιαφερόντων γίνεται απολαυστικότερη. Σήμερα μπορείς να επιλύσεις εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς μια πτυχή Ερμή – Άρη τροφοδοτεί τα κίνητρά σου. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι το Α και το Ω στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειές σου.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου κάνοντάς σε να βλέπεις με πιο πρακτικό τρόπο τις υποθέσεις σου και αυξάνει την αίσθηση της ισορροπίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης πιθανά τα οικονομικά να γίνουν η απόλυτη προτεραιότητά σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα διευκολύνει τις υποθέσεις και τα σχέδιά σου. Η αυξημένη σου ενέργεια και το κέφι σου εξασφαλίζουν μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες αν και το ζητούμενό σου είναι πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη περνά σήμερα στο ζώδιό σου και θα είναι επισκέπτης σου μέχρι τις 27/6. Είχες το χρόνο να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου, να επουλώσεις παλιές πληγές και τώρα είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά. Γίνεσαι πιο εκφραστική και εκδηλωτική κι αυτό σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Σήμερα μπορεί να κάνεις μια σημαντική αποκάλυψη ή να έχεις ιδιαίτερα δυνατές αναμνήσεις. Σκέφτεσαι θετικά και οι συνομιλίες σου είναι αισιόδοξες.

Λέων
Η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στον 12ο ηλιακό οίκο και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και να χαλαρώσεις. Μπορείς να στοχεύσεις στην απελευθέρωση από παλιές ή ξεπερασμένες καταστάσεις και να κάνεις χώρο για νέες εμπειρίες. Σήμερα σε ενδιαφέρει να μοιραστείς, να μάθεις και να επιδιώξεις την εφαρμογή των ιδεών σου στα εργασιακά. Γίνεσαι πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου κι αυτό βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στο παρελθόν.

Παρθένος
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου σήμερα και έως τις 27/6 οι στόχοι ευτυχίας σου είναι στο επίκεντρο. Αυτή η διέλευση ξυπνά την ανάγκη σου να συνδεθείς με τους άλλους ή με ένα ειδικό έργο. Αναζήτησε τρόπους να κερδίσεις χρήματα και να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου. Καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες κάνουν αυτό το διάστημα την εμφάνισή τους στη ζωή σου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου κι έτσι μέχρι τις 27/6 θα υπάρξουν κοινωνικές και ρομαντικές ευκαιρίες, θα προσφέρεις ένα πιο φιλικό και οικείο συναίσθημα στους γύρω σου. Είναι μια στιγμή που απολαμβάνεις τη δουλειά και τις ευθύνες της. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της κι έτσι μπορείς να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εκπλήξεις προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη μεταφέρεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις 27/6. Είναι ένα διάστημα που απολαμβάνεις ευχάριστες εμπειρίες που επεκτείνουν το μυαλό σου. Είσαι επίσης λιγότερο ανεκτική στα προβλήματα ή τις επιπλοκές στις σχέσεις. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σήμερα χρειάζονται περισσότερο θάρρος και τόλμη. Είσαι ενθουσιασμένη με ανεβασμένη διάθεση κι αυτό το μεταδίδεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μετακινείται σήμερα στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι αυτή η διέλευση είναι ιδανική για εργασία σε πιο περίπλοκους τομείς συσχέτισης, κοινής χρήσης και οικειότητας. Είναι επίσης ιδανικό το διάστημα για να κατανοήσεις τη δική σου βαθύτερη πλευρά και τις εσωτερικές σου επιθυμίες και κίνητρα. Οικονομικά και συναισθηματικά βρίσκεις υποστήριξη. Οι σημερινές ενέργειες είναι ζωτικής σημασίας για την ανταλλαγή ιδεών που σχετίζονται κυρίως με τα χρήματα ή τις πρακτικές υποθέσεις σου. Οι συνομιλίες είναι ενθουσιώδεις και χρήσιμες.

Αιγόκερος
Η μετακίνηση της γοητευτικής Αφροδίτης ενισχύει με συναίσθημα τη συντροφική σου ζωή κάνοντάς σε πιο εκδηλωτική κι αυτό βελτιώνει τις σχέσεις σου. Οι αυξημένες απαιτήσεις των εργασιακών υποχρεώσεών σου ίσως χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από μέρους σου. Μικρές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου θα πρέπει να αναζωπυρώσουν το συναίσθημα και όχι να φτάσουν σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου κεντρίζεται από ένα άτομο που φαίνεται να μην τηρεί τις προϋποθέσεις σου αυτό όμως είναι και η έκπληξη.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της καριέρας και της υγείας σου σήμερα. Αυτός ο κύκλος συμβάλλει στην αρμονία των καθημερινών υποθέσεων και υποχρεώσεών σου. Φέρνει κοινωνικές ευκαιρίες και σου δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσεις και να υποστηρίξεις τους άλλους. Η αυξημένη ενέργειά σου σε κάνει εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά, αρκεί να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα και σε κάνει χαρούμενη.

Ιχθείς
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στο δικό σου ζώδιο και η συναισθηματική σου ζωή είναι ζωντανή. Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της απόλαυσης και έρχεται σαν μια ανάσα καθαρού αέρα καθώς κατευθύνεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αφήσεις τον εσωτερικό καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί και να αναδειχτεί. Δείξε προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο θαυμασμός που εισπράττεις σε γοητεύει.

Πηγή

Σχετικά

Back to top