Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

at 12:09 πμ
789
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με αρκετό προβληματισμό σήμερα αποφασίζεις να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Έχεις κάνει τις απαιτούμενες προετοιμασίες κι έτσι διώξε το άγχος. Αν και κουραστική η μέρα σου στα εργασιακά φαίνεται να είναι παραγωγική και δραστήρια, χωρίς απρόβλεπτα γεγονότα. Δημιούργησε μια χαλαρή ατμόσφαιρα απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσει και τους δυο να αποβάλλετε το στρες της ημέρας. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και μην σκέφτεσαι τη μοναξιά σου. Να είσαι σίγουρη πως το επόμενο διάστημα ένας νέος έρωτας θα σε συναρπάσει.

Ταύρος
Οι περιστάσεις σήμερα μπορεί να είναι τέτοιες που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων, αλλά η προσοχή σου είναι διχασμένη. Οι σκέψεις σου σε μεταφέρουν σε άλλα μέρη καθιστώντας λίγο δύσκολο το να συγκεντρωθείς. Είναι πιθανό επίσης σήμερα να μάθεις χρήσιμα πράγματα για την καριέρα σου και τις κοινωνικές προοπτικές σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για αυτό λαχταράς προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις χαοτικό το κλίμα γύρω σου. Η καρδιά σου φαίνεται να θέλει κάτι, όμως το μυαλό σου σε παρασύρει σε άλλες σκέψεις και προβληματισμούς. Ο εξορθολογισμός μπορεί να είναι η λύση καθώς συχνά έχει λιγότερες συνέπειες. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου είναι τρυφερή και ζεστή για αυτό απόλαυσέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, η λογική και το συναίσθημα συγκρούονται με αποτέλεσμα να μην είσαι στα καλύτερά σου.

Καρκίνος
Υπάρχει η τάση σήμερα να διαβάζεις τις λεπτομέρειες ή να δίνεις προτεραιότητα στην ισορροπία και την ισότητα στις σχέσεις σου. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της ημέρας μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς ότι έχεις δυο απόψεις ή επιθυμίες για ένα θέμα. Οι παρεξηγήσεις είναι πιο πιθανές από το συνηθισμένο σήμερα και αύριο, για αυτό απόφυγε τις ρήξεις με συνεργάτες και τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες με γνώμονα παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

Λέων
Ενώ θέλεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις και την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες, δεν είναι εύκολο να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε όλα και όλους. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους έχουν τεράστιες δυνατότητες για νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά εσύ θέλεις να καθοδηγήσεις τα πράγματα μόνη σου, έτσι όπως εσύ τα έμαθες. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, οι ανάγκες σου κατασταλάζουν και πλέον φαίνεται να ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου να διατηρήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις την απελευθέρωση από φιλοδοξίες, από την ένταση ή την πίεση ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου ευκολότερα. Απόφυγε την υπερβολική σκέψη και αφοσιώσου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αξιολόγησέ τον καλύτερα.

Ζυγός
Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα σε παρακινεί να αναζητήσεις συνδέσεις ή να επιδιώξεις τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς λίγο διχασμένη. Ίσως το μυαλό σου να μην είναι συγκεντρωμένο στα εργασιακά ή οι περισπασμοί της προσοχής να είναι άφθονοι. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε μια καλή φάση και δεν χρειάζεται να κλονίζεις τις ισορροπίες με γκρίνιες και καχυποψίες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός
Η λήψη μιας σοβαρής απόφασης μπορεί να είναι ευκολότερη σήμερα, αλλά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα ίσως να χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Αυτό που θέλεις μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με αυτό που πιστεύεις ή θεωρείς λογικό. Θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις στα εργασιακά τείνουν να είναι μονόδρομες ή εγωκεντρικές. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου και ίσως με υπερβολικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Τοξότης
Είσαι λίγο πιο επιρρεπής σε περισπασμούς σήμερα. Η ακαταστασία του μυαλού σου μπορεί να σε βοηθήσει όμως να νιώσεις πιο ελεύθερη. Ωστόσο σήμερα και αύριο δεν είναι ιδανικές μέρες για σκληρές και γρήγορες αποφάσεις. Παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ψυχική διέγερση και οικογενειακές δραστηριότητες όμως θα ήταν καλό να βρεις τρόπους να το κάνεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά έχε το νου σου γιατί κάτι σημαντικό σου διαφεύγει.

Αιγόκερος
Μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα σήμερα σχετικά με τα χρήματα, τα υπάρχοντα ή τους πόρους σου. Ταυτόχρονα οι γρήγορες αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα ενδέχεται να υποβληθούν σε έλεγχο αργότερα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και ίσως να επηρεάσει τον χρηματοοικονομικό σου τομέα. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τα άγχη σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπησέ τον περισσότερο.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να τονίζουν την ανάγκη σου για ισορροπία. Μπορεί να προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάποιον και ταυτόχρονα να προσπαθείς να κερδίσεις την ανεξαρτησία σου. Με τον ανάδρομο Ερμή είναι καλύτερο να παρατηρήσεις και να υιοθετήσεις μια στάση αναμονής στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου ξαναφέρνει το κέφι σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος.

Ιχθείς
Συναισθηματικές ή λεκτικές αποσυνδέσεις είναι πολύ δυνατές σήμερα ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ακούν. Προσπάθησε να δείξεις υπομονή απέναντι σε κάποια ευθραυστότητα ή εγωκεντρικότητα από συναδέλφους και συνεργάτες. Ο αγαπημένος σου απόψε έχει την τάση της γκρίνιας και των παραπόνων. Μην δίνεις έκταση και προσπάθησε να τον χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τρέχει σε άλλη γη κι άλλα μέρη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top