Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου 2021

at 12:09 πμ
449
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα θέματα που περιλαμβάνουν τις μελέτες, τη μεταφορά και τις βασικές επικοινωνίες μπορεί να περιλαμβάνουν μια σύγχυση ή κάποιες καθυστερήσεις. Σημαντικές πληροφορίες μπορεί να χαθούν ή να μην είναι ακόμα διαθέσιμες με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ήδη ξεκινά, για αυτό επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου μέχρι τις 22/6 όπου και θα επανέλθει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή καθώς χωρίς να υπάρχει η πρόθεση παρεξηγήσεων μπορεί και να συμβούν. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να σε ταλαιπωρεί καθώς οι αναμνήσεις περνούν από το μυαλό σου σαν κινηματογραφικές σκηνές.

Ταύρος
Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει μια βαρύτερη ατμόσφαιρα γύρω σου. Δεν είναι κατάλληλος ο καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να προβείς σε μεγάλες αγορές. Μέχρι τις 22/6 είναι μια περίοδος αναζήτησης στο παρελθόν για απαντήσεις σε τρέχοντα προβλήματα ή καθυστερήσεις ορισμένων ζητημάτων. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εσωτερικές αναμοχλεύσεις μπορεί να επιβαρύνουν τη διάθεσή σου.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του κι έτσι είναι προτιμότερο να μην προωθήσεις τίποτα προς το παρόν, καθώς μπορεί να κινηθεί με αργούς ρυθμούς ή να χρειαστεί μια επανεξέταση αργότερα. Η επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη για αυτό απόφυγε σημαντικές και βαθιές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, τους συνεργάτες, τους φίλους ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά πάρε αποστάσεις από αρρωστημένες ή παρελθοντικές καταστάσεις.

Καρκίνος
Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη η σημερινή μέρα κυρίως λόγω των επικοινωνιών, παρεξηγήσεων ή προβλημάτων με την προετοιμασία του Ερμή για την ανάδρομη πορεία του. Τραυματισμένα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να μειώσουν την ενέργεια ή να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Η σημερινή Σελήνη διεγείρει μια σημαντική ανάγκη για συντροφικότητα κι αυτό σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Φρόντισε μόνο να μην σε πιάσει το παράπονο και αρχίσεις τη γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα.

Λέων
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δύσκολες όλη τη μέρα με τον Ερμή να προετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του από σήμερα. Ένας κύκλος ή μια πορεία που θα διαρκέσει έως τις 22/6 σου δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξεις το παρελθόν, να κάνεις βελτιώσεις και αλλαγές και να δεις τα όποια προβλήματα από μια άλλη σκοπιά. Επειδή σήμερα δεν βλέπεις καθαρά την πλήρη εικόνα ενός θέματος είναι προτιμότερο να μην πάρεις θέση ή να προκαλέσεις συζητήσεις.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να είναι επωφελές στη διάρκεια αυτού του κύκλου να αναζητήσεις και να ανακαλύψεις νέους τρόπους εξέτασης παλιών προβλημάτων. Μπορεί να νιώθεις ότι επικρατεί ένα χάος στα εργασιακά για αυτό προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στην επικοινωνία σου. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να αναδιατυπωθούν ή να ανακυκλωθούν και στη συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Είναι καλύτερο να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου τόσο μέσω της γραπτής όσο και της προσωπικής έκφρασης σήμερα. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στις επικοινωνίες σου καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές. Σήμερα και αύριο έλεγξε τα γεγονότα προτού εκφράσεις τις απόψεις σου και καταλήξεις σε συμπεράσματα. Μην γίνεσαι σκληρή με τον αγαπημένο σου και κυρίως μην τον κατηγορείς για τα πάντα. Εσύ που είσαι μόνη, επαναξιολόγησε πρόσφατες ή και παλιές γνωριμίες.

Σκορπιός
Οι στροφές του Ερμή υποχωρούν σήμερα και θα ήταν συνετό να είσαι ξεκάθαρη με οδηγίες ή επίσημες συνομιλίες. Πρόσεξε επίσης το ότι δεν παραμελείς ή παραβλέπεις σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 22/6 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα καλείσαι να είσαι προσεκτική με τις συναλλαγές και τα χρήματα. Συναισθηματικές ανασφάλειες ή και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Τοξότης
Το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος ο Ερμής καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική για το τι λες και πως το λες. Είναι καλύτερο να μην θεωρείς δεδομένο ότι οι άλλοι θα σε καταλάβουν και θα σε συμπονέσουν. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις, οπότε περιόρισε το άγχος και μάθε τη λέξη υπομονή. Ερωτικά αδιέξοδα είναι έντονα μέσα στο παιχνίδι μέχρι τις 22/6.

Αιγόκερος
Με τη στάση του Ερμή και τη στροφή προς τα πίσω, η προσοχή στις επικοινωνίες σου είναι μια καλή ιδέα. Μπορεί να σημειωθούν κάποιες παρεξηγήσεις στα εργασιακά σχέδιά σου, καθώς αυτή η οπισθοδρόμηση εμφανίζεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Τα παλιά προβλήματα μπορεί να επανεμφανιστούν και αυτά που νόμιζες ότι είχαν ολοκληρωθεί να παρουσιάσουν εκκρεμότητες ή λάθη. Εμπιστεύσου το χρόνο σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Είναι καιρός να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου και να ασχοληθείς με τις υποθέσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες αποφάσεις που ήδη έχεις πάρει. Τα προβλήματα στην επικοινωνία είναι έντονα σήμερα και αύριο, καθώς προετοιμάζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Ίσως μπεις σε μια φάση επαναξιολόγησης της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να θέλεις να πειραματιστείς με νέες γνωριμίες και καταστάσεις.

Ιχθείς
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει να δεις συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου κάτω από μια άλλη οπτική γωνία. Η επικοινωνία με την οικογένεια μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο θα ήθελες ή να αντιμετωπίσεις μηχανικές βλάβες που αφορούν στο σπίτι. Μέχρι τις 22/6 θα χρειαστεί να είσαι σαφής εάν θέλεις να μεταδώσεις σωστά τα μηνύματά σου. Μην δείχνεις την ευάλωτη πλευρά σου, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Πηγή

Σχετικά

Back to top