Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021

at 12:09 πμ
436
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εκτίμηση των απλούστερων πραγμάτων στη ζωή σου έρχεται πιο φυσικά σήμερα και είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Ακτινοβολείς έναν ήρεμο μαγνητισμό κι αυτό διευκολύνει τις υποθέσεις και τη μέρα σου. Η αίσθηση του σκοπού και της σαφήνειας είναι τώρα οι κινητήριες δυνάμεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συνεισφέρεις σε μια ομάδα ή να βοηθήσεις έναν φίλο και να νιώσεις ικανοποίηση για αυτό. Υπάρχουν σημεία που αφορούν στα αισθηματικά που σου δημιουργούν ανησυχία.

Ταύρος
Σήμερα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τάξη, η οργάνωση και η σαφήνεια. Είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσεις τις επιχειρήσεις και να συνδεθείς με τους άλλους με πρακτικούς τρόπους. Η μέρα ευνοεί την πρόοδο, την αξιοπιστία και τις μικρές προσπάθειες για τη διασφάλιση μελλοντικών επιδόσεων και αποτελεσμάτων. Ταυτόχρονα δεν είσαι έτοιμη να μοιραστείς συναισθήματα κι αυτό ίσως να δημιουργήσει μια ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις και οι επαφές με φίλους μπορεί να είναι χαλαρωτικές και μπορεί να νιώσεις ότι είναι -κάποιοι από αυτούς τουλάχιστον, πιο αξιόπιστοι από όσο νόμιζες. Έχεις την επιθυμία, την προοπτική και την υπομονή να παλέψεις για τα ιδανικά σου στα εργασιακά. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επικρατεί μια ένταση την οποία μπορείς να βρεις τρόπους να κατευνάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα αυτό θα αλλάξει.

Καρκίνος
Οι σημερινές όψεις ευνοούν τις συζητήσεις πρακτικών θεμάτων και σχεδίων. Η κρίση σου είναι ιδιαίτερα ορθή κυρίως σε θέματα που αφορούν επενδύσεις. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, συμβουλές ή υποστήριξη μπορείς να τη ζητήσεις και να τη λάβεις. Ένα θέμα σχετικό με το σπίτι σου μπορεί να επιλυθεί τώρα. Η αμοιβαία κατανόηση και ο αλληλοσεβασμός είναι τα μυστικά μιας υγιούς σχέσης. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Είναι μια καλή στιγμή για να αφιερωθείς σε ένα έργο ή μια δραστηριότητα που απαιτεί την προσοχή σου. Με έναν σωστό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και θα εξοικονομήσεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει στο να λύσετε κάθε σας πρόβλημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ευκαιρίες και αξιόλογες γνωριμίες να φεύγουν από τα χέρια σου.

Παρθένος
Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για ρεαλιστικές εκτιμήσεις που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία ή τα οικονομικά θέματα. Μπορείς να δεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τι πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει. Απόφυγε με τον αγαπημένο σου συζητήσεις που μπορεί να γίνουν παγίδες. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως έρχονται τα καλύτερα.

Ζυγός
Δείχνεις την εκτίμηση ή την αγάπη σου για τους άλλους μέσα από πρακτικές χειρονομίες, αφού γνωρίζεις ότι οι πράξεις είναι ισχυρότερες από τις λέξεις. Θετικά σχόλια στα εργασιακά σε παρακινούν για περισσότερη προσπάθεια. Το ερωτικό σου θερμόμετρο ανεβαίνει στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι μόνη. Η γοητεία σου αυξάνεται και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανταποκρίνεται.

Σκορπιός
Η μέρα σε ενθαρρύνει όχι μόνο να αναγνωρίσεις αλλά και να αγκαλιάσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς επίσης σήμερα να ασχοληθείς με τις πρακτικές βελτιώσεις στο σπίτι, την οικογένεια, την εργασία και την υγεία σου. Απολαμβάνεις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διασφάλιση των μελλοντικών σου επιθυμιών και στόχων. Η γοητεία σου αυξάνεται και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Τοξότης
Μπορείς να παρακολουθήσεις πρακτικές λεπτομέρειες που βοηθούν στη βελτίωση ή την προστασία σχέσεων και έργων. Επίσης, η μέρα σε βοηθά να διευθετήσεις και να σταθεροποιήσεις κάποιες σημαντικές υποθέσεις σου. Οι συνομιλίες είναι εποικοδομητικές και ενδεχομένως διδακτικές ή ακόμα θα μπορούσες να κερδίσεις ένα πλεονέκτημα σε ένα οικονομικό ζήτημα. Ακολούθησε σήμερα τη διάθεση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνε πιο επιλεκτική στις επιλογές σου.

Αιγόκερος
Σήμερα απολαμβάνεις τα καθήκοντά σου κυρίως επειδή εστιάζεις στα μακροπρόθεσμα οφέλη τους. Αποκτάς μεγαλύτερη αίσθηση των στόχων σου και απολαμβάνεις απόλυτα την οργάνωση και την προετοιμασία τους. Η μέρα σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Η ερωτική σου διάθεση αυξάνεται κι έτσι κάνεις μια ισχυρή ένεση τόνωσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει.

Υδροχόος
Φίλοι, γείτονες ή αδέλφια μπορούν να έρθουν σε σένα για το πρακτικό μυαλό σου και να σου ζητήσουν συμβουλές, κάτι που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για σένα. Εάν νιώθεις καταπίεση από τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου καλύτερα να το συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεξαρτησία και τη φροντίδα του εαυτού σου.

Ιχθείς
Σήμερα είναι καλό να εκτιμήσεις τις απλές απολαύσεις και τις ανέσεις καθώς έχεις την αίσθηση πως χρειάζεσαι περισσότερα. Η τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων σου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο. Ίσως να έχεις την αίσθηση πως και ο ερωτικός σύντροφός σου σε καταπιέζει. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και αφέσου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top