Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου 2021

at 12:09 πμ
275
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το πρώτο μισό της ημέρας χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση και προβληματισμό. Κάποια καθήκοντα που πιθανά ανέλαβες πρόσφατα μπορεί να σου φανούν περιοριστικά ή και λίγο απογοητευτικά προσωρινά. Τα συναισθήματά σου είναι ιδιαίτερα ζεστά και είναι μια καλή στιγμή για να ορίσεις τις προτεραιότητές σου και να εκτιμήσεις, να απολαύσεις απλά πράγματα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, θεράπευσε παλιές πληγές και βάλε νέους στόχους.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια αποδοκιμασία για ένα έργο ή μια νέα ιδέα. Οι λεπτομέρειες για τα σχέδιά σου ενδέχεται να μην είναι στο προσκήνιο, αλλά θα εφαρμοστούν ή θα διαφανούν καθώς περνούν οι ώρες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε κρατά αφοσιωμένη και πιστή. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τις επιλογές σου και μην εξιδανικεύεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Δίδυμοι
Τα επίπεδα ενέργειάς σου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά στο πρώτο μισό της ημέρας κι αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ένοχη ή αβέβαιη για τα επόμενα βήματά σου. Μια διέλευση του Άρη με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει πως πρέπει να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου. Επίσης μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ορισμένες θαμμένες δυσαρέσκειες αλλά στοχεύουν στο να μάθεις από αυτές, παρά να επιτρέψεις να κυβερνήσουν τη συμπεριφορά σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα εγκλωβισμού ή περιορισμού. Οι γύρω σου μπορεί να παρεμποδίσουν την αναζήτηση ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον τομέα της φιλίας σου και θα είναι πιο εύκολο για σένα να εκφραστείς. Εξομολογήσου τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και δώσε ένα άρωμα πάθους στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπησέ τον περισσότερο.

Λέων
Στο πρώτο μισό της ημέρας οι προσπάθειές σου να προχωρήσεις τα σχέδιά σου φαίνεται να αποτρέπονται με μικρούς και ενοχλητικούς τρόπους. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής οι επιθυμίες σου μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά, καθώς και η δυσαρέσκεια. Η ρουτίνα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι απογοητευτική, για αυτό κάντε πράγματα που θα σας γεμίσουν ενέργεια. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις που πιθανά αφορούν στο παρελθόν σε ξαφνιάζουν.

Παρθένος
Οι ευθύνες και οι κανόνες μπορεί να σε βαραίνουν κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να σου δημιουργηθεί επίσης η αίσθηση πως είσαι εκτός χρόνου ή οι άλλοι να παρερμηνεύουν τις προθέσεις ή τις ενέργειές σου. Είναι προτιμότερο να επιβραδύνεις λιγάκι τους ρυθμούς σου εστιάζοντας στην πραγματοποίηση απαραίτητων προσαρμογών. Ενθαρρυντικές για το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου φαίνονται οι συζητήσεις σας. Εσύ που είσαι μόνη εστίασε το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου.

Ζυγός
Οι ευθύνες μπορεί να σε βαραίνουν περισσότερο κατά το πρώτο μισό της ημέρας ή τα όρια να φαίνονται ασφυκτικά, καθώς ο Άρης και ο Κρόνος δημιουργούν μια αδέξια πτυχή. Αναζήτησε τα πράγματα που χρειάζονται διόρθωση ή τις λεπτομέρειες για την εκπλήρωση των στόχων σου. Η κριτική που λαμβάνεις μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά τελικά να σου κάνει πολύ καλό. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, επανεξέτασε μια πιθανή επανασύνδεση.

Σκορπιός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μια πτυχή Άρη – Κρόνου μπορεί να υποδείξει την ανάγκη προσαρμογής ή μας μικρής αφύπνισης. Ως αποτέλεσμα ενδέχεται να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να αλλάξεις τις εξαρτήσεις ή την προσέγγισή σου στα χρήματα. Εάν καταφέρετε με τον ερωτικό σύντροφό σου να παρακάμψετε τη ρουτίνα προβλέπεται να περνάτε μια υπέροχη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις του παρελθόντος.

Τοξότης
Μπορεί στο πρώτο μισό της ημέρας να υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία των συναισθημάτων σου ή να έχεις την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο ευαίσθητοι, όσο εσύ. Καθώς προχωρά η μέρα είναι πιο εύκολο να αποκολληθείς από προβληματισμούς και η διάθεσή σου καλυτερεύει. Εμπιστεύσου περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου και μην του καταλογίζεις ευθύνες που δεν έχει. Εσύ που είσαι μόνη, οι συζητήσεις με φίλους θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου.

Αιγόκερος
Οι ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να διεγείρουν ανασφάλειες που πιθανά σχετίζονται με τα χρήματα. Είναι πολύ καλύτερο να εστιάσεις στα θετικά, παραγωγικά καθήκοντά σου τα οποία σου ανεβάζουν τη διάθεση καθώς η μέρα προχωρά. Βρες βελτιωμένους τρόπους συγχώνευσης, συμβιβασμού και αλληλεπίδρασης και προσέγγισε διαφορετικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος
Μια διαμετακόμιση του Άρη με τον Κρόνο που επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αυξήσει το βάρος των καθηκόντων ή των υποχρεώσεών σου. Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι διαφορετικό και παραγωγικό είναι ισχυρή αλλά μπορεί να υπάρξουν εμπόδια ως προς την ολοκλήρωσή τους. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου ανεβαίνει κι έτσι με περισσότερη διάθεση πλησιάζεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, περνά εξίσου όμορφα η μέρα σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς
Μικρές πρακτικές αλλαγές που γίνονται τώρα μπορούν να φέρουν ανταμοιβές αργότερα. Μικρές απογοητεύσεις για τα σχέδιά σου μπορεί να νιώσεις το πρώτο μισό της ημέρας όμως είναι προσωρινό. Πολλά συμβαίνουν μέσα σου κι αυτό πιθανά να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους άλλους. Φρόντισε σε αυτούς να μην συμπεριλαμβάνεται ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, από σήμερα μπορείς να επιστρέψεις στις παλιές όμορφες δραστηριότητές σου και να χρωματίσεις τη μέρα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top