Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/5)

at 12:09 πμ
514
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/5)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν πολλά πίσω μπρός πριν καταλήξεις σε μια συμφωνία. Αργότερα και όσο περνούν οι ώρες η ανάγκη σου για μεγαλύτερη άνεση, οικειότητα και ησυχία μεγαλώνει με τη Σελήνη να  κινείται στον τομέα της οικογένειας και της ψυχής σου για λίγες μέρες. Απόφυγε τις λανθασμένες ενέργειες στα επαγγελματικά και στα  οικονομικά. Μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσπέρασέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες και να προκαλείς απογοητεύσεις. 

Ταύρος
Συνεχίζεις να θέλεις να είσαι ριζωμένη και να παραμένεις στην άκαμπτη πλευρά για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αργότερα οι ρυθμοί ανεβαίνουν κυρίως σε διανοητικό επίπεδο με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου. Ίσως να απολαύσεις κάποια ομαδική εργασία ή οι ιδέες των άλλων να σε παρακινούν για αλλαγές. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου παραδοθεί καθώς τον έχεις πείσει για τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικρατεί η λογική σου και όχι το συναίσθημα. 

Δίδυμοι
Ίσως να μην είσαι απόλυτα σίγουρη για το αν θέλεις να επιδιώξεις τους στόχους σου μόνη ή αν θα προτιμούσες να μοιραστείς αποφάσεις, σκέψεις και ιδέες. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται στον τομέα των πόρων σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες ατονούν. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Οι στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου έχουν ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου σε κάνει ακαταμάχητη. 

Καρκίνος
Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρα επηρεάζει τα κρυμμένα και παρασκηνιακά, όμως η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και σε προφυλάσσει. Αργότερα που περνά στο δικό σου ζώδιο, αρχίζεις να λαχταράς και να επιδιώκεις μεγαλύτερη σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω σου. Οι μικρές κινήσεις στα εργασιακά λειτουργούν καλύτερα αφού συμβάλλουν στην αύξηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και μπορείς να χειριστείς καλύτερα αβέβαιες καταστάσεις. Αποκαλύψεις έρχονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με την πρώτη ματιά πρόσωπα και καταστάσεις. 

Λέων
Το πρωινό είναι καλό για κοινωνικοποίηση, σύνδεση και επαφή. Αναζητάς δημιουργικές δραστηριότητες κι αυτό ανεβάζει την ενέργεια σου. Αργότερα όμως η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερο συναισθηματικό χώρο. Θέλεις να αναζωπυρώσεις το πάθος και το συναίσθημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και το καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις συμπεριφορές και συναισθήματα φίλων ή γνωστών.

Παρθένος
Τα σχέδια και οι ιδέες μπορεί να μην ενώνονται εύκολα τις πρώτες πρωινές ώρες όμως η ευθύνη του καθήκοντος είναι στο μυαλό σου και είσαι σε θέση να λύσεις προβλήματα και να δώσεις απαντήσεις. Η μετακίνηση της Σελήνης αργότερα στον τομέα της φιλίας εφιστά την προσοχή σου σε χαλαρωτικές δραστηριότητες. Οι συσσωρευμένες εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνουν το άγχος σου. Σε διακρίνει μια ωριμότητα και ευθύνη απέναντι στη συναισθηματική σου ζωή.  

Ζυγός
Η καλή ενέργεια είναι σύμμαχός σου σήμερα και αισθάνεσαι αισιόδοξα για τους στόχους σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επιδόσεων και της φήμης σου αργότερα σήμερα και η πιο πρακτική πλευρά του καθορισμού στόχων έρχεται στο επίκεντρο. Παρερμηνεύεις ή δεν κατανοείς το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου κι έτσι μπορεί να γίνεις εριστική απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δίνει ενδιαφέρον στη μέρα σου. 

Σκορπιός
Θα μπορούσες σήμερα να μετακινηθείς από μια σοβαρά σχετικά προσέγγιση στον κόσμο σε μια πιο πρακτική, πνευματική στάση. Έχεις την τάση να απολαμβάνεις διαφορετικές δραστηριότητες ή να καλλιεργήσεις ένα δημιουργικό έργο. Λόγω της διορατικότητάς σου καταφέρνεις να ξεπεράσεις εμπόδια ή και παγίδες στα εργασιακά. Το πάθος είναι έντονο σήμερα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να το πλησιάσεις με διακριτικότητα και τακτ. 

Τοξότης
Υπάρχει μια ζωτική ανάγκη ή επιθυμία να αναλάβεις το προβάδισμα στα επίπεδα υποστήριξης και φροντίδας. Η οικιακή και προσωπική σου ζωή είναι απαιτητική και ίσως να μην είναι εύκολο να εξοικονομήσεις τον απαιτούμενο χρόνο, όμως καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η αναποφασιστικότητα σου στα εργασιακά μεγαλώνει το άγχος σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου απέναντι στα θέλω σου αλλάζουν κι έτσι κρίνεις νέες γνωριμίες με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. 

Αιγόκερος
Η διέλευση της Σελήνης το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναδεικνύει την ανάγκη σου να φροντίσεις περισσότερο την οργάνωση των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Ωστόσο μπορεί να μην είναι εύκολο να λάβεις όλες τις απαντήσεις ή τις λύσεις που αναζητάς με τη Σελήνη να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έχεις την τάση να μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες που αφορούν στη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς πολύ συγκεκριμένα πράγματα από μια νέα σχέση κι έτσι απορρίπτεις τους θαυμαστές σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα της χαράς σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κι έτσι αισθάνεσαι και λαμβάνεις εξαιρετικά κίνητρα για βελτίωση. Αργότερα βέβαια γίνεσαι πιο πρακτική στις αναζητήσεις και συμπεριφορές σου. Είσαι ιδιαίτερα επινοητική στα εργασιακά κι έτσι οι υποθέσεις σου διευκολύνονται. Ο σύντροφός σου, σου αποδεικνύει με κάθε τρόπο πως είσαι η προτεραιότητα του.  Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αρκούν για να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. 

Ιχθείς
Ήσυχες δραστηριότητες συνεχίζουν να εμφανίζονται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αργότερα η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να κάνεις πράγματα. Ωστόσο μπορεί στα εργασιακά να αισθανθείς λίγο διχασμένη ή αναποφάσιστη. Ρομαντισμός και τρυφερότητα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι αρκετό για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top