Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021

at 12:09 πμ
440
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειάς σου. Η διαίσθηση ενισχύεται ειδικά με τα οικονομικά, τα εισοδήματα και τους προσωπικούς σου πόρους. Οι ρυθμοί στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργούν άγχος όμως θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λιγάκι. Η αγάπη και η αφοσίωση του αγαπημένου σου σήμερα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου έτσι ώστε να ξέρεις που βαδίζεις.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο απόλυτο επίκεντρο. Δρομολόγησε ή ξεκίνησε την υλοποίηση των ιδεών σου και επιδίωξε το καινούριο. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε αποσπάσει από αυτούς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται καθώς κι εσύ θέλεις να γεφυρώσεις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα και τα βλέμματα είναι επάνω σου.

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις τάσεις απομόνωσης και περισυλλογής. Θέλεις να αποστασιοποιηθείς από το συναίσθημα και να λειτουργήσεις με τη λογική. Η αλήθεια είναι πως όταν καταφέρνεις να το κάνεις τα αποτελέσματα είναι καλύτερα. Απόφυγε λάθη και παραλείψεις στα εργασιακά. Μην δίνεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου και μην κλονίζεις την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τις επιλογές σου και ποιους εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος
Κοινωνικότητα, νέες επαφές και συνδέσεις με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σχέδιά σου φέρνει η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Επωφελήσου από αυτές και δώσε ώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην θεωρείς τα πάντα δεδομένα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις καλά σήμερα και μην αφήνεις τις σκέψεις σου να σε οδηγούν σε αδιέξοδα.

Λέων
Αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο το οποίο αποσκοπεί στο να σου φέρει φήμη και να απογειώσει την καριέρα σου, η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει όλες τις ευκαιρίες και τη λάμψη της. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου εικόνα και εκμεταλλεύσου νέες ευκαιρίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια κι έτσι μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και μη συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες καταστάσεις.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη διευκρινίζει ότι οι νέες προσεγγίσεις για την εκπαίδευση, τη ζωή στο σπίτι, τις εκδόσεις και την ψυχαγωγία είναι σε μια τάξη και στη σωστή σειρά προτεραιότητάς σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε επιβραβεύουν για τους κόπους σου. Μην φοβηθείς να επιδιώξεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει μια κοσμική ώθηση, υποστήριξη σε μια σχέση, αλλά και σε κάτι που ξεκινάς τώρα. Νέες αρχές με κοινόχρηστα οικονομικά ή χρέη ευνοούνται. Κάποιες αποκαλύψεις ή πληροφορίες εξυπηρετούν τους στόχους σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες.

Σκορπιός
Μια όμορφη νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της συνεργασίας σου. Μπορεί να υπάρξει μια νέα αρχή που σχετίζεται με τις σχέσεις σου και μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου. Βάλε τέλος σε προβληματικές καταστάσεις με τον αγαπημένο σου και χτίσε τις βάσεις για ένα σταθερό μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου από το νέο φεγγάρι, κάνε τις σωστές επιλογές και ξέχνα τη μοναξιά σου.

Τοξότης
Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανακαλύψεις εναλλακτικούς τρόπους να θεραπεύσεις και να επιδιορθώσεις προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Η σημερινή, καλά υποστηριζόμενη, νέα Σελήνη σε βοηθά να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στα επαγγελματικά σου ή να φροντίσεις περισσότερο την υγεία, τη διατροφή σου και την ευεξία σου. Αφιέρωσε και εξοικονόμησε όσο περισσότερο ουσιαστικό χρόνο χρειάζεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει και όχι άδικα.

Αιγόκερος
Ιδέες για να απολαύσεις πιο παιχνιδιάρικες στιγμές της ζωής μπορεί να σου παρουσιαστούν σαν ευκαιρίες. Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει μια καινούρια αρχή στην αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τη γονιμότητα και τα χόμπι σου. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά αποδίδει. Μην εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την ανεμελιά και την ελευθερία σου για όσο θα διαρκέσουν.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει μια έκρηξη ενέργειας στον οικιακό κόσμο σου. Είσαι αποφασισμένη και εμπνευσμένη να κάνεις βελτιώσεις και να εντοπίσεις τα σημεία υποστήριξής σου. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και διόρθωσε λάθη στα εργασιακά. Μην επιτρέψεις σε κακές στιγμές του παρελθόντος να συνεχίζουν να δημιουργούν σύννεφα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση κάνε την κίνησή σου.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να δώσει ώθηση σε μια νέα αρχή που έχει να κάνει με μάθηση. Μπορεί να υπάρξουν νέα ή βελτιωμένα κανάλια που θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις καλύτερα. Οι δημόσιες σχέσεις θα εξυπηρετήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Βρες τρόπους που θα βοηθήσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση σε νέες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top