Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
381
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για την αναδιοργάνωση και τον προγραμματισμό πρωτοβουλιών, την έρευνα και την εργασία. Ο Πλούτωνας ξεκινά τον ετήσιο οπισθοδρομικό κύκλο του και ορισμένοι από τους μακροπρόθεσμους στόχους σου ενδέχεται να είναι προς επανεξέταση. Αντιμετωπίζοντας αλήθειες από το παρελθόν θα βοηθηθείς στο να βελτιώσεις και να διορθώσεις ή και να μάθεις. Μην γίνεσαι καταπιεστική και έντονα επικριτική απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ίσως και να σε απογοητεύσουν.

Ταύρος
Ο Πλούτωνας ξεκινά τον ετήσιο οπισθοδρομικό κύκλο του και οι συνεργασίες ή οι μελέτες μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη σκέψη ή στρατηγική τους επόμενους μήνες. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για την απομάκρυνση μιας κατάστασης, έτσι ώστε να δεις που έχεις προσκολληθεί και επαναλαμβάνεις λάθη. Η επιρροή της σημερινής Πανσελήνου αφορά στις σχέσεις που έχεις επενδύσεις συναισθηματικά. Καιρός λοιπόν να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον τομέα της υγείας και εργασίας σου, ενισχύοντας την ανάγκη σου να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να θέσεις τις προτεραιότητές σου χωρίς να επιβαρύνεις την υγεία και την ψυχολογία σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου διανύει ένα κρίσιμο διάστημα, για αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πάντα με ψυχραιμία. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει την έμπνευση, τη διασκέδαση και τη δημιουργική σου έκφραση. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη εξομολόγησης ενοχών ή συναισθημάτων. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Διατήρησε την ηρεμία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και στιγμές πιθανής έντασης αντιμετώπισέ τες με καλή και θετική διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιπόλαιες γνωριμίες έχουν σταματήσει να σε ενδιαφέρουν και να σε ενθουσιάζουν.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος αγγίζει τον ψυχισμό σου, φέρνοντας στο προσκήνιο το παρελθόν, τα λάθη ή και τον πόνο. Παράμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου. Νιώθεις ανασφάλεια για την πορεία και εξέλιξη των εργασιακών σου ξεχνώντας τις ικανότητες και την ευστροφία σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην δίνεις έκταση σε μικρές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σου κάνει καλό και κυρίως δεν βλέπεις τις ευκαιρίες.

Παρθένος
Απόφυγε τις συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην νιώθεις ότι προσπαθούν να βάλουν φρένο στις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Περισσότερο αυτές οι επεξηγήσεις είναι στο μυαλό σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και τις πιθανές διαφωνίες ή συγκρούσεις. Μην εκφράζεις την πρώτη σκέψη σου στον αγαπημένο σου. Υπάρχει η πιθανότητα να γίνεις σκληρή ή απόλυτη. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δεν είναι αυτό που δείχνουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτική.

Ζυγός
Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός που τραβά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Βάλε σε μια τάξη έσοδα – έξοδα και επανάφερε τις ισορροπίες σου. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις σου με συναδέλφους πιθανά να σε απογοητεύσουν. Διατήρησε την υπομονή σου και δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες εξελίξεις ή γνωριμίες δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες ή περίμενες.

Σκορπιός
Με την Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο μπορεί να νιώσεις κάποια διλήμματα περισσότερο συναισθηματικά για τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις και αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου. Η σύγχυση είναι έντονη και οι συζητήσεις με τους άλλους ίσως και να σε μπερδέψουν περισσότερο. Διατήρησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου και μην πιάνεσαι από μικρές κουβέντες και λόγια του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες απογοητεύσεις σήμερα είναι στο πρόγραμμα για αυτό έλεγξε τις σκέψεις σου.

Τοξότης
Η Πανσέληνος σήμερα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να απαλλαγείς από καταστάσεις και πρόσωπα που μόνο άγχος σου δημιουργούν. Όσο μπορείς σήμερα αποστασιοποιήσου από υποχρεώσεις και περίπλοκες σκέψεις. Κάποιες αποκαλύψεις πιθανά να κλονίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν σκέπτεσαι να επαναπροσεγγίσεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος, καλύτερα να το αναβάλλεις.

Αιγόκερος
Ένταση και ανατροπές σημειώνονται σήμερα σε σχέσεις που αφορούν στο άμεσο, οικείο σου περιβάλλον. Απόφυγε τις συζητήσεις μαζί τους και μην προσπαθείς να αποσπάσεις απαντήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Κλίμα έντασης πιθανά να επικρατήσει και στις εργασιακές σχέσεις σου με συναδέλφους για αυτό εστίασε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποχρεώσεις. Έχεις μια αμυντική στάση απέναντι στον αγαπημένο σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Καριέρα και οικογένεια φαίνεται να επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Απόφυγε τις αποφάσεις εν θερμώ και λειτούργησε με τη λογική και κυρίως μην προκαλείς συζητήσεις που θα έχουν άδοξο τέλος ή εξέλιξη. Οι συνθήκες στα εργασιακά πιθανά να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μοιράσου σκέψεις, ανασφάλειες και αδυναμίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από νέες ή πρόσφατες γνωριμίες.

Ιχθείς
Κάποιες καταστάσεις ή τομείς της ζωής σου που σε καταπιέζουν εδώ και καιρό έρχονται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο. Μην βιαστείς να δώσεις λύσεις ή να πεις πράγματα τα οποία δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Απόφυγε τα περιττά έξοδα καθώς ο τομέας των οικονομικών είναι αρκετά πιεστικός. Μετρίασε τα ξεσπάσματά σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να νιώσεις κάποιες απογοητεύσεις σχετικά με νέες γνωριμίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top