Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
420
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θα προτιμούσες μάλλον να παρατηρήσεις τους άλλους σήμερα παρά να συνδεθείς μαζί τους, αλλά σίγουρα όχι με κακή πρόθεση. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση εάν αισθάνεσαι περιορισμένη ή χωρίς κατεύθυνση. Πρόσεξε την ανυπομονησία σου, τις λέξεις και τις κινήσεις σου. Η σχέση με τον αγαπημένου σου βρίσκει τους ρυθμούς ασφάλειας της. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος
Ανησυχείς ιδιαίτερα για τις στενές σχέσεις σου. Αυτήν την εποχή διεγείρεται ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις υλικές ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το θάρρος σου ενισχύεται και οι προσπάθειές σου εντείνονται. Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις και να αγκαλιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αυξημένες προσδοκίες μπορεί να είναι αυτές που σε πληγώνουν.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για πρωτότυπες ιδέες και επίλυση προβλημάτων, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις γρήγορες κινήσεις. Βάζοντας προτεραιότητα στα όσα σε απασχολούν θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις για τον εσωτερικό κόσμο σου και ο δυναμισμός σου αυξάνεται. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για την προσέγγιση φίλων και την πλήρη αποκατάσταση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη σου χαμογελά διάπλατα.

Καρκίνος
Έχεις την ανάγκη να μοιραστείς την αγάπη σου με τους άλλους και να διασκεδάσεις. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για προβληματισμό, ανάληψη δράσης σε ιδιωτικά ζητήματα και αναγνώριση προηγούμενων θαμμένων απογοητεύσεων, που λειτουργούν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Μπορείς να περάσεις συναρπαστικά με τον αγαπημένο σου αν πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Λέων
Η ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση συνεχίζει σήμερα και στόχος σου είναι να πάρεις μια ανάσα σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης υπάρχει ομαλότερη ενέργεια για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και να ακολουθήσεις τα θέλω σου. Είσαι ιδιαίτερα δραστήρια στα εργασιακά και εντυπωσιάζεις τους πάντες. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από μικρές διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητά σου, έστω τη διαδικτυακή, ο αριθμός των κατακτήσεων σου αυξάνεται.

Παρθένος
Οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν υποκινώντας σε για δράση. Ωστόσο οι παρορμητικές κινήσεις και οι συγκρούσεις με την εξουσία μπορεί να είναι προβληματικοί τομείς, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου για σαφείς στόχους, ήπιες προκλήσεις και συναρπαστικά σχέδια. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει όλα αυτά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε όμως μην ενθουσιάζεσαι με τόση βιασύνη.

Ζυγός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να επικεντρωθείς στο παρόν και να επωφεληθείς από τις ήδη καταστρωμένες στρατηγικές σου. Ο υγιής ανταγωνισμός στα εργασιακά μπορεί να προκαλέσει και να βοηθήσει στη βελτίωση των επιδόσεων σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε προκαλεί για μια ουσιαστική συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περνάς καλά και μην σκέφτεσαι αρνητικά.

Σκορπιός
Υπάρχει ένα ωραίο κλίμα συνεργασίας γύρω σου και η συναισθηματική σου ενέργεια αυξάνεται. Επίσης έχεις πολλή δύναμη και αποφασιστικότητα. Μπορείς να λύσεις προβληματικούς τομείς στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να κάνεις μια ουσιαστική και ειλικρινή κουβέντα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, άσε το ένστικτό σου να καταλαγιάσει τις ανησυχίες σου.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες σου υπενθυμίζουν ότι χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και προσωπικό χρόνο. Οι επόμενες μέρες μπορούν να είναι πιο ενεργοποιημένες, παθιασμένες και μερικές φορές προβληματικές για τις στενές σχέσεις σου. Ωστόσο αυτό το διάστημα μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ιδιαίτερες συνεδρίες και διαπραγματεύσεις. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, πρωταρχικός σου σκοπός είναι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου.

Αιγόκερος
Η καθημερινή ζωή μπορεί να επιταχυνθεί και μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο χαοτική χωρίς προσεκτική διαχείριση. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσεις μεγαλύτερο φόρτο εργασίας ή μπορεί να θελήσεις να κάνεις περισσότερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και οι στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του σε αποφορτίζει. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου και την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Οι ενέργειες της ημέρας σε βοηθάνε να υποστηρίξεις τους στόχους σου χωρίς πίεση και άγχος. Είναι μια δραστήρια περίοδος για ρομαντισμό, ψυχαγωγία, προσωπική απόλαυση και χόμπι. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δημιουργηθούν πάθη, σύγκρουση, ανυπομονησία και παρορμητικότητα, αλλά μπορεί να είναι μια  ενθουσιώδης και θαρραλέα περίοδος όταν εκμεταλλεύεσαι και διαχειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Ιχθείς
Σήμερα και μπορεί να είναι ευκολότερο από ότι συνήθως να εργάζεσαι με περισσότερο συναίσθημα και ενέργεια. Πρόσεξε όμως γιατί η πολλή ενέργεια πολλές φορές προκαλεί και συγκρούσεις. Ανανέωσε το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου γιατί νιώθετε μια κούραση. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα προβλέπονται πολλές ευχάριστες αλλαγές.

Πηγή

Σχετικά

Back to top