Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
475
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Πιθανότατα σου είναι προτιμότερο σήμερα να απολαύσεις προσωπικές ελευθερίες, ίσως όμως να χρειαστεί να γειωθείς ή να ασχοληθείς με ευθύνες. Ένα κοινωνικό ή συναισθηματικό ζήτημα μπορεί να σε εμποδίσει να εκφραστείς φυσικά, καθώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος κατευθύνονται σε μια τετράγωνη πτυχή. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι ότι κάποιος δεν σε εκτιμά ή ότι δεν βλέπει την πραγματική σου αξία, όμως μην το αφήσεις να σε καταβάλλει. Σκέψου τι μπορείς να βελτιώσεις έτσι ώστε να κάνεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις.

Ταύρος
Η προσωπική ελευθερία ήταν στο επίκεντρο και η κινητήρια δύναμή σου, αλλά μάλλον δεν προσαρμόζεται με τις υποχρεώσεις σου σήμερα και αύριο. Θα μπορούσε να προκύψει ένα καθήκον που να σε δεσμεύει ή να σε συγκρατεί. Η κριτική μπορεί να είναι ενοχλητική, αν και μπορεί να υπάρχει ένας μικρός πυρήνας χρήσιμης αλήθειας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Η επίλυση ορισμένων προβλημάτων ή σφαλμάτων στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα θέσει σταθερότερες βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιο τηλεφώνημα ή είδηση θα σε χαροποιήσει.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι πιθανώς καλύτερες για προβληματισμό παρά για αποφασιστική δράση. Μπορεί να υπάρξει μια ανησυχία και η κριτική ή ο φόβος μπορεί να οδηγήσει σε αμυντικότητα. Οι σχέσεις και τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα είναι περίπλοκα. Εμπιστεύσου τις ιδέες και κυρίως τα συναισθήματά σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκφραστείς απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σου δημιουργεί αισιοδοξία.

Καρκίνος
Ενώ μπορεί το προηγούμενο διάστημα να αισθάνθηκες μια ανακούφιση ή μια ελευθερία, οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου προκαλέσουν κάποιες επιπλοκές ή κάποια ένταση. Η επιθυμία να απολαύσεις φιλίες και ανεξαρτησία είναι ισχυρή, αλλά κάτι ή κάποιος μπορεί να αισθανθείς ότι σε εμποδίζει και σε συγκρατεί προσωρινά. Άφησε λίγο χώρο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ταλαιπωρείσαι με ερωτήσεις και απαντήσεις του παρελθόντος.

Λέων
Σήμερα μπορεί να απαιτηθούν μερικές προσαρμογές οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε μια ευκαιρία για να διορθωθούν κάποιες καταστάσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ανησυχίες σχετικά με την καριέρα, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη συνεργασία. Πιθανά να υπάρξουν κάποια αρνητικά σχόλια, οπότε το καλύτερο στοίχημά σου θα πρέπει να είναι η σχεδίαση αντιμετώπισης και στόχευσης. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ενδυναμώνεται μέσα από το συνεχές ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, το επιφανειακό φλερτ φαίνεται να μην σε ικανοποιεί.

Παρθένος
Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάποιες αλλαγές και προσαρμογές πριν προωθήσεις τα σχέδιά σου. Κάποιες απογοητεύσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε βελτιωτικές και διορθωτικές κινήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αποδυναμώσουν τις προσπάθειές σου. Ευχάριστες και αναζωογονητικές είναι οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ενισχυμένη γοητεία σου.

Ζυγός
Ενώ υπάρχει πραγματική εστίαση στην προσωπική σου ελευθερία αυτές τις μέρες, μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποιος λόγος να γειωθείς λιγάκι. Μια αποτυχία ή ένα πείσμα μπορεί να φέρει μια παύση στα σχέδιά σου, αλλά με κάποιες μικρές προσαρμογές θα βρεις τις ισορροπίες σου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάποιες μικρές ανησυχίες ή μια συναισθηματική αποστασιοποίηση που πρέπει να διαχειριστείς, δημιουργεί η Αφροδίτη με τον Ερμή καθώς οδηγούνται σε ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Η ανεβασμένη σου λίμπιντο εξασφαλίζει ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι επικοινωνίες με φίλους και θαυμαστές ανεβάζει τη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Θα μπορούσε σήμερα να υπάρξει κάτι που σκάει μια φούσκα σχετικά με μία σχέση ή με μέλη της οικογένειας ή οι ευθύνες για το σπίτι να σε κάνουν να νιώσεις καταπίεση. Προσαρμόσου σε κάποιες καταστάσεις ή αποστασιοποιήσου προσωρινά προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά δεν είναι ικανές να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να επαναφέρει την καλή σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξομολογήσεις ή αποκαλύψεις σε κάνουν να νιώθεις ελκυστική και γοητευτική.

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξει σήμερα η ανάγκη επανεκτίμησης ορισμένων αναζητήσεων ή ακόμα και μιας σχέσης. Προσπάθησε να μην αφήσεις καθυστερήσεις ή περιορισμούς να σε κρατήσουν πίσω στα σχέδιά σου. Δείξε με πράξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου στον αγαπημένο σου και όχι απλά με λόγια και υποσχέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσπερνάς μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αιγόκερος
Ενώ σήμερα αισθάνεσαι ένα πάθος και μια δημιουργική ενέργεια μπορεί να υπάρξουν στιγμές απογοήτευσης σε θέματα που αφορούν στα χρήματα ή πιθανώς να φέρνουν στην επιφάνεια επιφυλάξεις ή φόβους. Απόφυγε επίσης τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά. Βρίσκεις πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία σε ξεσηκώνει ευχάριστα επαναφέροντας και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες φαίνεται να σου ζητούν να επιβραδύνεις και να συγκεντρωθείς αφήνοντας το αρνητικό για να αγκαλιάσεις το θετικό, αλλά η αντιμετώπιση των ελαττωμάτων ή των λαθών είναι απαραίτητη. Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα κυρίως επειδή χρειάζεσαι να φροντίσεις τον εαυτό σου. Πάρε τις αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και επισφραγίζουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση ή ένας πλατωνικός έρωτας του παρελθόντος πιθανά να επανέλθει.

Ιχθείς
Σήμερα οι διελεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν κάποιον δισταγμό ή την ανάγκη επανεκτίμησης μιας κατάστασης. Ακόμα κι αν υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, κριτική ή διστακτικότητα, η επιβράδυνση είναι χρήσιμη. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Γίνε πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου και μοιράσου μαζί του τους όποιους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αύξησε την αυτοπεποίθησή σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top