Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
476
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
H Σελήνη κινείται στον δημιουργικό 5ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να μοιραστείς, να απολαύσεις κάτι διαφορετικό ή να προχωρήσεις σε κάτι δημιουργικό που εμπεριέχει και κάποιου είδους ρίσκο. Ίσως υπάρχει κάποια ένταση μέσα στη μέρα, για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος. Διατήρησε τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Έχεις την τάση να υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ που ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Το φεγγάρι κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δίνοντάς σου την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στην εύρεση λύσεων και στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η αποδοχή των ιδεών σου από τους συνεργάτες, αλλά και ο θαυμασμός που εισπράττεις αυξάνουν τις φιλοδοξίες σου. Δείξε προσοχή στις όποιες οικονομικές συναλλαγές σου. Μην καταπιέζεις τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στην αναπόληση του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Σήμερα θα μπορούσες να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα, πιθανότατα σχετικό με ένα μυστικό ή ένα ιδιωτικό θέμα, απόφυγε όμως τις γρήγορες αποφάσεις που βασίζονται στο συναίσθημα. Εμπιστεύσου τις έξυπνες ιδέες σου και πέρασε στην εφαρμογή τους. Μην αγνοείς τα συναισθήματα ή τις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να σε ενθουσιάζουν.

Καρκίνος
Μείνε μακριά από ότι νιώθεις να σε καταπιέζει και κάνε το δικό σου πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό χρόνο για τον εαυτό σου. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου στα εργασιακά χρειάζονται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Υπάρχουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο απόψε στον σύντροφό σου και κάνε μια συζήτηση μαζί του που να αφορά στο κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις ότι σε περιμένουν ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Λέων
Αρκετά αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και οι υποθέσεις σου φαίνεται να έχουν κολλήσει. Δείξε ψυχραιμία και επιμονή και να είσαι βέβαιη πως θα κάνεις αυτό που πρέπει. Προγραμμάτισε τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και παράμεινε πιστή στα όσα πιστεύεις και επιδιώκεις. Οι απόψεις των άλλων δεν θα πρέπει να σε επηρεάσουν.
Η υπερτονισμένη γοητεία σου και ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπεις δεν αφήνει αδιάφορο τον σύντροφό σου.
Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είναι ευκαιρία σήμερα να τη διεκδικήσεις.

Παρθένος
Βάλε τα όριά σου σε αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σου και βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Αποφόρτισε το πρόγραμμα των εργασιακών σου ή κάνε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα, προκειμένου να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου. Διατήρησε το καλό κλίμα στη σχέση με τον σύντροφό σου, αποφεύγοντας τις αναφορές σε παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, σε περιμένουν ευχάριστα νέα απόψε, νέες γνωριμίες και το πιο σημαντικό, σου δίνεται πλέον η δυνατότητα να αποφασίσεις εσύ για το μέλλον και τη ζωή σου.

Ζυγός
Η στασιμότητα που επικρατεί στις υποθέσεις σου σήμερα σου προκαλεί εκνευρισμό. Διατηρήστε την υπομονή σου και προσπάθησε να αποφύγεις ξεσπάσματα θυμού και απογοήτευσης. Μείνε πιστή στα σχέδια και τις επαγγελματικές σου επιλογές όσο κι αν κάποιες εξελίξεις σε αποδιοργανώνουν. Ερωτική και ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βραδιά με τον σύντροφό σου, μιας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε εντυπωσιάσει.
Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και μην ασχολείσαι με γνωριμίες που δεν τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σου.

Σκορπιός
Προσθέστε λίγο αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου και διατήρησε την κοινωνικότητά σου σε όλα τα επίπεδα. Άλλαξε συνήθειες και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου χρειάζονται διαρκή προσπάθεια προκειμένου να πραγματοποιηθούν, για αυτό συγκεντρώσου και άσε τα παράπονα. Ο ερωτισμός που πλανάται στην ατμόσφαιρα ανανεώνει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αρνηθεί.

Τοξότης
Δέξου και αξιοποίησε κατάλληλα τις ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν και εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Έλεγξε το άγχος στα εργασιακά και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Παρά τις αντιξοότητες μπορείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που θα διευκολύνουν τους στόχους σου. Η ποιότητα της σχέσης με τον σύντροφό σου, σου παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια, που όσο κι αν δεν θέλεις να παραδεχτείς, σου είναι απαραίτητη. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο ή να επιδιώξεις μια επανασύνδεση, σήμερα είναι ευκαιρία να δράσεις.

Αιγόκερος
Μείωσε την ένταση και το άγχος και απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ωριμάσουν από μόνες τους. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις όμως κράτα και μικρό καλάθι. Σε όλα αυτά που σου υπόσχονται υπάρχει και η δόση της υπερβολής ή και της εκμετάλλευσης. Βρείτε από κοινού με τον σύντροφό σου τις λύσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, είναι καιρός να αντιληφθείς πως αδικείς τον εαυτό σου και πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις απαιτήσεις σου απέναντι σε μια σχέση, που έκανες ήδη πολλές θυσίες και δεν οδήγησε πουθενά.

Υδροχόος
Ξεκινά μια ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδος για τα σχέδιά σου και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη. Κάνε τις σωστές επιλογές παραμερίζοντας για λίγο το συναίσθημα. Καλό θα ήταν να κρατούσες το στόμα σου κλειστό και να μην κοινοποιείς ακόμα τις σκέψεις σου στα εργασιακά. Ο ρομαντισμός και το πάθος δεν λείπουν από τη σχέση με τον σύντροφό σου. Εμπλούτισε αυτά τα απαραίτητα συστατικά, κάνοντάς του μια εξομολόγηση. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να κλείσεις οριστικά τις σελίδες του παρελθόντος και να γράψεις τον πρόλογο σε ένα νέο βιβλίο.

Ιχθείς
Χαλιναγώγησε και μετρίασε την ανάγκη σου για αλλαγές έως ότου βεβαιωθείς πρώτα εσύ για κάθε συνέπεια και αποτέλεσμα. Προγραμμάτισε και συνεργάσου με τα κατάλληλα πρόσωπα στα εργασιακά. Έτσι θα αποδώσεις καλύτερα. Η σχέση με τον σύντροφό σου έχει περάσει τις δοκιμασίες της και πλέον μπορείς να τον εμπιστευτείς και να κάνεις όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες. Είτε καταλήξουν σε κάτι σοβαρό είτε όχι, θα αποκτήσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top