Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
208
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης και ο Δίας κατευθύνονται προς μια αρμονική πτυχή ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και δημιουργούν ενθουσιασμό για έναν φίλο ή ένα ειδικό έργο. Μπορείς να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο εκμεταλλευόμενη την επικοινωνία. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από μικρές διαφωνίες και εγωισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε το πάθος σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες περιπέτειες.

Ταύρος
Με την επιρροή Άρη – Δία είναι μια δυνατή στιγμή για να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση θέματα που αφορούν σε χρήματα και επιχειρήσεις. Βρες τρόπους να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου και εκμεταλλεύσου τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Απόφυγε την κόντρα με τον αγαπημένο σου και μην ηλεκτρίζεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιστρέφεις σε καταστάσεις που ήδη ξέρεις πως θα σε ξαναπληγώσουν.

Δίδυμοι
Αν και τα συναισθήματα νωρίς σήμερα είναι δύσκολο να τα ελέγξεις, καθώς προχωρά η μέρα η ενέργεια γύρω σου γίνεται λιγότερο περίπλοκη. Μπορεί να είναι τελικά μια μέρα για να προχωρήσεις γενναία και να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές σου. Ο Άρης και ο Δίας εναρμονίζονται ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου. Η αναζήτηση νέων εμπειριών, ειδικά σε ότι σχετίζεται με την εκπαίδευση είναι στο προσκήνιο. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα κρυφό ή απωθημένο πάθος να σε απασχολήσει.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια ανταγωνιστική ατμόσφαιρα, αλλά καθώς προχωρά η μέρα είναι πιθανό να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι βαθύτερες σχέσεις σου ενισχύονται και οι προσπάθειες αυτόβελτίωσης είναι ιδιαίτερα ευνοημένες. Με τον Άρη να παραμένει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αναζητάς ευκαιρίες να εκφραστείς. Επίσης δεν αποκλείεται να λάβεις θετικές ειδήσεις που αφορούν στα χρήματα. Τα όποια άγχη σου μοιράσου τα με τον αγαπημένο σου για να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να προκύψει ένας έρωτας.

Λέων
Σίγουρα υπάρχει μια τάση προς τα συναισθηματικά άκρα, ωστόσο όσο προχωρά η μέρα ανακτάς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Τα θέματα σχέσεων ευδοκιμούν και τείνουν να υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Η αισιοδοξία ή αυξημένη αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε επαγγελματικά λάθη. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και εκμεταλλεύσου το σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, μην πειραματίζεσαι με άγνωστες ή επικίνδυνες καταστάσεις και πρόσωπα.

Παρθένος
Ο Άρης και ο Δίας κατευθύνονται προς μια αρμονική πτυχή επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου. Τα κίνητρά σου είναι πολλά και ισχυρά κυρίως στα εργασιακά και είναι κατάλληλη οι στιγμή για να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Μια εξέλιξη ή μια αποκάλυψη που αφορά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία συναισθηματικής αναμόχλευσης. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που χαρίζεις την καρδιά σου.

Ζυγός
Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να επεκτείνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες μέσω δημιουργικών προσπαθειών, καθώς ο Άρης και ο Δίας κατευθύνονται προς μια αρμονική γωνία. Οι ανταγωνιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες σε εξιτάρουν και δείχνουν να είναι απολαυστικές. Κάποια προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα επιλυθούν ευκολότερα αν τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τα έντονα πάθη και μην υποκύπτεις στις αδυναμίες σου.

Σκορπιός
Νωρίς σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, όμως τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτά που πραγματικά θέλεις. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να αισθανθείς απίστευτα κίνητρα για να βελτιώσεις τη ζωή σου με τα οικεία σου πρόσωπα και τους συνεργάτες. Η επέκταση της επαφής, η ενίσχυση των δεσμών μπορεί να είναι στο επίκεντρο με τον Άρη να εναρμονίζεται με τον Δία. Μην ασκείς κριτική απέναντι στον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, λειτούργησε με τη λογική και όχι με τα πάθη σου.

Τοξότης
Ενώ τα συναισθήματα είναι δύσκολα νωρίς σήμερα, τα οράματά σου είναι πιο ξεκάθαρα. Καθώς προχωρά η μέρα η ενέργεια μιας επικείμενης πτυχής Άρη – Δία αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου για βελτιώσεις. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά τώρα μπορεί να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Μείωσε τις απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και απόλαυσε τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι επιρρεπής για μια ακόμα φορά σε λανθασμένες επιλογές.

Αιγόκερος
Νωρίς το πρωί ίσως είναι λίγο δύσκολο να διαπραγματευτείς και να αναγνωρίσεις τα συναισθήματά σου, όμως καθώς η μέρα προχωρά βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Οι ικανότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις σημαντικά θέματα και να ξεπεράσεις εμπόδια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που προωθούν τη σωματική και συναισθηματική σου θεραπεία. Ένας παρελθοντικός έρωτας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει.

Υδροχόος
Η μέρα προχωρά με περισσότερο ενθουσιασμό όσο κυλούν οι ώρες. Η γοητεία σου είναι έντονη και η ικανότητά σου να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων είναι ισχυρή. Μια επιρροή Άρη – Δία μπορεί να προωθήσει ένα αίσθημα αφθονίας και μια αίσθηση ότι η ζωή σου μπαίνει σε μια τάξη. Απόφυγε την παρορμητικότητα στα εργασιακά και συναισθηματικά σου που μπορεί να σου δημιουργήσει μπερδέματα.

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα μπορεί να βρεθείς σε προβληματικές περιοχές όμως καθώς οι ώρες προχωρούν αισθάνεσαι πιο τυχερή και πιο υποστηριζόμενη. Ο Άρης και ο Δίας έρχονται σε μια αρμονία ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη στον εαυτό σου. Η ανάληψη δράσης σε ένα ιδιωτικό ή οικιακό ζήτημα μπορεί να είναι καρποφόρα και ικανοποιητική. Η συναισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη με πάθος και έντονο συναίσθημα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top