Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
470
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι μέχρι τις 8/5 η ερωτική σου ζωή ή οι αγάπες σου σταθεροποιούνται. Αυτή η διέλευση ενισχύει τις δυνάμεις έλξης σε χρήματα, δώρα και εύνοια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου ή να τα χρησιμοποιήσεις με ευχάριστους και δημιουργικούς τρόπους. Μην βιάζεσαι να κάνεις ενέργειες ή δηλώσεις. Όσο για τη συναισθηματική σου ζωή η Αφροδίτη αναλαμβάνει τη σταθεροποίησή της.

Ταύρος
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 8/5 κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες ακτινοβολείς θετική ενέργεια κι ως εκ’ τούτου προσελκύεις τους πάντες. Υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στην αγάπη και την εκδήλωσή της. Επειδή η Αφροδίτη διέπει επίσης τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με αυτά ζητήματα. Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ανυπομονησία την οποία θα πρέπει να συγκρατήσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται κι έτσι μπορεί να πάρεις και αποφάσεις που μπορεί στο βάθος να φοβάσαι. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη περνά στον 12ο οίκο σου και ο κύκλος παραμονής της μπορεί να είναι μια περίοδος μεγαλύτερης κατανόησης ή μια περίοδος θυσίας στο όνομα της αγάπης. Τα οφέλη κυρίως στα εργασιακά μπορεί να προκύψουν μέσω των παρασκηνιακών προσπαθειών. Η διαίσθησή σου αυξάνεται και γίνεσαι υπερευαίσθητη, για αυτό φρόντισε ιδιαίτερα τον εαυτό σου αυτό το διάστημα. Φέρσου δίκαια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο ερωτισμός είναι τα ισχυρά σου χαρακτηριστικά.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον κοινωνικό σου τομέα όπου και θα παραμείνει έως τις 8/5. Αυτή η ζεστή διέλευση ανακινεί απλά την ανάγκη σου να απορροφήσεις ιδέες και έμπνευση από τους άλλους. Μπορεί να μοιραστείς μερικά από τα ταλέντα ή τις εμπειρίες σου με συνεργάτες με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μπορείς να παραμείνεις ειλικρινής και δοτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Λέων
Η Αφροδίτη περνά στον 10ο ηλιακό σου οίκο και μπορεί να αισθανθείς πως πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα προκειμένου να προσεγγίσεις τους στόχους, τους ανθρώπους και τις περιστάσεις που θέλεις. Ωστόσο με την καριέρα και τη φήμη διαθέτεις περισσότερη διπλωματία. Αυτή η διέλευση συμπίπτει με ανταμοιβές, βραβεία ή αλλαγές. Σήμερα μπορείς να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικό προβλέπεται το επόμενο διάστημα.

Παρθένος
Με την Αφροδίτη να διέρχεται στον ηλιακό 9ο οίκο σου η επιθυμία σου να βιώσεις νέα πράγματα και καταστάσεις βρίσκεται στο προσκήνιο. Στρέφεσαι προς τους ανθρώπους με τις ίδιες πεποιθήσεις και ιδανικά ή σε άτομα που έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί σου. Την ερωτική σου ζωή την περνάς για λίγο σε δεύτερη μοίρα. Θέλεις να πειραματιστείς και να διαφοροποιήσεις καταστάσεις και να βγεις από τη ρουτίνα. Καταφέρνεις με περισσότερη ευκολία να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια στα εργασιακά.

Ζυγός
Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα της οικειότητάς σου όπου και θα παραμείνει έως τις 8/5. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου έχεις την τάση να αναζητάς βαθύτερες σχέσεις και δραστηριότητες, οι οποίες θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τα οικονομικά μπορεί να βελτιωθούν λαμβάνοντας ένα δάνειο ή μια υποστήριξη. Γεφύρωσε επικοινωνιακές αποστάσεις με συναδέλφους. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνεται και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, πες ναι σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον τομέα τις συνεργασίας σου από σήμερα, ανοίγει έναν εξαιρετικό κύκλο για την προσέλκυση ευχάριστων ανθρώπων στη ζωή σου ή τη βελτίωση των σχέσεών σου. Η επίλυση των διενέξεων έρχεται φυσικά και επωφελείσαι από τα σχόλια, τις συμβουλές ή τη συμβολή των άλλων. Αυτό ισχύει και για τον τομέα των εργασιακών σου. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συναισθηματικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις.

Τοξότης
Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον 6ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις 8/5. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι χρήσιμες για την πραγματοποίηση ευεργετικών συνδέσεων, είτε μέσω της επιδίωξης των εργασιακών στόχων εργασίας, είτε της υγείας σου. Εργασίες που απαιτούν εξιδανικευμένες δεξιότητες μπορούν να ευδοκιμήσουν. Ζήσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ανέλπιστες ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη κατευθύνεται προς τον 5ο ηλιακό σου οίκο και εστιάζεις σε καταστάσεις και δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις την ανάγκη σου για παιχνίδι και ενίσχυση. Είναι ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός κύκλος για να εκφράσεις τη ζεστασιά και την αυτοπεποίθησή σου. Τα φυσικά σου ταλέντα, τα δυνατά σου σημεία και οι ελκυστικές δραστηριότητες αποκαλύπτονται και οι γύρω σου τα εκτιμούν περισσότερο από το συνηθισμένο. Απόλαυσε τη θαλπωρή στη σχέση με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, αν το επιθυμείς, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας φέρνοντας ευγένεια και γοητεία, ελκυστικές δυνάμεις και μεγαλύτερη επιθυμία για αλληλεπιδράσεις. Θα μπορούσες να επενδύσεις στην ενέργειά σου και να κάνεις το καταφύγιό σου πιο άνετο και αρμονικό. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να επιτύχεις τους ερωτικούς στόχους σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά στον τομέα των επικοινωνιών σου κάνοντάς σε να αναζητάς τις αλληλεπιδράσεις. Η Αφροδίτη μπαίνει στον ίδιο τομέα και θα παραμείνει έως τις 8/5. Αυτή η διέλευση βελτιώνει την ικανότητά σου για περισσότερη κοινωνικοποίηση, μάθηση και σύνδεση. Οι εξελίξεις στα εργασιακά δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου. Ήρθε η στιγμή να ωριμάσεις συναισθηματικά και να ξεκαθαρίσεις τις ανάγκες σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top