Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
540
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια σύγχυση ή να νιώθεις αποπροσανατολισμένη, με τον πλανητικό κυβερνήτη σου σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να μην ξέρεις από πού να αρχίσεις στην αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων σου ή να αναρωτιέσαι τι κάνεις και προς τα πού κατευθύνεσαι. Οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι ξαφνικές ή ασυνήθιστες και να σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, όμως λειτούργησε και δράσε με τη λογική. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν σημεία που σε προβληματίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, σε νέες γνωριμίες μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Ταύρος
Με τη σημερινή όψη Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να σημειωθούν κάποια σκαμπανεβάσματα ή σύγχυση σχετικά με φίλους και πόρους. Σκέψου αυτήν την όψη ως σημείο ελέγχου όταν αξιολογείς τα σωστά εφόδια ή τα δεδομένα, πριν προχωρήσεις με τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Απόψε και αύριο βελτιώνεται η αίσθηση του τι είναι πολύτιμο και αξίζει τον κόπο. Μην αγνοείς την ανάγκη σου για ξεκούραση. Περάστε όμορφες και χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις και μην πείθεσαι με τόση ευκολία.

Δίδυμοι
Με τη διέλευση Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να νιώσεις μια πτώση στα επίπεδα κινήτρων σου. Στόχευσε στο να θέσεις μικρούς και εφικτούς στόχους στα εργασιακά και απόφυγε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Οι ενέργειες της ημέρας είναι λίγο σκοτεινές καθιστώντας δύσκολο να βλέπει κανείς τα πράγματα με σαφήνεια. Μην γίνεσαι καχύποπτη και μην περνάς από ανάκριση τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε νέες υποσχέσεις.

Καρκίνος
Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να ανταποκριθείς στις πιο δημιουργικές ή πνευματικές σου ανάγκες, αντί να αναλάβεις πάρα πολλά καθήκοντα ή δεσμεύσεις. Μια όψη του Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή αποθάρρυνση. Αργότερα σήμερα και αύριο εστιάζεις σε υποθέσεις που είναι πιο διαχειρίσιμες. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είμαστε όλοι κουρασμένοι και χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα και λίγες ανάλαφρες στιγμές. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά.

Λέων
Ίσως σήμερα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς, να υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις ή να νιώσεις λίγο απογοητευμένη. Φταίει ο Άρης και ο Ποσειδώνας που σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Είναι προσωρινό. Μπορεί να υπάρξουν συγκεχυμένα ή ενοχλητικά ζητήματα ορίων σε μια φιλία. Αυτή η διέλευση τελικά σε ενθαρρύνει να επιβραδύνεις και να αποφύγεις την εξάντληση. Μην γίνεσαι καταπιεστική ή καχύποπτη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες τρόπους να αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου.

Παρθένος
Με τον Άρη στον τομέα των φιλοδοξιών σου είσαι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση για να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις, προκειμένου να προωθήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα μικρό εμπόδιο πιθανότατα με τα κίνητρά σου, καθώς ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Ίσως να σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει, όμως κάνεις λάθος. Εσύ που είσαι μόνη, εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε λάθος ανθρώπους.

Ζυγός
Προβληματικές καταστάσεις τείνουν να εντείνουν τις ανασφάλειές σου και αποδιοργανώνουν το πρόγραμμά σου. Ωστόσο είναι παροδικό και μπορείς να βάλεις φρένο στο άγχος που σου δημιουργούν. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου στα εργασιακά, βήμα – βήμα τη φορά, και να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Μια όψη του Άρη – Ποσειδώνα παραμορφώνει λίγο το φακό και μπορεί να καταλήξεις σε λανθασμένα συμπεράσματα. Έχεις την τάση να σκέφτεσαι απαισιόδοξα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Με τις σημερινές μετακινήσεις ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις μια προσωρινή περίοδο απαισιόδοξων συναισθημάτων. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου έχουν την τάση να συγκρούονται κι αυτό σου δημιουργεί αναστάτωση. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να καταφέρεις να διατηρήσεις το πρόγραμμα των εργασιακών σου. Απόφυγε εντάσεις ή διαφωνίες με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στο φλερτ χωρίς να αναμοχλεύεις το παρελθόν.

Τοξότης
Ίσως είναι προτιμότερο να μελετήσεις την επόμενη κίνησή σου πριν αποφασίσεις να την κάνεις, με την όψη Άρη – Ποσειδώνα να δημιουργεί κάποιον αποπροσανατολισμό. Μπορεί να είσαι αβέβαιη με τις επιλογές σου προσωρινά και να θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, να πάρεις μια ανάσα ή να ξανασκεφτείς τα σχέδιά σου. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή καθώς υπάρχουν στιγμές που αμφισβητείς το ενδιαφέρον ή την αγάπη που εισπράττεις.

Αιγόκερος
Οι στόχοι σου μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολο να επιτευχθούν ή να ξεκαθαριστούν προσωρινά. Ίσως να χρειαστεί να ξεπεράσεις ένα κίνητρο με τον Άρη στον τομέα της συνεργασίας και υγείας σου σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα. Εάν μπορείς να χαλαρώσεις το πρόγραμμά σου ή να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες ελεύθερης μορφής θα βοηθηθείς σημαντικά και θα αποφύγεις την πίεση. Φρόντισε να διατηρήσεις υγιή τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να περάσεις όμορφα και να αποφύγεις περίπλοκες σκέψεις.

Υδροχόος
Με τη σημερινή σύγκρουση του Άρη με τον Ποσειδώνα πρόσεξε τις επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες σου που σου αποσπούν την προσοχή από τους στόχους σου, καθώς μπορεί να νιώσεις μια μορφή αναβλητικότητας ή αμφισβήτησης. Οργάνωσε τις σκέψεις και τις κινήσεις σου στα εργασιακά. Περίπλοκες συζητήσεις είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα αίσθημα απογοήτευσης αντιμετώπισέ το με θετικές σκέψεις.

Ιχθείς
Το φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα μπορεί να σε ενεργοποιήσει με έναν ευμετάβλητο τύπο ενέργειας. Επίσης μια όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει μια σύγχυση. Χρήματα, σχέσεις και πρακτικές υποθέσεις, σου δημιουργούν προβληματισμό. Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς σου στα εργασιακά προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τα λάθη. Η συναισθηματική σου ζωή εμπεριέχει κάποιες αποκαλύψεις που σου προκαλούν ταραχή.

Πηγή

Σχετικά

Back to top