Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
406
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι αποφασισμένη να είσαι παραγωγική ή να συμμετάσχεις σε εποικοδομητικές δραστηριότητες, αλλά αναζητάς ταυτόχρονα και την ψυχική σου γαλήνη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και έχεις μια φυσική ανάγκη να αποσυρθείς λίγο καθώς χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις απαιτητικές καταστάσεις. Οι αλληλεπιδράσεις στα εργασιακά είναι προοδευτικές και αποκαλυπτικές σήμερα, αν και λίγο ευαίσθητες. Μην μπερδεύεσαι σε οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ευάλωτη απέναντι σε κολακείες και κοπλιμέντα.

Ταύρος
Εστιάζεις στο συναισθηματικό κομμάτι των καταστάσεων και προβλημάτων σήμερα. Η γενναιοδωρία και η συμπόνια από πλευράς σου υπερτερούν. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για φιλίες, καθώς και για επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή. Προσπάθησε να εκφράσεις τις ανάγκες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κρατώντας τους τόνους χαμηλούς. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο φλερτ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες φέρνει η μέρα.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να λάβεις πληροφορίες ή να έχεις συνομιλίες που θα σου δώσουν λύσεις σε ένα πρόβλημα που έχει βαρύνει το μυαλό σου. Ωστόσο τα βαθύτερα προβλήματα των μακροχρόνιων στόχων μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για επίλυση. Απόφυγε την γκρίνια και τις παράλογες απαιτήσεις από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου είναι αξιόλογες για αυτό μην τις προσπερνάς.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για καθοδήγηση και μάθηση. Η διαίσθησή σου ενισχύει την επιχειρηματική σου αίσθηση και την επιθυμία σου για νέες δραστηριότητες. Την κοινωνικότητά σου στα εργασιακά είναι σημαντικό να την εκμεταλλευτείς σωστά. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να επιδιώξεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες χωρίς το φόβο της απογοήτευσης.

Λέων
Οι σημερινές συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν πύλες για συναρπαστικές νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα. Έχεις τον τρόπο να διακρίνεις τις παγίδες και τις ευκαιρίες στα εργασιακά, για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτο ή το μυαλό σου. Οι λύσεις στα οικονομικά διλήμματά σου έρχονται σχεδόν ουρανοκατέβατες. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται η προτεραιότητά σου, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Παρθένος
Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να σε απελευθερώσει από ένα πρόβλημα ή ένα βάρος. Η μέρα είναι ισχυρή για μελέτες, έρευνες και βαθύτερη σκέψη. Εμπιστεύσου νέες συνεργασίες, όσο κι αν κάποιες λεπτομέρειες δεν σε πείθουν αρκετά. Βρείτε κοινούς στόχους με τον αγαπημένο σου και κοινές ανάγκες, έτσι ώστε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για αυτό και δεν αναλώνεσαι άσκοπα.

Ζυγός
Η επίλυση προβλημάτων είναι πολύ σημαντική για εσένα και εντοπίζεις σημεία που μέχρι χθες σου διέφευγαν. Οι συνομιλίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ίσως και περισσότερο από ότι αντέχεις, όμως είναι χρήσιμες. Ίσως να σε διακατέχουν τάσεις εσωστρέφειας απέναντι στον αγαπημένο σου όμως μπορείς να τις καμουφλάρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η τάση να σε ελκύουν τα δύσκολα πλέον σου είναι γνώριμη, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις αυτό σου το ελάττωμα.

Σκορπιός
Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου, σήμερα η μέρα είναι ισχυρή για την εύρεση νέων τρόπων για θεραπεία και βελτίωση της υγείας και της δουλειάς σου. Είναι σημαντική επίσης η μέρα για την ανακάλυψη πληροφοριών ή την επίλυση ενός προβλήματος που θα ανοίξει το δρόμο για καινούρια ξεκινήματα. Οι γεμάτες πάθος στιγμές με τον αγαπημένο σου καλύπτουν όλες τις διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί απόλυτα.

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια απελευθέρωση μέσω μια δημιουργικής αναζήτησης ή μια ουσιαστική συνομιλία με κάποιον, που η γνώμη του μετράει για σένα. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις θα βοηθήσουν και θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου, δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένο σου και τις πολύ προσωπικές σας στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και το να αναπολείς το παρελθόν δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Αιγόκερος
Θα αισθανθείς όμορφα σήμερα με την προθυμία των άλλων να μοιραστούν τα συναισθήματά τους μαζί σου. Η πρόοδος στα επαγγελματικά μπορεί να συμπεριλαμβάνει πληροφορίες που σου ανοίγουν τα μάτια και σε προειδοποιούν για άγνωστες καταστάσεις. Ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή ενός προβλήματος που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Μείωσε το άγχος σου στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε και αρκέσου στο φλερτ.

Υδροχόος
Δες και αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο σύνολό του για να μπορέσεις να το ξεπεράσεις οριστικά. Τα λόγια σου έχουν θεραπευτική δύναμη για αυτό και δεν αποκλείεται να βοηθήσεις κάποιον χωρίς καν να το αντιληφθείς. Πες ναι σε νέες εργασιακές προκλήσεις δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου είναι αρκετά ερωτική και εξομολογητική. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και απόλαυσε το φλερτ.

Ιχθείς
Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω σου σήμερα και οι ιδέες ή τα σχέδια σου έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια. Είναι μια δυνατή στιγμή για δημιουργική σκέψη και μια ωραία περίοδος να αξιολογήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες στα εργασιακά έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top