Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
253
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να μοιραστείς ιδέες και δραστηριότητες ή να συντονίσεις την ανάγκη σου, να επενδύσεις σε όνειρα, επιθυμίες και στόχους ευτυχίας. Οι ανταλλαγές μπορεί να σε εμπνεύσουν ή μπορεί να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή σου. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές επικοινωνίες που αλλάζουν την κατεύθυνση ή προκαλούν τις φιλοδοξίες σου. Θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αυτό βοηθά στη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι χθες σχέση μπορεί να αρχίσει να γίνεται ερωτική.

Ταύρος
Το φεγγάρι συνεχίζει να διασχίζει τον 10ο οίκο σου για ένα μέρος της ημέρας και σε κρατά σε εγρήγορση. Οι σημερινές μεταφορές μπορούν να σε εμπνεύσουν να αναλάβεις δράση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους και μεγάλα σχέδια. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες έχεις την ανάγκη να τραβηχτείς για λίγο πίσω και να δεις τα πράγματα με πιο αντικειμενικό τρόπο. Ο σύντροφός σου αναγνωρίζει τα όσα έχεις κάνει για αυτόν, αν και η συμπεριφορά του δεν σε πείθει και τόσο για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον οικείο ή επαγγελματικό χώρο σου κάτι φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες τείνουν να ενθαρρύνουν την ανάγκη σου για περισσότερη περιπέτεια, ευρύτερη εμβέλεια ή κάτι που είναι έξω από τη ρουτίνα σου. Είναι μια καλή στιγμή για οδηγίες, καθοδήγηση, συμβουλές, διδασκαλία και ανταλλαγή ιδεών. Οι ιδέες σου είναι ξεκάθαρες και μπορείς να τις εμπιστευτείς. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των στόχων σου και ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σου. Οργάνωσε κάτι ξεχωριστό για τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, μια ολοκαίνουρια γνωριμία δίνει ενδιαφέρον στη μέρα.

Καρκίνος
Παρατηρείς σήμερα πράγματα που το προηγούμενο διάστημα σου διέφευγαν. Είναι ιδανική η στιγμή για θεραπεία, ειδικά αν σκοπεύεις να αφήσεις συναισθηματικές αποσκευές. Καθώς προχωρά η μέρα ενδιαφέρεσαι ακόμη περισσότερο για τις εργασιακές υποθέσεις σου και αναλαμβάνεις δράση. Κάποιοι προβληματισμοί που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε απομακρύνουν λιγάκι επικοινωνιακά από το πλάι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση σου κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Λέων
Είσαι έτοιμη να δώσεις την απόλυτη προσοχή σου στις στενές σχέσεις σου ή σε σημαντικά στη ζωή σου πρόσωπα. Η μέρα είναι δυνατή για τη σύνδεση και την επαφή σου μαζί τους. Είσαι συναισθηματικά γενναιόδωρη και προσελκύεις ευτυχισμένες και υποστηρικτικές καταστάσεις στη ζωή σου. Η Σελήνη κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο αργότερα σήμερα και μπορεί να αισθανθείς εμπνευσμένη από αυτά που μαθαίνεις και μοιράζεσαι. Μπορείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο σου εμπνέει ασφάλεια όμως μην βιαστείς.

Παρθένος
Μια υγιή και ομαλή ροή ενέργειας σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις εύκολα τη λίστα των υποχρεώσεών σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και κάποιος πιθανά να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Ίσως να μπεις στον πειρασμό να αναλάβεις περισσότερα από όσο πρέπει και να δαπανήσεις περισσότερο χρόνο από όσο έχεις υπολογίσει. Έχεις τη διάθεση να δώσεις και να δείξεις περισσότερο συναίσθημα στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βάζεις πάνω από όλα και όλους τον εγωισμό σου.

Ζυγός
Τα συναισθήματα ρέουν εύκολα σήμερα και μπορείς εύκολα να αφουγκραστείς και να εντοπίσεις τις ανάγκες σου. Η Σελήνη περνά στον τομέα των εργασιακών σου αργότερα, ενθαρρύνοντας την ανάγκη σου να συνεισφέρεις και να παράγεις. Επινόησε τρόπος που θα βγάλουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, απόλαυσε το φλερτ και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός
Οικογενειακά, οικεία ή προσωπικά θέματα τείνουν να προσελκύουν την προσοχή σου περισσότερο σήμερα. Νέες ιδέες για τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής βρίσκονται στο επίκεντρό σου. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις περίπλοκα θέματα στα εργασιακά που μέχρι χθες είχες την τάση να αναβάλλεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και έντονο πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι κατάλληλη για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Τοξότης
Ένας υγιής ανταγωνισμός σήμερα μπορεί να είναι ενθαρρυντικός και μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμένη με μια ιδέα ή ένα προσωπικό θέμα. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακινείται στον 4ο ηλιακό σου οίκο για λίγες μέρες και είναι πιθανό να αναζητήσεις άνεση και ηρεμία. Ακόμα κι έτσι βέβαια είσαι ιδιαίτερα παραγωγική στα εργασιακά. Η συζήτηση με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι προσιτή επικοινωνιακά και ο τρόπος έκφρασής σου ιδιαίτερα γοητευτικός.

Αιγόκερος
Ο κόσμος των πέντε αισθήσεων σήμερα και η άνεση είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για σένα. Η μετακίνησης της Σελήνης στον τομέα των επικοινωνιών σου αργότερα σήμερα, μπορεί να σε ενθαρρύνει να κάνεις κάποιες επεκτάσεις στα εργασιακά και μπορείς να απολαύσεις μια καλή ισορροπία μεταξύ δυναμισμού και πειθαρχίας. Η κτητικότητα και οι απαιτήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Μπορείς σήμερα να απολαύσεις την αίσθηση ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου. Το φεγγάρι κατευθύνεται στον 2ο οίκο σου και σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις πραγματικά. Αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις συνεργατών και ξέρεις πως πρέπει να συμπεριφερθείς προκειμένου να προφυλαχθείς από παγίδες, αλλά να κρατήσεις και σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις σου μαζί τους. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες για απόψε και μοιράσου τες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνει τον αριθμό των κατακτήσεών σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη αργότερα σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο βγάζοντάς σε από το κέλυφός σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αυτές που έχεις ήδη προβλέψει κι έτσι μπορείς να περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών και σχεδίων σου. Αν και σου είναι δύσκολο να εκφραστείς συναισθηματικά απέναντι στον αγαπημένο σου οι πράξεις σου του τα επιβεβαιώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα ίσως να αποκαλυφθεί ένας κρυφός θαυμαστής σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top