Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
469
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη Σελήνη να φτάνει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος γίνεσαι πολύ πιο υπεύθυνη απέναντι στις όποιες υποχρεώσεις σου και αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Ο Ερμής περνά σταδιακά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 19, κάνοντας πολύ πιο δυνατή και ισχυρή τη φωνή σου. Έχεις την τάση να παίρνεις αποφάσεις στα εργασιακά κι αυτό επαναφέρει την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται και προβλέπονται νέες κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της ψυχής σου δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να προστατεύσεις την ιδιωτική σου ζωή, την ανάγκη ίσως να μείνεις λίγο μόνη, καθώς και την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Μέχρι τις 19/4 εμπιστεύεσαι περισσότερο τη διαίσθησή σου παρά τη λογική και δίνεις προσοχή σε διαφορετικά στοιχεία για να καταλήξεις σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τώρα που η επικοινωνία βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και σε βάζει σε ρόλο παρατηρητή. Είσαι έτοιμη για μια πρόκληση σε διανοητικό επίπεδο και μάλλον φοβισμένη συναισθηματικά. Με τη μετάβαση του Ερμή στον κοινωνικό σου τομέα οι ιδέες σου είναι καινοτόμες, ασυνήθιστες και προοδευτικές. Έχεις περισσότερη επαφή με φίλους και συνεργάτες και οι συνομιλίες γίνονται πιο εποικοδομητικές. Μέχρι τις 19/4 έχεις την ευκαιρία μέσα από το διάλογο να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται φέρνοντας στη ζωή σου νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορείς να επωφεληθείς από μια θετική προσέγγιση σχέσεων και επαφών σου. Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου όπου και θα παραμείνει έως τις 19/4. Γίνεσαι πολύ πιο προσεκτική στον τρόπο έκφρασής σου και αισθάνεσαι περισσότερη υπευθυνότητα για αυτά που λες, αλλά και τον τρόπο που τα λες. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις ισορροπίες της.

Λέων
Ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και θα συνεχίσει τη διέλευσή του μέχρι τις 19/4 στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα το μυαλό σου είναι δυνατό και εξετάζεις θέματα μέσα από μια ευρύτερη προοπτική. Είσαι ανοιχτή στην επικοινωνία και τις νέες ιδέες, κάτι που θα λειτουργήσει βοηθητικά για τα σχέδιά σου. Νέες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, το ίδιο και η γοητεία σου.

Παρθένος
Έχεις τη διάθεση να εκφραστείς και να εμπνευστείς από τους άλλους μέχρι τις 19/4 που ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού και τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης έχεις την τάση να μιλάς για οικεία, ιδιωτικά ή περίπλοκα θέματα με αντικειμενικότητα και ιδιαίτερη ευκολία. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται για πολλά από αυτά που ακούς ή να παίζεις συχνά το ρόλο του ντεντέκτιβ. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου επανέρχεται το αμοιβαίο ενδιαφέρον και η τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενθαρρύνοντας μια μεγαλύτερη εστίαση στην οικιακή σου ζωή ή τον εσωτερικό κόσμο σου. Η μετακίνηση του Ερμή κάνει ισχυρότερη την επιθυμία σου για ανταλλαγή ιδεών και λήψη αποφάσεων τις επόμενες εβδομάδες. Η πνευματική συντροφικότητα είναι αυτή που σε ελκύει περισσότερο για αυτό και δίνεις ένα άλλο ενδιαφέρον στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από το ανούσιο φλερτ και πλέον ξέρεις ποια κατεύθυνση να πάρεις.

Σκορπιός
Μια πολυάσχολη περίοδος ξεκινά για εσένα, καθώς εστιάζεις περισσότερο στους στόχους της εργασίας σου με έμφαση στις λεπτομέρειες που είναι πιο εμφανείς τώρα. Η ταξινόμηση, η οργάνωση και η δημιουργία είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου και αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και επωφελές. Θέλεις να γεφυρώσεις αποστάσεις με τον αγαπημένο σου, να λύσεις τις όποιες διαφορές σας έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις και τις κατάλληλες αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο τρόπος έκφρασής σου είναι τα ισχυρά σου ατού.

Τοξότης
Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σου νωρίς σήμερα και τα συναισθήματα τείνουν να εξισορροπούνται. Μπορεί να ζητάς περισσότερη άνεση και προσωπική ευχαρίστηση και τη συναισθηματική σου αποκατάσταση, καθώς ο Ερμής κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο μέχρι τις 19/4. Πιστεύεις πως το κέφι και η χαρά έχουν λείψει από τη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να τα προσθέσεις στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση μπορείς να το καταφέρεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο κάνοντας το συναίσθημα απόλυτη προτεραιότητα. Η ζωή σου αισθάνεσαι πως γίνεται πολύχρωμη καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ενισχύοντας την ανάγκη σου για επίλυση παλιών προβλημάτων, την αποκατάσταση των σχέσεών σου με αγαπημένους και ουσιαστική επικοινωνία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου επανέρχεται στα φυσιολογικά της επίπεδα και έχετε την ανάγκη να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και έχεις τη δυνατότητα της επιλογής.

Υδροχόος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σηματοδοτώντας την ανάγκη να αφαιρέσεις την πίεση έστω για μερικές μέρες. Η ευνοϊκή ενέργεια είναι μαζί σου για οικογενειακές συνδέσεις, συνεργασία και αισιοδοξία. Ο Ερμής εισέρχεται στον τομέα των επικοινωνιών σου βοηθώντας σε να ακονίσεις και να ενισχύσεις την ικανότητά σου να επεξεργάζεσαι πληροφορίες γρήγορα και αποτελεσματικά. Η μέρα περνά ευχάριστα με τον αγαπημένο σου αναπολώντας και επαναφέροντας παλιές όμορφες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για δυνατές εκπλήξεις.

Ιχθείς
Ο Ερμής προετοιμάζεται για την είσοδό του στον τομέα των χρημάτων και των αξιών σου και μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, να αναλύσεις τα υπάρχοντά σου, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών και της εξοικονόμησης. Σκέφτεσαι και πράττεις πρακτικά και λογικά και πλέον ξέρεις τι είναι σημαντικό για εσένα. Η μέρα με τον αγαπημένο σου δείχνει να έχει ενδιαφέρον, καθώς ένας αέρα ανανέωσης περιβάλλει και τους δυο σας. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top