Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
443
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι η ώρα να αγκαλιάσεις και να πιστέψεις στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου ή να αποκτήσεις μια νέα έμπνευση. Η σημερινή διέλευση Σελήνης – Άρη θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να επισημάνει περιοχές όπου έχεις νιώσει απογοήτευση ή δυσαρέσκεια. Οι διαφορές απόψεων μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, κυρίως στα εργασιακά. Η Αφροδίτη και η Δήμητρα που και οι δυο βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση και λαμβάνεις την εκτίμηση των άλλων. Η Αφροδίτη αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα γίνεσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά και φαίνεται να αναζητάς ένα τρυφερό άγγιγμα. Μπορεί να διακρίνεις κάποιες υπόγειες κινήσεις στα εργασιακά κι αυτό να σου δημιουργήσει ένταση. Δώσε τόπο στην οργή και συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και τα σχέδιά σου. Μπορείς να βρεις τη χαρά σε ήρεμες δραστηριότητες που θα μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου και απελευθερώσου από ταμπού και προκαταλήψεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή διαμετακόμιση Σελήνης – Άρη σε κάνει να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά. Ο Άρης ενθαρρύνει την ανεξάρτητη και πρωτοποριακή πλευρά σου, αλλά η Σελήνη διεγείρει μια ισχυρή ανάγκη για συντροφικότητα. Ενώ υπάρχουν τρόποι για την ικανοποίηση και των δυο αναγκών σου μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Μπορείς να βρεις νέους στόχους στα εργασιακά καθώς τα ερεθίσματα είναι πολλά. Απόλαυσε τη φροντίδα του αγαπημένου και άσε την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη οδηγείται προς μια ευθυγράμμιση με την Δήμητρα στον κοινωνικό σου τομέα και αυξάνει τους θαυμαστές σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είσαι έτοιμη να φροντίσεις και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μια συμφωνία ίσως αναβληθεί καθώς μπορεί να προκύψει μια δυσαρέσκεια από την άλλη πλευρά. Το να συνεχίσεις να αισθάνεσαι αισιόδοξη και θετική θα σε βοηθήσει να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική σου ζωή και ακμαία την ψυχολογία σου.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση και οικειότητα. Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να διατηρήσεις έναν πρακτικό τρόπο σκέψης. Ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο υπομονετική στα εργασιακά καθώς σημειώνονται μικρές καθυστερήσεις ή διαφωνίες. Μπορείς να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρέπει να μάθεις να χαλιναγωγείς τις προσδοκίες που έχεις από τους άλλους.

Παρθένος
Η οργάνωση είναι ένα ισχυρό ατού, αλλά οι εντάσεις μπορούν να προκύψουν καθώς οι μετακινήσεις προκαλούν εσωτερικές απογοητεύσεις σε σχέση με τους στόχους, την καριέρα ή την οικογένειά σου. Ευτυχώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια προς όφελός σου, καθώς η επιθυμία να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές ή να αφήσεις προβληματικές καταστάσεις πίσω σου. Κάποια συναισθηματικά προβλήματα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να τα κοιτάξεις κατάματα.

Ζυγός
Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να οδηγήσει σε πολύ γρήγορες αποφάσεις ή σε λέξεις που βγαίνουν χωρίς σκέψη. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαλαρώσεις, να αντιμετωπίσεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά αυτή η επιρροή τελικά ίσως σου δώσει και τις λύσεις. Η συλλογή πληροφοριών στα εργασιακά θα εξυπηρετήσει πολύ τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να συζητήσεις με τον αγαπημένο σου τα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανασκόπηση του παρελθόντος θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία σου.

Σκορπιός
Ενώ τείνεις να κάνεις έξυπνες κινήσεις με τις επιχειρήσεις ή με τα χρήματα και προτιμάς να παραμείνεις σε οικείες ή ασφαλείς διαδρομές, μια πτυχή της Σελήνης με τον Άρη τείνει να σε αποδιοργανώνει. Οι ανάγκες άνεσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αλλά μπορεί να προκύψουν εντάσεις για θέματα σεβασμού, χρημάτων ή ισχύος. Ίσως απολαύσεις τη φροντίδα του εαυτού σου και τις συνήθεις αναζητήσεις σου σήμερα και αύριο με την ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τη Δήμητρα. Προσέγγισε με τρυφερότητα τον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα συνεχίζουν να είναι πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Με τη Σελήνη να αντιτίθεται στον Άρη μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση να διατηρήσεις την απόσταση και την αντικειμενικότητά σου σε κάποια σημεία. Ίσως τελικά κάτι να έχεις να μάθεις μέσω των συγκρούσεων που συμβαίνουν σήμερα. Καθώς περνά η μέρα μπορείς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου σε δημιουργικές και ρομαντικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βλέπεις όλα βουνό και από την αρνητική τους πλευρά.

Αιγόκερος
Είσαι στην κατάλληλη διάθεση σήμερα για στοχασμό και επεξεργασία συναισθημάτων. Θαμμένη δυσαρέσκεια θα μπορούσε να έρθει στην επιφάνεια σήμερα με την αντίθεση της Σελήνης στον Άρη και μπορεί να προκύψει κάποια ανησυχία. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η επίλυση προβλημάτων και η ενίσχυση του εαυτού και της ψυχολογίας σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξεις το πραγματικό ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες, το σπίτι και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε οδηγεί σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Υδροχόος
Η σημερινή πτυχή Σελήνης – Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποια αισθήματα δυσαρέσκειας ή αναταραχής. Η Σελήνη βρίσκεται στον κοινωνικό σου τομέα όλη τη μέρα επισημαίνοντας την ανάγκη σου για κάποια συναισθηματική ανανέωση μέσω ελαφρών αλληλεπιδράσεων με φίλους. Μπορεί να σημειωθούν κάποια προβλήματα που αφορούν στις απαιτήσεις των άλλων στα εργασιακά και να αισθάνεσαι διχασμένη. Καθώς προχωρά η μέρα είναι ευκολότερο να εκφραστείς και ειδικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις από την αρνητική τους πλευρά.

Ιχθείς
Σήμερα θα μπορούσες να νιώσεις κάποια αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με το σπίτι, τις φιλοδοξίες ή τις ευθύνες σου. Οι σημερινές μετακινήσεις της Σελήνης τείνουν να προκαλούν απογοητεύσεις που έχεις κρατήσει βαθιά μέσα σου. Μπορεί αυτό να είναι ενοχλητικό αλλά ίσως απαραίτητο για να τα λύσεις ή να το αφήσεις πίσω σου. Η Σελήνη περνά την ημέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντάς σε να εστιάσεις στις προτεραιότητες και τους στόχους σου. Για να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top