Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

at 12:09 πμ
413
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι εσφαλμένες επικοινωνίες είναι πιθανές σήμερα με μια μικρή πρόκληση του Ερμή με τον Κρόνο, που μας θυμίζει τα ελαττώματα περισσότερο από τα οφέλη μιας κατάστασης, για αυτό προσπάθησε να είσαι ευέλικτη. Ενώ η ψυχική πίεση είναι έντονη, μια επίσης πτυχή του Ερμή με τον Πλούτωνα που επηρεάζει την ημέρα, σε βοηθά να δεις την αξία της στρατηγικής. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε ένα επίπεδο απόλυτης σταθερότητας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα μήνυμα ή μια νέα γνωριμία σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Ταύρος
Σκέψεις και ίσως αλληλεπιδράσεις μπορούν να αποκτήσουν μια ιδιαίτερη σοβαρότητα καθώς υπάρχει βαρύτητα στην ενέργεια της ημέρας. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν στην καριέρα, την κατεύθυνση ζωής, τις φιλοδοξίες, τους φίλους ή τη φήμη σου. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και απόφυγε λάθη. Απόλαυσε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας για λίγες μέρες φέρνοντας στο προσκήνιο κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις. Υπάρχει μια σοβαρή ενέργεια γύρω από τις διαδικασίες σκέψης και τις επικοινωνίες, ειδικά αυτές που αφορούν στις πεποιθήσεις, τις απόψεις, τις μεταφορές, τις μετακινήσεις και τις προοπτικές σου. Οι ενέργειες επίσης σε ενθαρρύνουν να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά και να αναπτύξεις τις στρατηγικές σου. Έχεις ανάγκη από τη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου για αυτό και πρέπει να τον πλησιάσεις ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

Καρκίνος
Είναι πιθανό σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, κάποιες ανεπιθύμητες συμβουλές ή μια έντονη κριτική, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Αποφεύγοντας να ταυτίζεσαι με όλα αυτά, μπορείς να διατηρήσεις την ηρεμία και να απολαύσεις τη μέρα σου. Είσαι εστιασμένη σε αυτά που είναι σημαντικά για εσένα και έχεις λιγότερη ανησυχία για αυτά που παρουσιάζονται έκτακτα, κυρίως στα εργασιακά. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση μέσα από τον εργασιακό χώρο σου σε ενθαρρύνει και ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Λέων
Σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς σε πράγματα που μπορείς να ελέγξεις ή να βελτιώσεις και όχι σε αυτές τις ενοχλητικές ταλαιπωρίες που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να πετύχεις τους εργασιακούς στόχους αρκεί να είσαι υπομονετική. Το ότι ο ερωτικός σύντροφός σου, σου κάνει όλα τα χατίρια δεν σημαίνει πως πρέπει να τον θεωρείς δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας επιτρέποντάς σου να ασχοληθείς και να δώσεις λύσεις στα όσα εκκρεμούν. Αντιμετώπισε με υπομονή μια σύγκρουση Ερμή – Κρόνου που προκαλεί μια τάση για αρνητική σκέψη ή περιττή κριτική. Σοβαρές σκέψεις ή ανησυχίες τείνουν να περιστρέφονται γύρω από θέματα εργασίας, συνεργασίας και υγείας. Τα όποια άγχη σου μην τα μεταδίδεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος και οι αναμνήσεις μπορούν να σου ρίξουν τη διάθεση.

Ζυγός
Μια μικρή πρόκληση του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει σήμερα μια πιθανή αρνητική σκέψη ή επικοινωνία, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις παρανοήσεις ή καθυστερήσεις που δεν είχες προβλέψει. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ευκαιρία για βελτίωση και επεξεργασία. Μια επιρροή επίσης του Ερμή με τον Πλούτωνα βοηθά στην ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων. Μπορείτε να βρείτε λύσεις στα θέματα που από κοινού σας απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου συζητώντας τα. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις ή ειδήσεις σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Σκορπιός
Οι σημερινές διαμετακομίσεις σε παρακινούν να επικεντρωθείς στην επίλυση προβλημάτων. Μια πτυχή Ερμή – Κρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μικρές ταλαιπωρίες καθώς υπάρχει η τάση να παίρνεις τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Οι φόβοι ή οι ανασφάλειες μπορούν να μετατρέψουν τις συνομιλίες σε παράπονα και αρνητικές σκέψεις. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά σου δίνουν ένα πλεονέκτημα. Απόφυγε τις κόντρες και τις διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται προτεραιότητα. Με μια σύγκρουση Ερμή – Κρόνου δημιουργείται η τάση να βλέπουμε τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Είναι καλύτερο να ακολουθήσεις τους κανόνες και τις οδηγίες στα εργασιακά, αλλά με μια πτυχή του Ερμή με τον Πλούτωνα επίσης στο παιχνίδι, οι σκέψεις και οι συνομιλίες ειδικά με τον σύντροφο ή την οικογένεια μπορούν να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Αιγόκερος
Έχεις σήμερα την ανάγκη για λίγη ξεκούραση και να ξεφύγεις λίγο από τους συνηθισμένους ρυθμούς. Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να σε βάλουν σε ένα πιο σοβαρό και ώριμο πλαίσιο σκέψης. Οι ανησυχίες για χρήματα, πόρους ή ταλέντα μπορεί να είναι πιο έντονες καθώς ο Κρόνος ενεργοποιεί τον Ερμή. Μια επίσης πτυχή του Ερμή με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο παιχνίδι ενισχύει την αυτογνωσία σου. Μην ρισκάρεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου για χωρίς ουσία “παρανομίες”. Εσύ που είσαι μόνη, κάθε παράνομο και μυστικό σε ελκύει.

Υδροχόος
Το φεγγάρι έρχεται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου και φέρνει μια πιο φυσική ροή στα συναισθήματα και ίσως μια απεμπλοκή. Ωστόσο μια επιρροή του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να στρέψει τη σκέψη σου σε μια αρνητική πλευρά, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό προβλημάτων και ελαττωμάτων και να βρεθεί η λύση. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να γίνεις λίγο πιο επικριτική. Φαίνεται να ανησυχείς για χρονικούς περιορισμούς ή χρήματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται και σου εμπνέει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις φέρνει η μέρα ίσως κι από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και με τη βοήθεια του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να αισθανθείς μια έντονη επιθυμία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να οργανωθείς και να φροντίσεις τις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Ωστόσο ο Ερμής στο ζώδιό σου σε μια μικρή πρόκληση με τον Κρόνο και ενδέχεται να αντιληφθείς ένα πρόβλημα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι εκτυφλωτική.

Πηγή

Σχετικά

Back to top