Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
416
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Κάποιες απογοητεύσεις που πιθανά ήταν βαθιά κρυμμένες μέσα σου σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Ο Ερμής συγκρούεται με τον ανυπόμονο Άρη και τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώσεις ψυχικά αναστατωμένη ή αποστασιοποιημένη. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου αρκεί να διατηρήσεις την υπομονή σου. Φρόντισε να αποφορτιστείς με τη συντροφιά του αγαπημένου και όχι να φορτιστείς περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν κάποια ένταση, ανησυχία και είναι προτιμότερο να αποφύγεις την προώθηση ζητημάτων που δεν είναι εύκολο να αλλάξουν. Οι αντιπαραθέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς και το να οδηγηθείς σε παρορμητικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα προσδιόρισε τις προτεραιότητές σου και αναγνώρισε πως δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Γίνε πιο υπεύθυνη απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά μείωσε τις προσδοκίες σου που μπορεί να σου δημιουργήσουν απογοητεύσεις.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διαμετακομίσεις τείνουν να δημιουργούν πιέσεις και να σε οδηγούν σε παρορμητικές ενέργειες. Ενώ οι σκέψεις σου τείνουν να είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στους στόχους σου αυτές τις μέρες, τα συναισθήματα μπορεί να θολώσουν τα νερά και να είναι δύσκολο να τις υλοποιήσεις. Έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη ασφάλεια στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο υπεύθυνα.

Καρκίνος
Η μέρα μπορεί να προκαλέσει κάποια μικρή συναισθηματική ή ψυχολογική απογοήτευση και ένταση. Απόφυγε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττό άγχος ή σπατάλη. Μπορεί επίσης να προκύψουν προβλήματα θυμού που είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να οριστούν. Βρες τρόπους για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου στα εργασιακά αντί να προωθήσεις την ατζέντα σου τώρα. Το πάθος και την ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου διοχέτευσέ τη σωστά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνει τη γοητεία σου.

Λέων
Η ανησυχία θα μπορούσε σήμερα να δημιουργήσει μικρές εντάσεις για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με συνεργάτες ή φίλους, καθώς και έντονος ανταγωνισμός. Στόχος σου είναι να επιλύσεις ένα πρόβλημα που παραμένει πολύ καιρό αλλά απόφυγε να πιέσεις τον εαυτό σου να αντιδράσει γρήγορα. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να ακούσεις τη λογική και όχι τις συναισθηματικές ανάγκες σου.

Παρθένος
Μπορεί να αισθανθείς πίεση για να κάνεις τα πάντα τέλεια και τελικά να οδηγηθείς σε κακές επιλογές. Ορισμένες εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν για θέματα που αφορούν στα εργασιακά, τις ευθύνες και τις συνεργασίες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις κάποιες καταστάσεις να ακολουθήσουν τη φυσική τους πορεία. Μπορείς να απαλλαγείς από πολλούς προβληματισμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρκεί να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον.

Ζυγός
Οι ενέργειες σήμερα τείνουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι πρέπει να βιαστείς αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά προβλήματα και εντάσεις. Οι διαφωνίες μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Εάν οι σκέψεις αρχίζουν να γίνονται εμμονή προσπάθησε να τις κατευθύνεις. Μην γίνεσαι απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο σε απαισιόδοξες και αδιέξοδες σκέψεις.

Σκορπιός
Ανυπομονησία και διαφωνίες δημιουργούν οι σημερινές ενέργειες και η δυσαρέσκεια μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγές που δεν έχουν ωριμάσει. Είναι προτιμότερο να μην μιλάς πολύ σήμερα χωρίς να σκεφτείς γιατί αυτά που θα πεις μπορεί να μην σε αντιπροσωπεύουν. Αντίθετα, οι συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου σε γαληνεύουν. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δεσμεύεσαι από την πρώτη ματιά.

Τοξότης
Έχεις μια τάση να είσαι απότομη σήμερα με λόγια και πράξεις καθώς ο Ερμής συγκρούεται με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Οι άνθρωποι αποσπούν την προσοχή και οι αλληλεπιδράσεις είναι περίπλοκες. Με την ανυπομονησία υπό έλεγχο μπορείς να βρεις τρόπους για να αποφύγεις λάθη. Θα ήταν επίσης σοφό να προσέχεις τις αυτόματες απαντήσεις ως προς τους άλλους. Ερωτικό προβλέπεται το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν πρέπει.

Αιγόκερος
Ο Ερμής στον τομέα της σκέψης και της ομιλίας σου δημιουργεί τεταμένες πτυχές στον Άρη και τον Πλούτωνα σήμερα, με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται σύγχυση. Επειδή η παράλειψη λεπτομερειών μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, η απλοποίηση ή η εστίαση σε ένα πράγμα τη φορά μπορεί να βοηθήσει. Παραδέξου πως έχεις ανάγκη τη φροντίδα του αγαπημένου σου και ζήτησέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και οι πιθανότητες να το κατακτήσεις είναι πολλές.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες σε ωθούν να φροντίσεις κάτι που έχεις αφήσει ή αντιμετωπίζεις μια πνευματική πρόκληση. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τη έντονη επικοινωνία καθώς τα πάθη αυξάνονται και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Η μετριοπάθεια και η υπομονή είναι βασικά ακόμα κι αν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Μπορείτε να βρείτε λύσεις στις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου αρκεί να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που πραγματικά δεν αξίζουν τον κόπο.

Ιχθείς
Προσπάθησε να μην παραδοθείς στις πιέσεις και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Οικογενειακά και οικεία θέματα ενδέχεται να έρχονται στο προσκήνιο και χρειάζονται προσοχή για να επιλυθούν. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις θέματα και εκκρεμότητες. Δώσε και δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, όμως κράτα μικρό καλάθι.

Πηγή

Σχετικά

Back to top