Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
96
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο κι αυτό σημαίνει πως ξεκινά ένας κύκλος διαρκείας που κάνει τους στόχους και τις ανάγκες σου απόλυτη προτεραιότητά σου. Το μυαλό και η ευστροφία σου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν για αυτό και είναι ο καιρός να αποκτήσεις συμμάχους στα εργασιακά. Η λάμψη και η γοητεία σου γίνονται ακαταμάχητες και μπορείς να κατακτήσεις την καρδιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές.

Ταύρος
Το φεγγάρι περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και ο Ήλιος μπαίνει στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Οι αποφάσεις μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο και μπορείς να παραμείνεις στο παρασκήνιο συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες. Δώσε σήμερα προτεραιότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάνε αυτά που πρέπει προκειμένου να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο τραβώντας την προσοχή σου σε στόχους ευτυχίας, φιλίες και δικτύωση. Ίσως σου αρέσει να μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σου με τους άλλους κυρίως στα εργασιακά. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και γίνεσαι πιο διαισθητική ή συναισθηματικά παρορμητική, για αυτό προτίμησε ή προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολικές εκδηλώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τα πόδια σου να πατούν στη γη θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές.

Καρκίνος
Ο Ήλιος περνά στον ηλιακό 10ο οίκο σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου όπου και θα διαρκέσει έως τις 19/4, δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στην επαγγελματική ή κοινωνική σου ζωή και στην ικανότητά σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού, της ιδιωτικότητας και της ανανέωσης για αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και αφέσου σε νέες γνωριμίες έστω και διαδικτυακές.

Λέων
Σήμερα ο Ήλιος κατευθύνεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και η επιθυμία σου να σπάσεις τη ρουτίνα είναι ισχυρή. Αυτή η διέλευση στρέφει την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους σου. Διψάς για νέα μάθηση. Απρόσμενες εξελίξεις στα εργασιακά σε χαροποιούν και επιβραβεύουν τις προσπάθειές σου. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική ή συναδελφική σχέση μπορεί σιγά σιγά να αλλάζει μορφή.

Παρθένος
Ο Ήλιος περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες η προσπάθειά σου να κατανοήσεις τη σημασία των σχέσεων και να φτάσεις στο τέλος υποθέσεων γίνεται εντατικότερη. Είναι μια καλή περίοδος για να μάθεις για τα κίνητρά σου και να εργαστείς σκληρότερα κάνοντας μακροχρόνιες βελτιώσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου ανταποδίδει το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου για τις επόμενες εβδομάδες και αναδεικνύει την ανάγκη σου για αρμονία, συντροφικότητα και αλληλεπίδραση. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των ανισορροπιών στα εργασιακά και θέλεις να εφαρμόσεις τις στρατηγικές τις οποίες ήδη έχεις καταστρώσει. Οργάνωσε μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Τις επόμενες εβδομάδες που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, επενδύεις περισσότερο στον εαυτό σου και επιδεικνύεις τις ικανότητές σου. Θα προκύψουν νέες πληροφορίες ή περιστάσεις που θα σε παρακινήσουν να ζήσεις μια πιο υγιή, πιο οργανωμένη και πιο παραγωγική ζωή. Μην αδικείς τον ερωτικό σύντροφό σου και εμπιστεύσου τον περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Ο Ήλιος μετακινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και αυτή η διέλευση είναι πιθανό να ξυπνήσει τα συναισθήματά σου και την επιθυμία να μοιραστείς την αγάπη και τη δημιουργία. Επίσης δίνεις μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση στα προσωπικά χόμπι και την ψυχαγωγία σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα αποδίδει καρπούς. Η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να καλύψεις τα όποια κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ χωρίς να ενθουσιάζεσαι.

Αιγόκερος
Ο μηνιαίος κύκλος του Ήλιου που ξεκινά σήμερα, σου υπενθυμίζει την ανάγκη για την σοβαρή ενασχόλησή σου με την οικογένεια. Θέλεις να επανασυνδεθείς με μια βαθιά ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και άνεση, καθώς και το να απολαύσεις πιο ήσυχες και συναισθηματικές στιγμές. Οι επαγγελματική στόχοι σου αρχίζουν να επιτυγχάνονται. Κάλυψε τα κενά του προηγούμενου διαστήματος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τόλμησε να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των επικοινωνιών σου για αυτό τις επόμενες εβδομάδες μπορείς να προσεγγίσεις τα όνειρά σου, να συνδεθείς και να μάθεις. Εξερεύνησε νέα ενδιαφέροντα στα εργασιακά και δώσε περισσότερη προσοχή στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Πρότεινε απόψε πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου κι αυτό ανεβάζει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Ιχθείς
Η μετακίνηση του Ήλιου στον χρηματοοικονομικό σου τομέα και η είσοδος της Αφροδίτης αύριο στον ίδιο τομέα σε παρακινούν να δώσεις ακόμα περισσότερη έμφαση στην άνεση και την ασφάλεια. Η επαγγελματική επιτυχία είναι δεδομένη καθώς έχεις δουλέψει πολύ για αυτό. Γκρίνια και παράπονα στη σχέση με τον αγαπημένο σου μην τα αφήσεις να κλονίσουν την ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου σε σχέση με το παρελθόν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top