Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
999
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και συναντώντας εκεί τον Άρη, χρωματίζονται οι ιδέες, οι σκέψεις, οι συνδέσεις και οι συνομιλίες σου. Οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που έρχονται μπορούν να πυροδοτήσουν και να τροφοδοτήσουν τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Ευτυχώς είσαι πλέον προσεκτική τόσο σε ουσιαστικές όσο και σε πρακτικές αναζητήσεις και το αποτέλεσμα είναι οι βελτιώσεις κυρίως στα εργασιακά. Η ανάλαφρη διάθεσή σου χαρίζει στη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα όμορφο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σε κάνει πιο σαγηνευτική.

Ταύρος
Οι σημερινές μετακινήσεις ενθαρρύνουν το συναίσθημα και τις κινήσεις βελτίωσης της ζωής σου, ειδικά αν επιθυμείς περισσότερη ασφάλεια, άνεση και σταθερότητα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου, αλλά συναντά εκεί τον Άρη κάνοντάς σε πιο υπεύθυνη και πιο προνοητική. Έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου και να του δώσεις τη μοναδικότητα που του αξίζει. Εσύ που είσαι μόνη, οι προσδοκίες σου είναι πολύ συγκεκριμένες και ξέρεις προς τα που πρέπει να κατευθυνθείς.

Δίδυμοι
Με το φεγγάρι στο ζώδιό σου όλη τη μέρα δίνεις περισσότερη προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Απολαμβάνεις δραστηριότητες που έχεις επιλέξει και γύρω σου υπάρχει μια συναρπαστική ενέργεια. Πρόσεξε και έλεγξε βέβαια την ανυπομονησία και την παρορμητικότητα κυρίως σε θέματα που αφορούν στα εργασιακά. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι εξαιρετικά ερωτικό και παθιασμένο. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και ο δυναμισμός σου σε κάνει ακαταμάχητη.

Καρκίνος
Παρελθοντικά ή προσωπικά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου σήμερα καθώς τα συναισθήματα και οι επιθυμίες είναι έντονα. Πρόσεξε για παρορμήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σου. Αύριο ο Ήλιος θα φτάσει στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και ένας πιο φιλόδοξος κύκλος ανοίγεται μπροστά σου. Στόχος σου σήμερα είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για προβληματισμό. Συναισθηματικά παρασκήνια και μπερδέματα καλύτερα να τα αποφύγεις.

Λέων
Με τις σημερινές ενέργειες οι άνθρωποι μπορεί να αντιδράσουν γρήγορα, καθώς και να υπάρξει μια συναρπαστική ποιότητα στην κοινωνική σου ζωή. Η δικτύωση διεγείρει κάθε είδους συναισθήματα και μπορεί να διοχετεύσεις περισσότερη ενέργεια σε μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Ένας συνεργάτης μπορεί να σε εμπνεύσει να φτάσεις σε νέα ύψη ή να μάθεις μια νέα δεξιότητα. Απόφυγε γκρίνιες και κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις λόγια και ενδιαφέρον.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε ενεργοποιούν ή να σε κινητοποιούν σχετικά με την επίτευξη ή την εκπλήρωση ενός καθήκοντος, με τη Σελήνη να συναντά τον Άρη στον τομέα της σταδιοδρομίας σου. Ίσως να έχεις ένα προβάδισμα, να αισθανθείς ανταγωνιστικά ή να εκνευριστείς με κάτι. Με λίγη προσπάθεια θα διαπιστώσεις ότι διαχειρίζεσαι το χρόνο σου σωστά. Μπορείς να καλύψεις τις όποιες συναισθηματικές ανασφάλειές σου, να εκφραστείς και να εισπράξεις συναίσθημα και επιβεβαίωση από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και επίτρεψέ του να σε καθοδηγήσει.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 9ο ηλιακό σου οίκο συναντώντας τον Άρη σε αυτήν την περιοχή δίνοντάς σου ενθουσιασμό για ένα σχέδιο ή θέμα. Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις καθώς η μέρα προχωρά και να αποφύγεις την ανυπομονησία. Ο ερωτικός σύντροφός σου δεν προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε καταπιέσει, απλά προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ή φλερτ δίνει νόημα στη μέρα σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Άρη στον τομέα της οικειότητάς σου και προκαλεί συναισθήματα και επιθυμίες. Η εξισορρόπηση της εργασίας και της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να είναι ένα σημαντικό κλειδί για την ευτυχία σου και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Απόλαυσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου όμως μην την εκμεταλλεύεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησέ το υπακούοντας το ένστικτό σου.

Τοξότης
Είναι μια καλή ιδέα σήμερα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις, μια μέρα πριν ο Ήλιος περάσει στο ζώδιο του Κριού και σου δημιουργήσει την αίσθηση πως ένας νέος κύκλος ξεκινά. Ευκαιρίες να γίνεις πιο κοινωνική και να περάσεις όμορφα υπάρχουν. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη ανεμελιά, χαρά και ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ.

Αιγόκερος
Σήμερα πιθανά να νιώσεις περισσότερη ενέργεια ή να πάρεις πρωτοβουλίες για τη δουλειά, την υγεία και τις καθημερινές σου συνήθειες. Η ολοκλήρωση κάποιων υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων βοηθά στο να ελευθερώσεις το μυαλό σου, όμως η ανυπομονησία θα πρέπει να αποφευχθεί. Το πρακτικό και έξυπνο μυαλό σου διευκολύνει την προώθηση των ιδεών σου στα εργασιακά. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το όμορφο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν στην επιφάνεια ισχυρότερες επιθυμίες και πάθη. Μπορεί να υπάρξει έξαψη στις σχέσεις αγάπης ή ενθουσιασμός στο δημιουργικό κόσμο σου. Κάποιος φιλικός ανταγωνισμός στα εργασιακά μπορεί να είναι ενθαρρυντικός. Με αυξημένα συναισθήματα μπορεί να προκληθούν και συγκρούσεις για αυτό προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται καθώς η γοητεία σε συνδυασμό με το μυστήριο που εκπέμπεις σε κάνουν ακαταμάχητη.

Ιχθείς
Με την συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη σήμερα επιλέγεις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή ίσως θελήσεις να επιλύσεις ένα προσωπικό ζήτημα. Η εστίαση άλλωστε στο χειρισμό ανεπίλυτων θεμάτων μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση ασφάλειας ή πιθανά την οικονομική σου κατάσταση. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτο πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις πλέον κάτι σταθερό και μόνιμο για αυτό και κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top