Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
824
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για την ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου, για να κάνεις βελτιώσεις ή να αποκτήσεις μια νέα εικόνα. Είσαι πιο πειθαρχημένη από ότι συνήθως οπότε εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο. Υποστήριξη υπάρχει στα εργασιακά, πιθανά από μια ασυνήθιστη ή άγνωστη πηγή. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, αστρολογικά διανύεις μια περίοδο ευκαιριών παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για μάθηση και θα έχει ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις. Επίσης είναι μια καλή μέρα για να βρεις κίνητρα, ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες. Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα με την εναρμόνισή της με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτική και μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Δίδυμοι
Αργότερα σήμερα η Σελήνη κινείται προς το δικό σου ζώδιο και αρχίζεις να αναζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Επίσης μια διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υποδηλώνει την απόκτηση υποστήριξης και έτσι μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να αυξήσεις τις προσωπικές πεποιθήσεις σου. Δείξε ωριμότητα και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα θέλεις να απολαύσεις προσωπικές στιγμές.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη σύνδεση και την ανταλλαγή ιδεών. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αισθάνεσαι ισχυρότερη την ανάγκη για ξεκούραση. Η ανάπτυξη στρατηγικών στα εργασιακά είναι προτιμότερη, καθώς δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για τολμηρές κινήσεις και αποφάσεις. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Η μέρα πάντως διαθέτει φλερτ και νέες γνωριμίες.

Λέων
Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι χρήσιμη διέλευση ιδιαίτερα με την εναρμόνισή της με τη Σελήνη. Μπορεί να απολαύσεις μια σημαντική προσωπική αποκάλυψη ή πιθανώς να βρεις έναν νέο τρόπο εξέτασης και αντιμετώπισης ενός σημαντικού θέματος. Τα εργασιακά σχέδιά σου εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και ενίσχυσε το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές ευκαιρίες για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να προχωρήσεις ή να αναπτυχθείς μέσα από τις φιλίες σου ή από τις ομαδικές προσπάθειές σου. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη και ικανοποιητική επαφή που θα φέρει νέες πληροφορίες, συνεργασίες ή ακόμα και ρομαντικές σχέσεις. Σε αυτή τη φάση σε ενδιαφέρει περισσότερο κάτι με διάρκεια στο χρόνο. Το συναίσθημα και το πάθος αυξάνονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Με τον πλανητικό κυβερνήτη σου την Αφροδίτη που συνεργάζεται αρμονικά με τον Πλούτωνα και τον Άρη, η γοητεία σου αυξάνονται. Τα θέματα εργασίας μπορούν να επωφεληθούν αν εστιάσεις σε αυτά που αποδίδουν και αξίζουν τον κόπο. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Παρά την πίεση χρόνου από τις υποχρεώσεις σου, καταφέρνεις να αφιερώσεις ουσιαστικό και ερωτικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν φροντίζει για σένα για αυτό εμπιστεύσου το.

Σκορπιός
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα ενισχύει τις σχέσεις, την απόλαυση, τα ψυχικά ενδιαφέροντά σου, τις επικοινωνίες και τα έργα. Η διέλευση επίσης της Σελήνης βοηθά στην υποστήριξη μια ομαλότερης ροής συναισθημάτων και φυσικής έκφρασης. Η τύχη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου γίνεται πολύ πιο ουσιαστική και σοβαρή. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για τη λήψη πληροφοριών που αφορούν στις πρακτικές υποθέσεις σου. Ανακαλύπτεις και αξιοποιείς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου έτσι ώστε να προσελκύσεις περισσότερες ευκαιρίες. Το κλίμα στα εργασιακά σταδιακά φτιάχνει κι έτσι αρχίζεις να νιώθεις και πάλι ασφαλής. Απόλαυσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου, την ασφάλεια και την τρυφερότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις συνδέσεις σου με τους άλλους, την επικοινωνία, την αποδοχή και τα συναισθήματα. Η επιθυμία να συνεισφέρεις αυξάνεται κι αυτό σε φέρνει κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Νέα ξεκινήματα και οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται. Περνάς όμορφες και ήρεμες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνεις όνειρα μαζί του και επισφραγίζεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου είναι γεμάτη με ευχάριστες επικοινωνίες και πιθανές εκπλήξεις.

Υδροχόος
Μια νέα επαγγελματική ιδέα μπορεί να είναι ένα ισχυρό κίνητρο. Είσαι πιο αφοσιωμένη σε θέματα που αφορούν στα χρήματα και σε πρακτικές υποθέσεις και αισθάνεσαι πιο οργανωμένη και δυνατή. Η πτυχή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθά να φτάσεις στην καρδιά και στην ουσία ενός θέματος και να κατανοήσεις το σημείο το οποίο βρίσκεσαι. Το ερωτικό θερμόμετρο με τον αγαπημένο σου φτάνει στο κόκκινο. Εσύ που είσαι μόνη, τα στάνταρ σου ανεβαίνουν καθώς αναγνωρίζεις τα προσόντα σου.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υποστηρίζει εγκάρδιες αναζητήσεις και συμβάλλει στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις ωθούν τις δημιουργικές σου προσπάθειες και σε οδηγούν σε σωστές κατευθύνσεις. Ήρθε ο καιρός να αναγνωριστούν οι θυσίες, οι ικανότητες και οι προσπάθειές σου στα εργασιακά. Η γοητεία σου είναι το ισχυρό ατού στα ερωτικά είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη.

Πηγή

Σχετικά

Back to top