Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
540
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο τρέχον ηλιακός κύκλος περιλαμβάνει περισσότερη ξεκούραση, επεξεργασία και προβληματισμό. Βλέπεις τα γεγονότα από μια άλλη πλευρά και με άλλη ματιά και το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα βοηθά σε αυτήν τη διαδικασία. Επίσης σήμερα καταλαβαίνεις τη σημασία της στρατηγικής στα εργασιακά και της υπομονής. Παράμεινε ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο σου καθώς η περίοδος φέρνει αποκαλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα κρυφός έρωτας αναζωπυρώνεται.

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο και ο συναισθηματικός κόσμος σου γίνεται πιο έντονος. Μπορεί σήμερα να μάθεις κάτι νέο για μια φιλία ή ένα προσωπικό έργο, καθώς ο Ήλιος εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Απόλαυσε μια κάποια υποστήριξη ή συνεργασία και βρες νέους τρόπους να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κινήσου δυναμικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα. Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να αντλήσεις υπομονή και να ωφεληθείς από αυτή. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία και εκκρεμότητα και να μην την αναβάλλεις για άλλη μέρα. Στον τομέα των επαγγελματικών σου όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις στρατηγικές σου. Ανταπόδωσε αυτά που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και όλες οι λύσεις θα δοθούν μαγικά. Εσύ που είσαι μόνη, οι εφήμερες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και πλέον αναζητάς κάτι σταθερό.

Καρκίνος
Οι σημερινές μετακινήσεις είναι ισχυρές για την κατανόηση ενός φίλου ή των κοινωνικών σου αναγκών. Μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα προοπτική ή κάποιος να ξυπνήσει εκ νέου ένα ενδιαφέρον για σένα. Ο στόχος για περισσότερη υπομονή και προσοχή στα εργασιακά θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανανεώνεται και τα συναισθήματα αναθερμαίνονται. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Λέων
Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ενισχύει την ικανότητά σου για συγκέντρωση και εστίαση. Μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να επιδιορθώσεις μια σχέση ή να ανακαλύψεις μια ικανοποιητική λύση ή μέθοδο στην εργασία ή την υγεία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τη χάραξη στρατηγικών και τη δημιουργία σχεδίων ή για την ανεύρεση λύσεων σε οικονομικά θέματα. Η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει και ενισχύει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου βελτιώνεται κι αυτό βοηθά στην προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Η σημερινή διαμετακόμιση του Ήλιου – Πλούτωνα υπενθυμίζει την ανάγκη να εστιάσεις στους στόχους σου και να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου. Εάν πρέπει να θεραπεύσεις ή να επιδιορθώσεις μια σχέση ή τη στάση σου απέναντι σε μια σχέση είναι ευκαιρία να το κάνεις. Οι σωστές συνεργασίες και η ομαδικότητα θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου χρειάζονται προσοχή μιας και φαίνεται να αξίζουν πραγματικά τον κόπο.

Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον σοβαρό ηλιακό 8ο οίκο σου για λίγες μέρες και τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά. Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για συγκέντρωση και εστίαση. Σου υπενθυμίζει πως η χρήση στρατηγικής είναι πολύτιμα χρήσιμη. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά και εντυπωσίασε με αυτά που μπορείς να κάνεις. Προτίμησε τις πράξεις από τα λόγια προκειμένου να γοητεύσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να δείχνεις ωριμότητα και να κάνεις σωστές επιλογές.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για μερικές μέρες και σε ενδιαφέρει περισσότερο να ισορροπήσεις. Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση ή τη σαφήνεια, υπενθυμίζοντας πως η χρήση στρατηγικής ή υπομονής μπορεί να σου δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Κάποιος ειδικός ή ισχυρός στα εργασιακά εκτιμά τις μοναδικές σου ικανότητες. Μπορείς να περάσεις όμορφα και ανανεωτικά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέους και συναρπαστικούς έρωτες.

Τοξότης
Είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείς και να εστιάσεις στα σωστά σημεία με τη σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα και να προσεγγίσεις προβλήματα με ένα νέο τρόπο. Οι μικρές αλλαγές που κάνεις τώρα μπορούν να φέρουν μεγάλες ανταμοιβές στη συνέχεια ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στη ζωή στο σπίτι ή τα χρήματα. Είναι κατάλληλη η μέρα για τη λύση διαφορών στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση εάν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. 

Αιγόκερος
Με το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορείς να είσαι παραγωγική, να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Οι ιδέες σου είναι έξυπνες και καλά θα κάνεις να τις εμπιστευτείς, να τις εκφράσεις και να τις εφαρμόσεις. Λαμβάνεις το σεβασμό που θέλεις από συνεργάτες και ανώτερους. Η τρυφερότητα και το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι τα ισχυρά ατού. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Υδροχόος
Είναι μια ωραία στιγμή για να είσαι υπομονετική προς όφελός σου ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σε χρήματα και επιχειρηματικά θέματα με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα. Μπορείς επίσης να αποκτήσεις μια νέα εικόνα για τις ψυχολογικές και προσωπικές υποθέσεις σου. Η αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις. Εξομολογήσεις και τρυφερές στιγμές ανανεώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ είναι έντονο για αυτό συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και κάνε τις σωστές επιλογές.

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και έχεις την τάση να βάζεις περισσότερη ενέργεια στη σύνδεση, τη μάθηση και την κοινή χρήση. Υπάρχει καταπληκτική ενέργεια μαζί σου στα εργασιακά και η δύναμη της συνεργασίας είναι πολύτιμη. Προετοιμάσου για μια έκπληξη ή εξομολόγηση από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα απόλαυσε την επικοινωνία και το φλερτ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top