Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
509
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Την ανάγκη να αποσυρθείς και να χαλαρώσεις σου δημιουργεί η Σελήνη από τον 12ο οίκο σου. Χάρη στην ευθυγράμμιση της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι πιθανό να απολαύσεις προσωπικό χρόνο και να κάνεις ένα διάλειμμα. Η επιβράδυνση και ο προβληματισμός σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με τα εργασιακά σχέδιά σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εξασφαλίζει την ασφάλεια και την οικειότητα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις κολλημένη σε παλιές καταστάσεις.

Ταύρος
Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή δραστηριότητες που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου είναι ικανοποιητικές και ευχάριστες. Έχεις μια μοναδική γοητεία στις σχέσεις σου, όλοι έλκονται από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου. Με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα, η ανταλλαγή ιδεών και η υποστήριξη ενός φίλου φαίνονται πολύτιμες. Βγάλε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα και κρύβει εκπλήξεις.

Δίδυμοι
Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων και να σκεφτείς ή να θέσεις νέους στόχους. Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να έρχονται μαζί στον 10ο οίκο σου οι επαγγελματικές πόρτες μπορεί να ανοίξουν μέσω των κοινωνικών σου συνδέσεων. Στα συναισθηματικά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια παρορμητικότητα ή ανυπομονησία με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε μικρές συγκρούσεις εφιστώντας την προσοχή σου.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ευκαιρίες για να απελευθερωθείς από το άγχος μπορεί να προκύψουν καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Μια μικρή δυσαρέσκεια στα εργασιακά είναι πιθανή καθώς κάποιες καταστάσεις παραμένουν στον αέρα. Η συναισθηματική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι, σου προκαλεί μια ανασφάλεια. Το κλειδί για να απαλλαγείς από αυτές είναι να προσπαθήσεις πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Λέων
Είναι πιο εύκολο σήμερα να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου και να τα κάνεις να δουλέψουν για σένα. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να συναντώνται στον 8ο οίκο σου είσαι ιδιαίτερα ικανή για έρευνα, οικονομική στρατηγική, υποστήριξη και συγκέντρωση πόρων. Έχεις την τάση να μελετάς το επόμενο βήμα σου στα εργασιακά. Απρόβλεπτες μικρές εντάσεις απόφυγε τες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου για λίγες μέρες και είναι μια καλή στιγμή να καλλιεργήσεις την αίσθηση ισορροπίας και ειρήνης με τους άλλους, κυρίως στο οικείο σου περιβάλλον. Ένα σφάλμα ή μια δοκιμή στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή ένταση. Φρόντισε τις στιγμές που είσαι με τον αγαπημένο σου να απομονώσεις τις σκέψεις και τους όποιους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα γνωριμία όμως και έναν συγκρατημένο ενθουσιασμό.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 6ο ηλιακό σου οίκο και συναντάται με την Αφροδίτη στον ίδιο τομέα κι έτσι απολαμβάνεις την εργασία, τις υπηρεσίες ή τις καθημερινές ρουτίνες. Η ανάμειξη της δουλειάς με την ευχαρίστηση δεν είναι πάντα επιτυχής, όμως σήμερα είναι. Η ιδέα να αντιμετωπίσεις μικρά προβλήματα προτού μεγαλώσουν μπορεί να σου προκαλέσει ένταση, όμως μελλοντικά θα αποδειχθεί σωτήριο και επωφελές. Εξασφάλισε την ηρεμία στη συναισθηματική σου ζωή βάζοντας τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ζεστές και ελπιδοφόρες, ιδανικές για ρομαντικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Οι λύσεις και οι ιδέες που αφορούν στα σχέδια σου είναι καλές και μπορείς να τις εφαρμόσεις με τη Σελήνη να ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Υπάρχει ένα γενικό κλίμα συνεργασίας που ευνοεί τις συνθήκες των επαγγελματικών σου. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου και οργάνωσε κάτι όμορφο, παθιασμένο και ρομαντικό για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα σου με επικοινωνίες με φίλους.

Τοξότης
Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη φροντίδα και τη διαχείριση των θεμελίων των μελλοντικών σχεδίων σου που θα φέρουν πολύτιμες ανταμοιβές. Ζεστά συναισθήματα που αφορούν στην οικογενειακή και οικεία σου ζωή προκαλεί η συνάντηση της Σελήνης με την Αφροδίτη. Η οικονομική σου κατάσταση και οι τρέχουσες υποχρεώσεις που αφορούν επίσης στο σπίτι σου δημιουργούν άγχος. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου είτε αυτά αφορούν στο παρελθόν είτε σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Οι διαπραγματεύσεις σήμερα μπορούν να φέρουν πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα, καθώς και η ανταλλαγή ιδεών και η συνεργασία με τους άλλους. Αργότερα πιθανά να υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις με την επιρροή Ήλιου – Ουρανού που δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να επηρεάσουν τα σχέδιά σου. Οι εξομολογήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να φέρουν απρόσμενες λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κοινωνικές επαφές και πιθανά νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Υδροχόος
Σήμερα και αύριο οι διαμετακομίσεις σου υπενθυμίζουν ότι είναι ζωτικής σημασίας να φροντίζεις τις πνευματικές σου ανάγκες. Υπάρχει δημιουργική δύναμη στην ημέρα με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να ενώνονται στον τομέα των πόρων σου. Οι επαγγελματικές εξελίξεις και οι συνθήκες σου εμπνέουν ασφάλεια. Μην γίνεσαι τόσο κτητική και απαιτητική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου με θάρρος στο φλερτ το οποίο δέχεσαι.

Ιχθείς
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και με μια νέα Σελήνη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο επίσης στο δικό σου ζώδιο είναι καιρός να αλλάξεις σελίδα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για την ανακάλυψη νέων τρόπων επικοινωνίας και διεκδίκησης των στόχων σου. Ανανέωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου και γίνεσαι η πρωταγωνίστρια.

 

Πηγή

Σχετικά

Back to top