Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
411
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις και να κάνεις μια νέα προσέγγιση στην καριέρα σου. Έχεις την ανάγκη για περισσότερη εξουσία στη δική σου ζωή. Αναπάντεχες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να φέρουν μια αίσθηση ανανέωσης. Αν και με αρκετή προσπάθεια, καταφέρνεις τελικά να εξασφαλίσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναπάντεχες ευκαιρίες χρωματίζουν την καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Νέα ενδιαφέροντα και διαφορετικές προοπτικές μπορεί να σε οδηγήσουν σε αλλαγή κατεύθυνσης. Σήμερα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και προσφέρεις τη φροντίδα σου στους άλλους. Μπορεί να παρατηρήσεις μια επιβράδυνση στα επαγγελματικά σχέδιά σου, αλλά είναι παροδική. Η αισιοδοξία στη συναισθηματική σου ζωής επανέρχεται, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Δίδυμοι
Είσαι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου σήμερα. Ίσως βρεθούν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου ή μπορεί να σου δημιουργηθεί η αίσθηση πως δεν μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες ή τα παράπονά σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται κι εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ που ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Σήμερα αντιμετωπίζεις και αφήνεις πίσω σου καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Η επιτυχία κρύβεται στην υπομονή και στην προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα σήμερα καταφέρνετε να τα λύσετε και να κάνετε μια νέα αρχή με ισχυρότερες βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

Λέων
Αλλαγές σκέφτεσαι να κάνεις στην καθημερινότητά σου, στις συνήθειές σου, στη δουλειά σου. Απόφυγε παρορμητικότητα και ανυπομονησία, αλλά απόλαυσε τις νέες ιδέες και προσεγγίσεις. Αν και είναι φορτωμένο το πρόγραμμά σου πρέπει να φροντίσεις να βρεις χρόνο και για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή τουλάχιστον για τώρα δεν είναι προτεραιότητά σου.

Παρθένος
Εστιάζεις στη δημιουργικότητά σου, στην αγάπη και στην ευχαρίστηση του εαυτού σου. Βρίσκεις χρόνο να εξελίξεις τα ταλέντα σου, αλλά και να χαλαρώσεις. Σημείωσε στο μυαλό σου ότι όσο πιέζεις τις καταστάσεις στα επαγγελματικά, τόσο μεγαλύτερες αντιστάσεις θα βρίσκεις. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ενδιαφέρουσα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, αξιόλογα άτομα προσπαθούν να σε προσελκύσουν.

Ζυγός
Σήμερα ασχολείσαι με τα του σπιτιού, με την οικογένεια, με τις ανέσεις σου και όσα σου προκαλούν ασφάλεια. Σε αγχώνουν λίγο τα οικονομικά σου, αλλά θα τη βρεις την άκρη. Δώσε λύσεις σε παρελθοντικά θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ελκύει επικίνδυνα.

Σκορπιός
Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με καινούρια ενδιαφέροντα, να κάνεις νέες επαφές, να εξερευνήσεις κάτι διαφορετικό. Στη δουλειά σου, ίσως σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι οι άλλοι δεν συμφωνούν ή δεν ενδιαφέρονται για τις απόψεις σου. Η μέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και να βρεις τρόπους με τον σύντροφό σου να ξορκίσετε τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ βοηθά στο να διατηρηθεί η αυτοπεποίθησή σου σε ένα υψηλό επίπεδο.

Τοξότης
Κάτι αλλάζει σιγά σιγά προς το καλύτερο στα οικονομικά σου. Σήμερα μπορεί να ανατραπούν για λίγο τα σχέδιά σου ή να σημειωθούν καθυστερήσεις νωρίς το πρωί. Εισπράττεις το πραγματικό ενδιαφέρον που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σχετικά με νέες γνωριμίες και κατακτήσεις αρχίζουν τα ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερος
Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις ανάγκες σου, στις επιθυμίες σου. Θέλεις να κάνεις μια καινούρια αρχή και αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως ισχυρό κίνητρο ή προτροπή για να κάνεις προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες. Τα δημιουργικά σου ταλέντα στα εργασιακά βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι ευκαιρία να κάνεις μια ανανέωση της εμφάνισης και της ερωτικής σου ζωής.

Υδροχόος
Βρες τρόπο σήμερα να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να αποδράσεις με κάποιον τρόπο από τα συνηθισμένα. Η μέρα ίσως ξεκινήσει με κάποια εμπόδια, αλλά στην πορεία της ηρεμεί. Αυτήν την περίοδο έχεις την τάση να ελκύεσαι ερωτικά από περίεργες καταστάσεις και αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση καλύτερα να το αποφύγεις. Αν είσαι μόνη, πρόσεξε μην πληγωθείς.

Ιχθείς
Η ανάγκη ή η επιθυμία να κάνεις μια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να ενισχυθεί σήμερα. Οι μέρες είναι ισχυρές για να προσεγγίσεις τους άλλους ή να συνδεθείς με τους στόχους σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπείρεις σπόρους για μελλοντικούς στόχους και όνειρα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια του οικονομικού σου τομέα. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέους ανθρώπους στην καθημερινότητα και θα οδηγηθείς στην ένωση.

Πηγή

Σχετικά

Back to top