Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
431
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης σε εμπνέει να δεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά. Είσαι λίγο ανήσυχη και αναζητάς μια συναισθηματική απελευθέρωση από την πίεση. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να είναι η προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου ταμπεραμέντο ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Ταύρος
Ενώ η μέρα είναι λίγο περίπλοκη, η διάθεσή σου ανυψώνεται και αισθάνεσαι αρκετά δυνατή έτσι ώστε να προβείς σε μια αλλαγή. Ευτυχώς ξέρεις που να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στα εργασιακά. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι αποφάσεις σου ευνοούνται. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα της ακριβώς στο απέναντί σου ζώδιο και αναζητάς ισορροπία, αρμονία και ίσως κάποια ανατροφοδότηση ή αλληλεπίδραση. Η φροντίδα των αναγκών των άλλων ειδικά αν έχεις ασχοληθεί τελευταία μπορεί να είναι ικανοποιητική. Οι υψηλοί στόχοι σου στα εργασιακά απαιτούν έξτρα προσπάθεια και κούραση. Πρόσθεσε ρομαντισμό και πάθος στην ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη αισιοδοξία σου δεν σου επιτρέπει μελαγχολίες και αναπολήσεις.

Καρκίνος
Είσαι πιο πρόθυμη και υπομονετική κι έτσι βλέπεις τα οφέλη της οργάνωσης, με τη Σελήνη να περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Ενώ θέλεις πραγματικά να ταιριάξεις με τους άλλους και να εξομαλύνεις τις διαφορές μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες να φτάσεις σε ένα σημείο συμφωνίας ή κατανόησης. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά που αφορά στη συμπεριφορά συνεργατών, σου υπενθυμίζει πως πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτική. Φρόντισε να ηρεμήσεις τα νεύρα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην χαλάσεις τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες.

Λέων
Η επίτευξη συμβιβασμού και ισορροπίας μπορεί να είναι λίγο κουραστική ή δύσκολη για σένα, αλλά σε αυτήν τη φάση αξίζει τον κόπο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας παρακινώντας σε να βγεις από το καβούκι σου. Δύσκολο τώρα με τις συνθήκες που επικρατούν, αλλάζει όμως η διάθεσή σου. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε αρχίζει τις εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τα ταλέντα και τη γοητεία σου σωστά.

Παρθένος
Με το φεγγάρι στον ηλιακό 4ο οίκο σου όλη μέρα θα μπορούσες να αισθανθείς μια έντονη επιθυμία για να μείνεις λίγο μόνη ή με λίγους και αξιόπιστους. Είναι ώρα για επαναφόρτιση, ώρα να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ένταση που σχετίζεται με ευαίσθητα συναισθήματα. Μπορείς να εντυπωσιάσεις στα εργασιακά με τις ικανότητες αρκεί να τις επιδείξεις. Πείσε τον ερωτικό σύντροφό σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, διαχώρισε αυτούς που αξίζουν τον κόπο από αυτούς που είναι μόνο λόγια.

Ζυγός
Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις ένα δεκτικό κοινό. Η μέρα απαιτεί υπομονή κυρίως στα εργασιακά για αυτό ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου. Μπορείς να βρει ευχάριστες δραστηριότητες και να περάσεις καλά τη μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ από όπου κι αν προέρχεται καθώς το ένστικτό σου σε προστατεύει από κακοτοπιές.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρχει λίγη ομίχλη που περιβάλλει τις κρίσιμες λεπτομέρειες των πρακτικών σου θεμάτων και οι άνθρωποι γύρω σου να σου δημιουργούν την εντύπωση πως εστιάζουν σε λάθος πράγματα κατά περιόδους και στιγμές. Ο σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να  σου εκφράσει κάποιες ανησυχίες του, για αυτό μην προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ή και παρελθοντικές που επανέρχονται, σε βάζουν στη διαδικασία μιας ψυχικής ανάτασης.

Τοξότης
Με τις σημερινές ενέργειες η δημιουργικότητά σου αυξάνεται. Ανακαλύπτεις ενδιαφέρουσες και νέες δραστηριότητες και ίσως οι καλλιτεχνικές σου δυνατότητες και τα ταλέντα να έρθουν στην επιφάνεια. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου και προετοίμασε κάτι διαφορετικό -πιο πιπεράτο, για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις πως και η ανεξαρτησία σου είναι πολύτιμη και έχει και τις χάρες της.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να μην πεις το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου σήμερα, προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης κι εσύ χρειάζεσαι χρόνο για να λύσεις ή να κατανοήσεις τις σκέψεις και τις ανάγκες σου. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τον να εκφραστεί ελεύθερα και προτίμησε να ακούς από το να λες. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα ανάλαφρες στιγμές και κάνε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες.

Υδροχόος
Μπορεί να καταλήξεις σήμερα να μετανιώσεις για λέξεις που εκφράζονται δημόσια ή επαγγελματικά, ή κάποιος μπορεί να πάρει με λάθος τρόπο αυτά που λες. Αν δεν συμφωνείς με φίλους ή συνεργάτες δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις τις φωνές και τις αντιδράσεις. Οι στόχοι και τα όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου φαίνονται πιο εφικτά από ποτέ. Άσε τη βραδιά να κυλήσει όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα σήμερα να αποστασιοποιηθείς από το να πεις πράγματα που πιθανά να διαστρεβλωθούν.

Ιχθείς
Είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγεις τα συμπεράσματα ή να μιλάς πρόωρα για ένα θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια κάποια αναποφασιστικότητα ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε μακροπρόθεσμους στόχους ή ζητήματα σταδιοδρομίας. Απόψε φρόντισε να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ευαισθησίες και τις προσωπικές σου ανασφάλειες και σκέψου, λειτούργησε πρακτικά.

Πηγή

Σχετικά

Back to top