Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

at 12:09 πμ
448
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η διέλευση της Σελήνης σήμερα δίνει έμφαση στις προσκολλήσεις και τις σχέσεις σου. Η ενέργειά σου φρεσκάρεται και σε ενθαρρύνει να αφήσεις μερικές από τις αναστολές πίσω σου. Μπορείς και είσαι σε θέση να αφήσεις και να διαγράψεις  δυσλειτουργικές συμπεριφορές και υποθέσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Απόλαυσε συντροφικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εντελώς απρόσμενα κάτι σημαντικό θα προκύψει στη ζωή σου.

Ταύρος
Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον τομέα της υγείας και της εργασίας, αλλά όσο περνούν οι ώρες η ενέργεια αλλάζει και μπορείς να νιώσεις αρκετά φιλική και πιο ανάλαφρη. Σήμερα και αύριο ευνοούνται οι σχέσεις με φίλους ή με συνεργάτες, ή μια ευχάριστη αναζήτηση. Εμπιστεύσου τις εφευρετικές ιδέες σου στα εργασιακά και ξεκίνησε σταδιακά την υλοποίησή τους. Ξέρεις πως να κάνεις ευτυχισμένο τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στα εργασιακά χωρίς να εκτίθεσαι.

Δίδυμοι
Μια παιχνιδιάρικη και ξεχωριστή διάθεση σου δημιουργούν οι ενέργειες της ημέρας και σε οδηγούν να εστιάσεις στην πρακτική πλευρά των υποθέσεων και προβληματισμών σου. Η εφευρετικότητά σου στα εργασιακά βγάζει από τη δύσκολη θέση όχι μόνο εσένα αλλά και συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου και κυρίως με τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή.

Καρκίνος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της δημιουργικότητάς σου σήμερα και η επαφή με τους γύρω σου σε χαλαρώνει. Ο πειραματισμός με τις ιδέες σου στα εργασιακά μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες. Η μέρα βοηθά επίσης στην ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια επαναπροσέγγιση από το παρελθόν ίσως να αξίζει μια ευκαιρία.

Λέων
Η μετακίνηση του φεγγαριού στον ηλιακό 4ο οίκο σου αυξάνει την ανάγκη σου για περισσότερο συναισθηματικό χώρο και απελευθερώνεσαι από τις πολλές πιέσεις. Υπάρχει ένα πνεύμα προόδου στα εργασιακά και οι συνεργάτες φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν. Μικρές ασήμαντες διαφορές ή παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα απομάκρυνσης. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με φίλους ή θαυμαστές.

Παρθένος
Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους και οι ιδέες που προκύπτουν μπορεί να είναι συναρπαστικές και εμπνευσμένες. Αγκάλιασε νέους τρόπους να κάνεις πράγματα, να συσχετιστείς και να συμπεριφερθείς απέναντι στους άλλους. Η συνεργασία στα εργασιακά έρχεται φυσικά, αν και οι ενέργειες υποστηρίζουν την ανεξαρτησία και την παραχώρηση ελευθερίας. Μην κρατάς μυστικά από τον αγαπημένο σου γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές.

Ζυγός
Ίσως να μην γνωρίζεις σήμερα πλήρως εάν θέλεις να επιδιώξεις την κατάκτηση των στόχων σου, να λάβεις καθοριστικές αποφάσεις ή να μοιραστείς. Η Σελήνη απομακρύνεται από το δικό σου ζώδιο στο δεύτερο μισό της ημέρας και τροφοδοτεί τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Οι λύσεις στα προβλήματα των εργασιακών είναι απίθανο να είναι οι παραδοσιακές, επομένως είναι λογικό να διατηρήσεις το μυαλό σου ανοιχτό σε πιθανότητες. Μην λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εκτίθεσαι θεωρώντας ή παρερμηνεύοντας.

Σκορπιός
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου ήσυχα καθώς εξασφαλίζεις προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σου. Μόλις η Σελήνη μετακινηθεί στο ζώδιό σου αργότερα τα πράγματα ζωντανεύουν και η ενέργειά σου αυξάνεται. Υπάρχει ένα χαρούμενο πνεύμα ανάπτυξης και οι άλλοι, κυρίως συνεργάτες, γοητεύονται από τις ιδέες και τις δημιουργίες σου. Επίλεξε ουδέτερες και ευχάριστες συζητήσεις και δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου καθώς υπάρχει μια πιθανότητα να δημιουργηθούν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου.

Τοξότης
Αισθάνεσαι μια φρέσκια, νέα ενέργεια σήμερα και αύριο που η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αργότερα σήμερα. Μια ανοιχτή προσέγγιση ιδιαίτερα με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που ζεις και μοιράζεσαι είναι ιδιαίτερα επωφελής. Μέσα από ομαδικές εργασίες βγαίνουν καλύτερα αποτελέσματα. Είσαι αποφασισμένη να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου προκύπτουν ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και δημιουργική ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της ημέρας, που η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα. Είναι κατάλληλη η στιγμή για μάθηση, κοινή χρήση και σύνδεση. Η ενημερωμένη τεχνολογία μπορεί να ανοίξει ένα νέο κανάλι επικοινωνίας και μπορείς να συνδεθείς καλύτερα με συναδέλφους. Επιδίωξε συζητήσεις που από καιρό θέλεις να κάνεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και την περιπέτεια, όσο φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Υδροχόος
Όνειρα και επιθυμίες σήμερα σου φτιάχνουν τη διάθεση, μιας και τα βλέπεις και τα νιώθεις πραγματοποιήσιμα και εφικτά. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των επιδόσεων και της φήμης σου στο δεύτερο μισό της ημέρας και η πιο πρακτική πλευρά του καθορισμού στόχου έρχεται στο επίκεντρο. Πρόοδο επίσης σημειώνεις στα εργασιακά κι αυτό το επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις. Βρες τρόπους να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, μιας και η μέρα είναι ευνοϊκή ως την επικοινωνία της, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Χρησιμοποίησε τη δύναμη των λέξεων για να προσεγγίσεις αυτό που θέλεις ή για να προωθήσεις τα ενδιαφέροντα και τα συμφέροντά σου. Οι άλλοι, κυρίως στα εργασιακά, παρατηρούν και εκτιμούν τις μοναδικές ιδέες και απόψεις σου. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις εκπληκτικές εξελίξεις και αλλαγές. 

Πηγή

Σχετικά

Back to top