Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
523
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Έχεις σήμερα πολλή ενέργεια για την αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβλημάτων και δύσκολων εργασιών. Ταυτόχρονα είναι μια ισχυρή μέρα για τον συναισθηματικό κόσμο σου. Έχεις μια ιδιαίτερα ισχυρή εικόνα για το τι θα λειτουργήσει θετικά για σένα και τι όχι. Εάν πρέπει να απαλλαγείς από υπερβολές, σπατάλες, κακές συνήθειες ή ό,τι άλλο σε εμποδίζει να απολαύσεις την ευτυχία είσαι έτοιμη να το κάνεις. Το να είσαι λίγο αυστηρή με τον εαυτό σου μπορεί να είναι προς όφελός σου. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έχεις τη διάθεση να περάσεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Ταύρος
Αυτή μπορεί να είναι μια πολυάσχολη μέρα και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση. Κάτι που μαθαίνεις ή συναντάς μπορεί να εξιτάρει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου. Η εξερεύνηση μιας νέας ιδέας σε συναρπάζει. Ενστικτωδώς προσελκύεις καταστάσεις και άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις ή να ξεκαθαρίσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Απόλαυσε μια άκρως ερωτική βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Δίδυμοι
Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα και ευτυχώς είσαι ιδιαίτερα επινοητική. Είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις, αλλά θέλεις να καταφέρεις και να αποκτήσεις κι άλλα. Επίσης θα μπορούσες να αισθανθείς ένα ισχυρότερο κίνητρο, να κερδίσεις ή να ξοδέψεις χρήματα. Μπορείς να αξιολογήσεις τι σε εμποδίζει να πετύχεις ένα στόχο ή να αγκαλιάσεις την επιτυχία. Δίνεσαι ολοκληρωτικά στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις να διεκδικείς αυτό που θέλεις.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη να περνά μια ακόμα μέρα στο ζώδιό σου κερδίσεις την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία των άλλων. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στις σχέσεις σου καθώς βιώνεις έντονα συναισθήματα. Ίσως αποφασίσεις την επίλυση ενός μακροπρόθεσμου προβλήματος στα εργασιακά και να το αφήσεις ίσως μια για πάντα πίσω σου. Η ανάλαφρη διάθεση σου εξασφαλίζει ένα όμορφο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις με την ψυχή σου.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του προβληματισμού και της ξεκούρασης. Μπορείς επίσης να εστιάσεις στους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου και να δείξεις το πάθος σου για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Η αναβάθμιση και αναθεώρηση των εργασιακών στόχων σου θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Ρομαντισμός και τρυφερότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να αποκτήσεις κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου κι αυτό επιδιώκεις.

Παρθένος
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ολοκληρώσεις πολλά σήμερα και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι επίσης θαρραλέα για να εκφράσεις τον εαυτό σου, να μοιραστείς τα ταλέντα ή τη δουλειά σου ή να προωθήσεις ένα νέο κοινό και να σημειώσεις μια σημαντική πρόοδο. Απόλαυσε το πάθος, τον έρωτα και το φλερτ με την καρδιά σου.

Ζυγός
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκληρύνεις με όποιο τρόπο προκειμένου να βελτιώσεις τη ζωή σου και να σημειώσεις την πρόοδο που θέλεις. Σήμερα και αύριο είναι καλές μέρες για να εξερευνήσεις λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα ιδίως αυτά που σχετίζονται με την οικογενειακή και προσωπική σου ζωή. Οι ικανότητές σου στα εργασιακά είναι πολλές και μπορείς να εντυπωσιάσεις. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ή διεκδικείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σκορπιός
Είσαι αποφασισμένη να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα ή να το επιλύσεις και το επιτυγχάνεις. Επίσης είσαι σε μια καλή κατάσταση για να προωθήσεις τους στόχους και τα θέλω σου καθώς και το να καθοδηγήσεις τους άλλους. Οι κοινές δραστηριότητες μπορούν να ευημερήσουν και η ομαδική εργασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Μην γίνεσαι απόμακρη και μυστηριώδης απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για φλερτ. 

Τοξότης
Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί να είναι ιδιαίτερα πετυχημένες και η ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές υποθέσεις σου μπορεί να φέρουν επίσης ανταμοιβές. Οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ξαναχτίσεις ή να ξανασχεδιάσεις κάτι για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη ή να αφήσεις κάτι δυσλειτουργικό πίσω σου. Η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα είναι εξασφαλισμένες από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει και να σε κατευθύνει για το πως θα κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Η μέρα είναι ισχυρή και έχεις το θάρρος για να εκφραστείς, να εκδηλώσεις τα ταλέντα και τα πάθη σου. Οι προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο αλλά μπορεί επίσης να ξεκινήσεις τη διαχείριση των δημιουργικών έργων σου, του ελεύθερου χρόνου σου, των χόμπι ή τις ρομαντικής σου ζωής. Δεν φοβάσαι να μετακινηθείς έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου στα εργασιακά. Μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα ή τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις αυτό το διάστημα να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα.

Υδροχόος
Η προσπάθειά σου χρησιμοποιώντας την εμπειρία σου για την επίλυση ενός προβλήματος μπορεί να αποδώσει σήμερα και αύριο. Με μεγαλύτερη ανησυχία για το μέλλον η λήψη αποφάσεων γίνεται ευκολότερα. Τα οικονομικά, το σπίτι, η οικογενειακή ζωή και ο συναισθηματικός εσωτερικός κόσμος σου είναι τομείς που μπορούν να δουν περισσότερα οφέλη αυτήν τη στιγμή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκει τις ισορροπίες της κι αυτό σου εμπνέει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, επιπόλαιες καταστάσεις και γνωριμίες δεν σε καλύπτουν πια. 

Ιχθείς
Σήμερα και αύριο η ομαδική εργασία ή η δικτύωση μπορεί να έχουν αποτέλεσμα και μπορεί να δημιουργήσεις μια ισχυρή συμμαχία ή να ενισχύσεις μια υπάρχουσα. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ενδιαφέροντες τρόπους για να μεταδώσεις και να περάσεις τα μηνύματά σου ή να φτάσεις τους στόχους σου. Οι ευκαιρίες στα εργασιακά δεν λείπουν. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις και μην μπερδεύεις έρωτα με φιλία.

Πηγή

Σχετικά

Back to top