Τ. Σωτηροπούλου: Γιατί Μίλησε Για Την Παρενόχληση Που Υπέστη

at 7:51 μμ
662
Τ. Σωτηροπούλου: Γιατί Μίλησε Για Την Παρενόχληση Που Υπέστη

Η Τόνια Σωτηροπούλου για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί – Βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Mega Stories», πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από μεγαλύτερο συνάδελφό της, όταν ήταν 18 ετών.

Τόνια Σωτηροπούλου: Συνάδελφός της την είχε παρενοχλήσει στο καμαρίνι

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Παρασκευής και εξήγησε γιατί αποφάσισε να αποκαλύψει δημόσια τη δική της προσωπική ιστορία, ενώ τοποθετήθηκε ξανά στο φλέγον ζήτημα των ημερών.

Η Τόνια Σωτηροπούλου για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δούμε πώς μπορούν να τοποθετηθούν τα πράγματα και οι καταστάσεις σε μία καινούργια σειρά. Τα πράγματα γίνονται τον καιρό που πρέπει να γίνουν και πάντα υπάρχει λόγος. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δικό μας χώρο αλλά σε όλους τους χώρους ο πυρήνας του προβλήματος είναι το ότι τη σεξουαλική παρενόχληση, τη λεκτική βία ή την κατάχρηση εξουσίας τα θεωρούμε ως κάτι δεδομένο. Η αρχή έγινε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδειξαν θάρρος και δύναμη και έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά περισσότερα γιατί είναι τεράστια η έκθεση, πόσο μάλλον να βγαίνεις μπροστά και να λες “εγώ είμαι ευάλωτος, μου έχει συμβεί αυτό”.

Ο στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι ουσιαστικά να αλλάξει ιδιοσυγκρασία ο πυρήνας των ανθρώπινων σχέσεων. Με κάποιον τρόπο οριοθετούνται κανόνες τώρα, μπαίνουν όρια και δεν υπάρχει και αυτή η ομερτά ότι ‘’δε συζητάμε γι’ αυτά τα πράγματα”. Η παρενόχληση είναι ένα σοβαρό και προσωπικό θέμα. Πλέον μπορούμε να μιλήσουμε δημόσια για τον βιασμό και την παρενόχληση. Ο λόγος που μίλησα για το δικό μου περιστατικό είναι για να τονίσω ότι πρέπει να αλλάξει ο λόγος που ο καθένας μπορεί να κάνει κατάχρηση της δύναμής του και ίσως να υπάρχει ένας φόβος. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αποφευχθεί αυτό είναι ότι ο καθένας θα φοβάται να μην εκτεθεί. Αν ο φόβος μπορεί να μας δώσει καλύτερες σχέσεις και αξιοκρατία στον επαγγελματικό χώρο, ας υπάρχει», ήταν τα λόγια της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή

Σχετικά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

Lopez: Γενέθλια Με Καυτά Φιλιά

25 Ιουλίου, 2021
Τα γενέθλιά της σε υπερπολυτελές σκάφος γιόρτασε η Jennifer lopez έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της, Ben Affleck.  Jennifer…
Back to top