Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
427
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται και οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι έντονες αλλά εξίσου απαιτητικές στο να εκπληρωθούν. Μπορεί επίσης να πιστεύεις ότι η εκπλήρωση μιας ξαφνικής επιθυμίας μπορεί να είναι η απάντηση για όλα σου τα προβλήματα. Οι απογοητεύσεις όμως μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν τα κίνητρα ισχυρότερα. Ζήτα με τρυφερότητα αυτά που θέλεις από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να δείχνει δείγματα ενδιαφέροντος.

Ταύρος
Η ανυπομονησία για την κάλυψη των αναγκών σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους μικρές εντάσεις, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε μια σύγκρουση με τον Άρη. Με τον Άρη επίσης στο δικό σου ζώδιο κάποιος θα μπορούσε να αναζητήσει μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση από εσένα και να παρερμηνεύσει το πάθος σου ως ανυπομονησία ή και αναισθησία. Συγκράτησε τις παρορμητικές κινήσεις. Μην προβάλλεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά με λάθος τρόπο. Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να χαλάσουν την ηρεμία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, λόγω των πτυχών Αφροδίτης – Άρη και Ήλιου – Σελήνης. Είναι επίσης σοφό να προστατεύσεις πληροφορίες ή συναισθήματα που συνήθως θέλεις να παραμένουν δικά σου, καθώς υπάρχει μια παρορμητικότητα για την οποία ίσως μετανιώσεις στη συνέχεια. Η Σελήνη επίσης κατευθύνεται στο ζώδιό σου και ο κυβερνήτης σου Ερμής θα τελειώσει την ανάδρομη πορεία του αύριο και οι παρεξηγήσεις, παρανοήσεις τελειώνουν.

Καρκίνος
Οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι έντονες και μπορεί να σχετίζονται με την κοινή χρήση και την οικειότητα. Οι απογοητεύσεις επίσης του προηγούμενου διαστήματος τώρα μπορεί να είναι πιο έντονες. Τα ζητήματα σχετικά με το πως κάποιος σε πλησιάζει ή σου μιλάει, μπορεί να είναι ενοχλητικά και οι γύρω σου μπορεί να είναι επιθετικοί ή ανυπόμονοι καταπατώντας τα συναισθήματά σου. Ο συμβιβασμός κάποιες φορές μπορεί να είναι η καλύτερη λύση, αν και είναι δύσκολο να γίνει. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ψυχρή και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί σε αυτήν τη φάση της ζωής σου. 

Λέων
Σήμερα μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις με κάποιον που έχει εξουσία ή μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με ένα άτομο που ασκεί επιρροή επάνω σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να έρχονται σε μια σύγκρουση σήμερα, οι άνθρωποι φαίνεται να γίνονται ανταγωνιστικοί και καθόλου συνεργάσιμοι. Μην προσπαθείς με τη σειρά σου να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες συναδελφικές σχέσεις μπορεί να μεταμορφωθούν σε ερωτικές.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να υπάρχει μια τάση να παίρνεις πολλά πράγματα προσωπικά, με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν μια τετράγωνη πτυχή. Συνήθως αυτό δεν αφορά τόσο στις διαφορές απόψεων ή προσεγγίσεων, όσο στην ωμότητα και την παρορμητικότητα. Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος προτρέποντάς σε για μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα εργασιακά. Μπορείς να δώσεις λύσεις στα θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου συζητώντας τα. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Ζυγός
Δεν είναι εύκολο να τελειοποιήσεις τις προσεγγίσεις σου ακριβώς με τον τρόπο που κάποιος άλλος στη ζωή σου θέλει και η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Άρη τείνει να επισημαίνει ανισορροπίες. Το μεγαλύτερο στοίχημά σου είναι να αξιοποιήσεις τις απογοητεύσεις και να χρησιμοποιήσεις την υπερβολική ενέργεια για δημιουργική έμπνευση. Μια απόσπαση της προσοχής σου στα εργασιακά μπορεί να οφείλεται σε συναισθηματική δυσαρέσκεια. Έλεγξε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε περιπέτειες που δεν πρέπει.

Σκορπιός
Όσον αφορά στις σχέσεις σου σήμερα πρόσεξε την παρορμητικότητά σου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη και προκαλεί γρήγορες αντιδράσεις. Η συμπεριφορά κάποιου μπορεί να σου κάτσει στο στομάχι ή να σου φανεί προσβλητική. Οι επιθυμίες σου μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά και να πλημυρίσουν τις αισθήσεις σου, όμως δεν θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις σαν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή σύντομα αλλάζει.

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να υπάρχει ανταγωνισμός στην ατμόσφαιρα και ίσως κάποια εσωτερική πίεση. Μπορεί να δίνεις στον εαυτό σου την εντύπωση πως αντέχεις τα πάντα, όμως εκπλήσσεσαι κι εσύ με τις ευαισθησίες σου. Με τις σημερινές μετακινήσεις  μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ αυτών που θέλουν οι γύρω σου και του τι είναι διατεθειμένοι να δώσουν, κι αυτό να σου δημιουργήσει μια απογοήτευση. Η συζήτηση με τον αγαπημένο σου φαίνεται να είναι εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνη, μην γοητεύεσαι από όλα αυτά που σου τάζουν.

Αιγόκερος
Οι εντάσεις σήμερα τείνουν να περιστρέφονται γύρω από τις διαφορές στις αξίες και τις προσεγγίσεις, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη και της Σελήνης με τον Ήλιο. Μπορεί να αισθάνεσαι εκτός συγχρονισμού και να έρχεσαι σε αντίθεση με τους άλλους και αυτό θα δημιουργήσει πληγωμένα συναισθήματα. Οι εσωτερικές επίσης συγκρούσεις είναι πιο πιθανό να αφορούν στο αν θα κάνεις ένα άλμα πίστης και ρίσκου ή θα παραμείνεις σε αυτό που είναι γνωστό και οικείο. Δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές κατακτήσεις και έντονο φλερτ γεμίζουν την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορεί να δείχνουν ξαφνικές πιέσεις και αλλαγές. Είναι προτιμότερο να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα άτομα που βρίσκονται επίσης κοντά σου μπορεί να είναι σκληρά και απαιτητικά. Η αναμονή για ένα αποτέλεσμα ή μια συμφωνία με υψηλές προσδοκίες μπορεί να σου ασκήσει αδικαιολόγητη πίεση. Γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα κάνουν κακό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αναζωπυρώνεται.

Ιχθείς
Με τις σημερινές διελεύσεις οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη στον τομέα της επικοινωνίας σου και να δημιουργήσουν μια εσωτερική απογοήτευση ή αγωνία που μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top