Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
404
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η Σελήνη κινείται προς το ζώδιο σου όπου θα παραμείνει κάποιες μέρες και έχεις την τάση να αναζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση και επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι σε εξαιρετική θέση να σκεφτείς πρωτότυπες ιδέες που σε ενθαρρύνουν και σε εμπνέουν με την ευθυγράμμιση του Ερμή με το Δία. Η διάθεσή σου είναι καλή και η επικοινωνία ευκολότερη. Με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο κάνε μια έκπληξη στον ερωτικό σύντροφό σου που θα του υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι που έρχεται από το παρελθόν ανεβάζει τη διάθεσή σου.

Ταύρος
Αυτή είναι μια εποχή που έχεις έμπνευση και δυναμισμό, ιδιαίτερα στα θέματα καριέρας ή στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Είσαι αισιόδοξη και μπορείς εύκολα να βρεις έναν καλό λόγο για να απολαύσεις αυτό που κάνεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ξεχωριστές ευκαιρίες να συνδεθείς με χρήσιμα ή ενδιαφέροντα πρόσωπα και η έμφαση δίνεται στο παρελθόν ή σε άλυτα ζητήματα. Μέρα που είναι, βάλε όλη σου την τέχνη και ετοίμασε ένα ξεχωριστό, ρομαντικό γεύμα για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν διατίθεσαι να παραιτηθείς από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει καταλληλότερη μέρα για να εκφραστείς συναισθηματικά ειδικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Επίσης έχεις σήμερα τη διάθεση να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου σε φίλους ή αγαπημένα σου πρόσωπα, να τους αφιερώσεις χρόνο και να κατανοήσεις τα δικά τους προβλήματα. Κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ενδέχεται να χρειαστούν μια αναθεώρηση και κάποιες διορθώσεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην απογοητεύεσαι για καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Καρκίνος
Η μέρα σε κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη και συναισθηματική για αυτό και η ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα μεγαλώνει. Έχεις τη δυνατότητα να διαχωρίσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις φρένο σε αυτές που σε βαραίνουν, έτσι ώστε να απολαύσεις την ξεκούραση και τη χαλαρότητα αυτής της Κυριακής. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε προδιαθέτει για εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η κουβεντούλα με ομοϊδεάτες σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τη μελαγχολία.

Λέων
Με τον Ερμή και τον Δία στον τομέα των συνεργασιών σου μπορεί να έχεις μια ξεχωριστή συνομιλία ή να καταλήξεις σε μια σημαντική συμφωνία. Μπορεί να υπάρξει πραγματική εστίαση στο παρελθόν και η αναζήτηση λύσης μπορεί να είναι αποτελεσματική. Είναι μια υπέροχη στιγμή για αλληλεπιδράσεις και διαπραγματεύσεις μεμονωμένα, καθώς και για ανανέωση. Άσε τον εγωισμό σου στην άκρη και απόλαυσε τη μέρα των ερωτευμένων κάνοντας μια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Αναζήτησε ευκαιρίες για να αναπτύξεις και να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου, μια επιχείρηση ή ένα έργο. Βρες λόγους να αισθανθείς θετική σχετικά με τη βελτίωση και την ανάπτυξη. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι σημαντικές και προσοδοφόρες τώρα με τον Ερμή και τον Δία να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Μην αφήσεις τα προσωπικά άγχη σου να χαλάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αφιερώσου σήμερα αποκλειστικά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόσμενη επικοινωνία φτιάχνει τη μέρα σου.

Ζυγός
Ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται στον τομέα της αυτοέκφρασης, της χαράς και της ψυχαγωγίας και ιδέες ή συνομιλίες μπορεί να είναι συναρπαστικές. Οι πτυχές της Αφροδίτης σήμερα τείνουν να ενισχύουν τις σχέσεις σου και βελτιώνουν την απόλαυση των προσωπικών σου συμφερόντων. Είναι εξαιρετική η στιγμή που συνδυάζεται και με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για να τονώσεις το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο, εξέλιξη ή είδηση σου δίνει ικανοποίηση.

Σκορπιός
Τη σημερινή μέρα πρέπει και επιβάλλεται να την αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Είχες αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείς και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου απέναντι του και ήρθε η ώρα να τα εκφράσεις. Άσε τη φαντασία σου να οργανώσει τη μέρα και εντυπωσίασε τον αγαπημένο σου. Τις στιγμές που οι εργασιακοί σου προβληματισμοί σε παρασύρουν, εμπιστεύσου τις ικανότητες και δεξιότητές σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις την κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να απολαύσεις την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να κατανοήσεις τις συμπεριφορές ή τα προβλήματά τους και να τους αγκαλιάσεις. Εμπιστεύσου τις στρατηγικές και τις ιδέες σου στα εργασιακά και τόλμησε να περάσεις βήμα βήμα στην εφαρμογή τους. Όπως καταλαβαίνεις σήμερα θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέχεσαι τηλεφωνήματα από θαυμαστές και πιθανά από πρόσωπα του παρελθόντος που χρωματίζουν τη μέρα σου.

Αιγόκερος
Το μυαλό σου σήμερα είναι ιδιαίτερα φωτεινό για επιχειρηματικές ή οικονομικές υποθέσεις, καθώς ο Ερμής με τον Δία έρχονται μαζί στον τομέα των πόρων σου. Διασκέδασε και κάνε όνειρα αλλά κράτησε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση καθώς υπάρχει μια τάση υπερβολής. Η μετακίνηση της Σελήνης στον 4ο ηλιακό σου οίκο υποδηλώνει μεγάλη ανάγκη για άνεση, οικειότητα και αίσθημα ασφάλειας. Ανταπόδωσε το ρομαντισμό και την αγάπη στον ερωτικό σύντροφό σου που με τόση μαεστρία σου προσφέρει. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να λάβεις μηνύματα που δεν περιμένεις.

Υδροχόος
Οι σημερινές διαμετακομίσεις είναι ισχυρές για θετική σκέψη και επικοινωνία. Είναι πιθανό να λάβεις κάποια σχόλια, όμως παραμένεις σε ένα ανεξάρτητο πλαίσιο σκέψης. Η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Δία σου δίνει την άδεια να ονειρευτείς, να φανταστείς και να οραματιστείς. Εγκάρδιες συζητήσεις, αναζητήσεις και συναισθηματική αυτοεκτίμηση μπορεί να σε οδηγήσει  προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσο για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά όμορφη και μπορείς παίρνοντας πρωτοβουλίες να την κάνεις ομορφότερη. Εσύ που είσαι μόνη, μια ευχάριστη έκπληξη σε κάνει χαρούμενη.

Ιχθείς
Η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη και θετική. Μπορεί να υπάρξουν πλούσιες ανακαλύψεις για το παρελθόν, τον εσωτερικό κόσμο σου ή τα όνειρά σου. Μια αίσθηση εσωτερικής ευημερίας σήμερα μπορεί να προέλθει από τη δημιουργία σχεδίων που εμπνέουν ανάπτυξη και ελπίδα. Μιας και ο σύντροφός σου είναι η πηγή ενέργειας σου κάνε τη μέρα διαφορετική. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις μια έκπληξη από το παρελθόν.

Πηγή

Σχετικά

Back to top