Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
205
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Υπάρχει υποστηρικτική ροή ενέργειας για σένα σήμερα που σχετίζεται με επιχειρήσεις, την εργασία και την υγεία. Εάν πρέπει να κάνεις κάτι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση. Καθώς η μέρα εξελίσσεται έχεις την τάση να θέλεις να εξετάσεις τα συναισθήματα ή να απολαύσεις τη διασκέδαση. Νέες πληροφορίες σχετικά με παλιά θέματα μπορούν να εμφανιστούν.  Ένα πρόβλημα στα εργασιακά το βλέπεις με άλλο μάτι. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματά της καθώς έχεις μια δυσκολία στον τρόπο έκφρασής σου.

Ταύρος
Αυτή είναι μια δυνατή μέρα τόσο για πρακτικά θέματα όσο και για την έμπνευσή σου. Έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις δράση και να κάνεις πράγματα. Συμφωνίες με ένα συνεργάτη ή ένα σημαντικό πρόσωπο, ακόμα και αν υπήρξαν πρόσφατες διαφωνίες, μπορούν να ολοκληρωθούν. Επίσης μπορεί να εμφανιστούν πληροφορίες που σου ζητούν να επαναπροσδιορίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Απόφυγε την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να σε απασχολήσει έντονα το παρελθόν.

Δίδυμοι
Υπάρχει σήμερα εξαιρετική ενέργεια για εργασία, πίσω στα παρασκήνια ή και το σπίτι. Τώρα μπορείς να νιώσεις ευχάριστα αφοσιωμένη στον οικιακό κόσμο σου και την ιδιωτική σου ζωή. Ειδικά όσο περνά η μέρα η εξομάλυνση των διαφορών σου προσφέρει ικανοποίηση. Η ευγένεια και η γοητεία σου ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ενώνονται με αρμονία. Μπορούν να γίνουν συζητήσεις σχετικά με συνεργασίες, μακροπρόθεσμα σχέδια, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις, την επέκταση και την αγάπη. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκει τις σταθερές ισορροπίες της. 

Καρκίνος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να επικεντρώσεις την ενέργειά σου στο να μάθεις κάτι καινούριο. Οι συνομιλίες τείνουν να οδηγούν σε θετικές κατευθύνσεις αν και επικεντρώνονται κυρίως σε παλαιότερα θέματα. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι καλές με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε μια ευθυγράμμιση. Εάν προκύψουν ζηλοτυπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου προσπάθησε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, προβληματίζεσαι για τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Μπορείς να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα, αποφασισμένη και αφοσιωμένη και αυτός ο συνδυασμός κερδίζει. Οι πρακτικές δραστηριότητες επίσης είναι ικανοποιητικές. Καθώς προχωρά η μέρα τείνεις να θέλεις να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις ιδέες των άλλων. Οι συμπεριφορές κάποιων συνεργατών σε οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα. Η σεξουαλική σου ζωή με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, η υπερτονισμένη γοητεία σου αρκεί για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Μπορείς να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα αξιόλογο και σημαντικό θέμα ή έργο, καθώς αισθάνεσαι ιδιαίτερα εμπνευσμένη. Πιθανά να παρακινηθείς από αυτά που μαθαίνεις, από τις σπουδές ή τα ενδιαφέροντά σου. Περισσότερη προσοχή χρειάζονται   τα θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά ή την  υγεία σου. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου ή να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου, κυρίως αν είσαι μόνη συναισθηματικά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, καιρός να αφήσεις πίσω προβλήματα και διαφορές με τον σύντροφό σου και να βρείτε τη χρυσή συνταγή της ευτυχίας.

Ζυγός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για δουλειές που γίνονται πίσω στα παρασκήνια ή για να διαχειριστείς ένα δύσκολο συναισθηματικό πρόβλημα. Καθώς προχωρά η μέρα έχεις την τάση να επικοινωνείς και να διασκεδάζεις. Οι ενέργειες σε οδηγούν να καταλάβεις πράγματα και να καταλήξεις σε αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες ή συμφωνίες. Οι συζητήσεις σήμερα με τον αγαπημένο σου φαίνονται ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου κάτι φαίνεται να μαγειρεύεται.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας, ανεβάζοντας και τροφοδοτώντας το πνεύμα σου. Είσαι σε καλή κατάσταση για κοινές, εστιασμένες δραστηριότητες. Μπορεί να σου αρέσει να συζητάς για προσωπικά σχέδια ακόμα κι αν δεν είσαι πολύ σαφής σχετικά με τις λεπτομέρειες. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και επειδή ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα, ίσως θελήσεις να κρατήσεις τα πράγματα ανεπίσημα και να αποφύγεις να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Είσαι πολύ απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ο τομέας των συναισθηματικών και ερωτικών σου ευνοείται ιδιαίτερα.

Τοξότης
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη μέρα και λαχταράς κάποια οικειότητα ή σύνδεση μαζί τους. Ωστόσο, μπορείς να ζήσεις μια αίσθηση ισχυρότερης δέσμευσης για τους φιλόδοξους στόχους σου, την καριέρα, τα μακροπρόθεσμα σχέδια ή την εργασία σου. Είσαι επίσης έτοιμη να αναλύσεις τα πράγματα, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με την Αφροδίτη. Αναζήτησε ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Η θαλπωρή του σπιτιού σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις.

Αιγόκερος
Έχεις εξαιρετική υποστήριξη για την εστίαση σε μελέτες ή δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά το κοινωνικό στοιχείο σε ελκύει περισσότερο. Πληροφορίες στα εργασιακά σχετικά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο μπορεί να προκύψουν και να αλλάξουν την προοπτική σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες από όπου κι αν προέρχονται και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου. 

Υδροχόος
Το πρώτο μισό της ημέρας ευνοεί τη ροή ενέργειας σε οικογενειακές και οικιακές υποθέσεις. Οι ευχάριστες συνομιλίες μπορεί να είναι μέρος της ημέρας μιας και είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις μια συμφωνία ή να αποκτήσεις νέες ιδέες. Ζήλια και κτητικότητα, με λίγα λόγια καταπίεση, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, χαλάρωσε και απόλαυσε το φλερτ. 

Ιχθείς
Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου. Ωστόσο το πρώτο μισό της ημέρας είναι ισχυρό για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου ειδικά αν απαιτούν αποφασιστικότητα και εστίαση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα ιδιωτικ, ή παρελθοντικό θέμα ενδέχεται να εμφανιστούν και να σου δώσουν μια αναζωογονητική νέα προοπτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και εκφράσου περισσότερο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις και να πείσεις τους πάντες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top