Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
397
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Κάνε χώρο σήμερα για συνδέσεις, σχέσεις και έργα που σε ενδυναμώνουν και σε ενθουσιάζουν. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και τον Δία φωτίζει τις σχέσεις με φίλους, ομάδες, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Αυτή είναι μια περίοδος κοινωνικής ανανέωσης (παρά το lockdown) και αποτοξίνωσης από πιεστικές καταστάσεις και στόχους. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και προσπάθησε να περιορίσεις τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες γεμίζουν τη μέρα σου.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια ενέργεια σε ζητήματα καριέρας και φήμης, αν και είναι καλύτερο να κάνεις αργές κινήσεις με τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα μέχρι τις 20/2. Ωστόσο η νέα Σελήνη είναι εντυπωσιακή με τη συγκέντρωση των πλανητών σε ένα ζώδιο και ιδιαίτερα σήμερα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον τυχερό Δία. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου παρά τις αντίξοες συνθήκες ανανεώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση ενός σταθερού και μόνιμου συντρόφου γίνεται ανάγκη.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη προωθεί τα θετικά συναισθήματα και την αισιοδοξία. Φέρνει θετικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις, στα θέματα εργασίας αλλά και σπουδών. Η κοινή χρήση των ιδεών σου με τους άλλους μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες ευκαιρίες, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου που σου επιβάλλει προσοχή. Καιρός να αντιμετωπίσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία το επόμενο διάστημα.

Καρκίνος
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση της νέας Σελήνης και της Αφροδίτης – Δία μπορεί να είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, να τα βάλεις σε μια τάξη είτε αυτά αφορούν στα οικονομικά ή σε κάποιες τοξικές σχέσεις σου. Οι οικονομικές κυρίως συναλλαγές μπορεί να είναι πετυχημένες τώρα, καθώς διαλύονται τα συνήθη εμπόδια και όρια. Πριν κάνεις σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου σκέψου και ζύγισε σωστά τα δικά σου συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ασχολείσαι με αδιέξοδες καταστάσεις και πρόσωπα.

Λέων
Η σημερινή ευθυγράμμιση της νέας Σελήνης και της Αφροδίτης – Δία συμβαίνει στον τομέα των συνεργασιών σου και  μπορεί να υπάρξουν ξεχωριστές ευκαιρίες για να κερδίσεις συμμάχους ή να ενισχύσεις μια σχέση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν οφέλη μέσω άλλων είτε πρόκειται για συμβουλευτική είτε ρομαντισμό. Εκφράζεις μια φυσική εμπιστοσύνη και έχεις έντονη επιθυμία να προχωρήσεις μέσω της συγχώρεσης και της αποδοχής. Νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν πιθανά και σε μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να διαπιστώσεις πως γοητεύεσαι από ανθρώπους με τελείως διαφορετικές απόψεις και κουλτούρες.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί με τη βοηθητική όψη Αφροδίτης – Δία σηματοδοτούν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο που θα σου δώσει ευκαιρίες σε θέματα καριέρας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το καλό χιούμορ μπορεί να θεραπεύσει πιθανές πληγές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Θετικές προοπτικές προβλέπονται για τα οικονομικά.

Ζυγός
Η σημερινή ευθυγράμμιση της νέας Σελήνης και της Αφροδίτης – Δία εμφανίζεται στον 5ο οίκο σου και η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου μέσω δημιουργικών προσπαθειών. Είσαι γενναιόδωρη με την καρδιά, την ενέργεια και το χρόνο σου. Το να αφήνεις κάτι πίσω σου ή να βγάζεις τον εαυτό σου από μια ρουτίνα μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες αρχές και ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα ή στον δημιουργικό. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου και παρά τις συνθήκες μην δειλιάσεις να κάνεις όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται για αυτό και ξεχωρίζεις.

Σκορπιός
Είναι ιδανική στιγμή για να αισθανθείς ζεστασιά ή ένα αίσθημα αφθονίας που σχετίζεται ιδιαίτερα με την οικογένεια, τις ανέσεις του σπιτιού ή την προσωπική σου ζωή. Μακροπρόθεσμοι στόχοι σου στα εργασιακά σημειώνουν πρόοδο για αυτό δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Θέματα αγοροπωλησιών ευνοούνται ιδιαίτερα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αρχίζει να σου εμπνέει ασφάλεια για αυτό επιδιώκεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, κλείσε παλιούς λογαριασμούς και προχώρα μπροστά.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη είναι ισχυρή για χαρούμενες νέες αρχές ειδικά σε ότι αφορά στις σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα, ή τις καθημερινές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον τομέα των επικοινωνιών σου ενισχύοντας κι άλλο αυτήν την ήδη μοναδική νέα Σελήνη. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι ευχάριστη και προσοδοφόρα. Η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία βοηθούν και στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι βέβαιη και το πιστεύεις πως σύντομα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη σήμερα συναντιέται με την Αφροδίτη και τον Δία στον ηλιακό 2ο οίκο σου κι έτσι μπορείς να εκτιμήσεις τις πρόσφατες ευλογίες. Οι άλλοι εκτιμούν τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια αίσθηση αφθονίας, απόλαυση των ελευθεριών σου ή των καρπών των προσπαθειών σου στα εργασιακά. Τα θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, την άνεση και τη φροντίδα των επιχειρήσεων και εργασιακών σου βρίσκονται σε έντονη εστίαση με μια δημιουργική και ζεστή πινελιά. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στο δικό σου ζώδιο και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται επίσης στο δικό σου ζώδιο. Είσαι σε άριστη κατάσταση για προσωπική παρουσία, δύναμη και γοητεία. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για γενναιόδωρες κινήσεις,  καιρός να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να ανανεώσεις τον εαυτό σου και να ακολουθήσεις με μια ολοκαίνουρια προσέγγιση τη ζωή σου. Λαμβάνεις μια ισχυρή υποστήριξη στα εργασιακά κι αυτό σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται κι εσύ που είσαι μόνη γίνεσαι ακαταμάχητη.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Δία με μια νέα Σελήνη να εμφανίζεται στον 12ο οίκο σου. Έτσι μπορεί να απελευθερωθείς από ένα βάρος, μια ανθυγιεινή προσκόλληση ή μπορεί να υπάρξει μια συγχώρεση και κατανόηση που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να αγκαλιάσεις το μέλλον και τους στόχους σου. Η  ανησυχία σου στα εργασιακά θα σε οδηγήσει σε αλλαγές και βελτιώσεις. Χάρισε στον ερωτικό σύντροφό σου αξέχαστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, με λίγη υπομονή θα πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Πηγή

Σχετικά

Back to top