Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
380
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Σήμερα μπορεί να έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι πρέπει να συγκεντρώσεις τις δυνάμεις σου για να χειριστείς μια σημαντική ευθύνη. Μια φιλία ή συμμαχία μπορεί να σταθεροποιηθεί και είναι πιθανό να είναι σημαντική για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μπορεί να αισθάνεσαι επίσης ιδιαίτερα καλά, όταν κάνεις ώριμες επιλογές με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται. Απόψε φαίνεται να έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι εποικοδομητικό με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά κυλά ευχάριστα με συντροφιά και κουβεντούλα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να λύσεις ένα περίπλοκο ζήτημα ή να ανακαλύψεις μια πηγή εισοδήματος. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της οικειότητας και νιώθεις έντονα την ανάγκη να εστιάσεις στις συναισθηματικές και πρακτικές προτεραιότητές σου. Η Αφροδίτη πρόκειται να συναντήσει τον Κρόνο και με τη συντηρητικότητα, το ρεαλισμό και την πειθαρχεία φαίνεται να κερδίζεις περισσότερα. Μπορεί επίσης να αναλάβεις μια νέα ευθύνη που περιλαμβάνει σκληρή δουλειά ή να κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες αλλά αισθάνεσαι ότι αξίζει τον κόπο. Η συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές σου.

Δίδυμοι
Είσαι διατεθειμένη να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ορισμένες περιοχές της ζωής σου. Ίσως να συνειδητοποιήσεις ορισμένους περιορισμούς ενός σχεδίου ή έργου τώρα, ή μπορεί να αισθανθείς λίγο δεσμευμένη καθώς ολοκληρώνεις περισσότερη δουλειά από ότι είχες αρχικά προγραμματίσει. Μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να δείξει μια καλή στιγμή για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Είσαι σε θέση να εξετάσεις σοβαρά τους μακροπρόθεσμους στόχους που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες επικοινωνίες σου δημιουργούν προβληματισμό. 

Καρκίνος
Σήμερα σε ενδιαφέρει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς με την κίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου και με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Υπάρχουν λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να βρεθούν σήμερα και είναι πολύ πρακτικά. Η βελτίωση των συνηθειών και της υγείας σου πρέπει να είναι ο στόχος σου τώρα και ευτυχώς είσαι ήδη σε καλό δρόμο. Ο αντίκτυπος της συμπεριφοράς σου απέναντι στον αγαπημένο σου τώρα θα φανεί. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της χαράς σου για λίγες μέρες. Ωστόσο αν καταφέρεις να δώσεις νόημα στις απολαύσεις σου και να εφαρμόσεις μια δομή τόσο το καλύτερο. Θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το χρόνο σου και τείνεις να αναζητάς δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις, να ανταγωνιστείς ή να παίξεις. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες ή οι δραστηριότητες με ένα σύντροφο ή φίλο, μπορούν να σου δώσουν κίνητρα για την επίτευξη των στόχων ή τις φιλοδοξίες σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος
Γνωρίζεις ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να κάνεις μια δουλειά η οποία βοηθά ιδιαίτερα τους στόχους σου. Μια ωραία αίσθηση σου δημιουργεί η αντιμετώπιση της πραγματικότητας ή η ανταπόκρισή σου στις ευθύνες σου για το σπίτι, την εργασία ή την υγεία τώρα που η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο. Είναι μια ωραία στιγμή για να τακτοποιήσεις τις καθημερινές σου ρουτίνες και συνήθειές σου. Κάτι δεν διαχειρίζεσαι σωστά στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ζυγός
Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου για μερικές μέρες εμπνέοντας την επιθυμία να συνδεθείς, να επικοινωνήσεις και να επιδιώξεις την ενασχόλησή σου με τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Ενδεχομένως να βρεις πληροφορίες που θα δώσουν μια ελαφριά ώθηση στα σχέδιά σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αναθεώρηση μιας δέσμευσης ή να θελήσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χρειάζεται προσοχή καθώς ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μια παρανόηση.

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί να αντιληφθείς νέα κίνητρα για θέματα και υποθέσεις σου που αφορούν χρήματα με την επιρροή της Αφροδίτης – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι. Ίσως επίσης να θελήσεις να προσφέρεις περισσότερη τάξη, ομορφιά και δομή στον οικιακό ή τον ιδιωτικό σου κόσμο. Δεν ενδιαφέρεσαι για γρήγορες επιδιορθώσεις και εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που αντέχουν στο χρόνο. Εστιάστε το ενδιαφέρον στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου στα μελλοντικά σχέδιά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις ευχάριστα και χωρίς ένα μόνιμο σύντροφο κοντά σου.

Τοξότης
Σήμερα μπορεί να αισθανθείς ένα κύμα συναισθηματικής ενέργειας με την κίνηση της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες είναι πιθανές με την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο και τη Σελήνη σε αρμονία. Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και τα καινούρια ξεκινήματα θα πρέπει ίσως να περιμένουν, αλλά οι σημερινές ενέργειες είναι σταθερές και μπορεί να θέσουν τα θεμέλια για τη μελλοντική επιτυχία. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται όμορφα και τρυφερά. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε γυρνά στο παρελθόν. 

Αιγόκερος
Ενώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα σχετικό χαμόγελο, διάθεση για δράση και έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης, με την κίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορεί να νιώσεις πως οι γύρω σου θέλουν να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ. Άκουσε το ένστικτό σου καθώς αυτή είναι μια περίοδος του Σεληνιακού κύκλου που πρέπει να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου αν έχεις ένα σταθερό στόχο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παρέχει την συναισθηματική ασφάλεια που θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου χωρίς να περιμένεις την επιβεβαίωση κάποιου.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για τη συνεργασία ή την επιδίωξη ενός ειδικού έργου, καθώς η Σελήνη κινείται στον κοινωνικό σου τομέα. Καθώς προχωρά η μέρα η Αφροδίτη οδηγείται προς μια ευθυγράμμιση με τον Κρόνο κι έτσι γίνεσαι πιο παραγωγική και χρήσιμη. Οι σημερινές πτυχές είναι εξαιρετικές για να σου δώσουν μια έντονη  αίσθηση των δυνατοτήτων σου έτσι ώστε να μην τις υπερβαίνεις ούτε να τις υποτιμάς. Ρίξε μια πιο ώριμη και ρεαλιστική ματιά στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάτι προσπαθεί να σου πει ίσως και με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα έχει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθείς
Ίσως σήμερα να έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις για εκκρεμή θέματα, προβλήματα ή απώλειες, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την οργάνωση ή την επίλυσή τους. Μια πτυχή επίσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπαίνει στο παιχνίδι και η ανάγκη να δεις μια σχέση ή ένα έργο από την αρχή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο άβολα. Η εκπλήρωση των επιθυμιών σου στα εργασιακά χρειάζεται χρόνο. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί έντονα.

Πηγή

Σχετικά

Back to top