Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

at 12:09 πμ
402
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για μια φιλία ή ένα προσωπικό έργο. Οι άλλοι είναι υποστηρικτικοί και συνεργάσιμοι, ή τουλάχιστον δεν έχουν την τάση να βρίσκονται εμπόδιο μπροστά σου. Μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Οι πιο σωστές αποφάσεις μπορεί τελικά να προκύψουν από ανταλλαγή ιδεών που πραγματοποιούνται τώρα. Θα πρέπει να κάνεις κάτι κι εσύ προκειμένου να αναθερμανθεί η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βάζεις με τον εαυτό σου αν νιώθεις ότι με τη συναισθηματική σου ζωή κάτι δεν πάει καλά.

 

Ταύρος
Έχεις περισσότερη υπομονή από ότι συνήθως και οι άλλοι βλέπουν και αναγνωρίζουν τις αξίες και την υπεύθυνη πλευρά σου κυρίως στα εργασιακά. Είσαι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και θέματα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την τάση σου να ξοδεύεις πολύ χρόνο για μικρές διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ  που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα κυρίως αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

 

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια ωραία στιγμή για να μάθεις κάτι καινούριο για ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου ή τις ανάγκες της σχέσης προκειμένου αυτή η σχέση να ανέβει σε υψηλότερο επίπεδο. Η κοινή χρήση απόψεων μπορεί να είναι ικανοποιητική έως και ωφέλιμη. Η ικανότητα εστίασης στις μελέτες, τα έργα ή τις σχέσεις σου λειτουργεί προς όφελός σου. Δείξε τις αδυναμίες σου στον ερωτικό σύντροφο σου βάζοντας τον εγωισμό σου στην άκρη. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διπλωματία για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 

Καρκίνος
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσεις, να θεραπεύσεις, να επιδιορθώσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση, καθώς καταλαβαίνεις καλύτερα τη δυναμική της ισχύος. Η συνεργασία μπορεί να βελτιώσει τα πάντα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να δεις τα βάθη των θεμάτων και των ανθρώπων και η δυνατότητά σου να καθοδηγείς, να κατευθύνεις ή να διαχειρίζεσαι τη ζωή σου αυξάνονται. Πρόσθεσε λίγο σασπένς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε και πέτα από πάνω σου κάθε αρνητικό.

 

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να εστιάσεις στα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Είσαι επίσης σε καλή διάθεση και κατάσταση για να συνεργαστείς, να παρατηρήσεις και να οργανώσεις τις στρατηγικές σου. Ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι συνομιλίες δεν μπορεί να είναι χρήσιμες. Οι επικοινωνίες όμως με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζονται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να ηρεμήσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου.

Παρθένος
Είσαι σε θέση σήμερα να βρεις κάτι χαμένο ή να ανακαλύψεις πληροφορίες που σε βοηθούν να συμπληρώσεις τα κενά. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ένα έργο γύρω από το σπίτι, να δημιουργήσεις ή να φροντίσεις το χώρο σου ή να εργαστείς για τη βελτίωση ενός προγράμματος αυτοεξυπηρέτησης ή υγείας. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάτι προσπαθεί να σου πει. Βοήθησέ τον να ανοιχτείς χωρίς να τον κριτικάρεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες πληροφορίες που αφορούν στο παρελθόν σου προκαλούν αναστάτωση.

 

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για μια ώθηση ιδιαίτερα όσον αφορά στην προσωπικότητά σου, την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητά σου. Ίσως μάθεις κάτι καινούριο, ίσως δεις ένα ζήτημα με νέο τρόπο ή έχεις μια πιο έντονη αίσθηση των προτεραιοτήτων σου και αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να ηγείσαι και αυτό πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα ειδικά αν το κάνεις με προκλητικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο σου περιβάλλον μπορεί να έχουν εξαιρετική έκβαση.

 

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου υπενθυμίσουν την αξία της πραγματοποίησης μικρών αλλά θετικών αλλαγών που θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σου. Είσαι επίσης σε πολύ καλή κατάσταση για να απλοποιήσεις τα πράγματα, τους περισπασμούς και τις περίπλοκες αγχωτικές σκέψεις σου. Το χρήμα, η οικογενειακή ζωή και ο συναισθηματικός κόσμος σου γίνονται η προτεραιότητά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια αναζωογόνηση. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

 

Τοξότης
Ενώ ο Ερμής κινείται ανάδρομα οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την παραγωγή, τη σύνδεση και την επικοινωνία σε διάφορα επίπεδα. Μπορεί να εντοπίσεις ή να αισθανθείς το κίνητρο για να κάνεις σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Η οργάνωση θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για την αποφυγή λανθασμένων ή βεβιασμένων ενεργειών. Η αυτoέκφραση έρχεται πιο φυσικά σήμερα και η εστίαση σε εκείνες τις επιθυμίες και τα όνειρα που είναι πιο κοντά στην καρδιά σου μπορούν να βελτιώσουν τα επίπεδα ενέργειας και διάθεσης. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, νέες γνωριμίες ανεβάζουν έστω και προσωρινά τη διάθεσή σου.

 

Αιγόκερος
Οι σημερινές μετακινήσεις ευνοούν την κατάρτιση σχεδίων και στρατηγικών ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα χρήματα, τις επιχειρήσεις ή άλλα πρακτικά θέματα. Η ανάγκη ειδίκευσης ή εστίασης σε κάτι σημαντικό για εσένα είναι έντονη. Προετοιμάσου για εργασιακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που επανέρχονται. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε βλέπει ευτυχισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στο φλερτ αυτήν την περίοδο και μην ενθουσιάζεσαι.

 

Υδροχόος
Οι συνεργασίες ή η δύναμη της ομαδικής εργασίας μπορεί να βρίσκονται σε έντονη εστίαση σήμερα. Οι φιλίες, οι αιτίες ή οι κοινοί στόχοι είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος εναρμονίζεται με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο και παρόλο που ενδέχεται να μην δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, αυτήν τη στιγμή η προνοητικότητα μπορεί να ωφελήσει. Μην γίνεσαι τόσο απόλυτη και απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές από το παρελθόν.

 

Ιχθείς
Παρατηρώντας αυτές τις μέρες με μεγαλύτερη έμφαση τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μπορείς να απελευθερωθείς από φορτία ή να εστιάσεις σε πράγματα και καταστάσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα και τη ζωή σου. Μπορείς να επωφεληθείς ή και να απολαύσεις την έρευνα μιας ιδέας ή ενός έργου. Μπορείς επίσης να είσαι παραγωγική και δημιουργική ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου απολαμβάνεις το φλερτ.

Πηγή

Σχετικά

Back to top