Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

at 12:09 πμ
410
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου  2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον κοινωνικό σου τομέα και ορισμένες από τις πρόσφατες ιδέες σου, σχέδια ή αποφάσεις σου μπορεί να σημειώσουν καθυστερήσεις. Οι φιλίες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστούν τώρα  ή μπορεί να υπάρξουν παρελθοντικοί γνωστοί και να σκεφτείς να επικοινωνήσεις ξανά μαζί τους. Η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 20/2 και πιθανά να υπάρξουν ασαφείς σκέψεις ή παρεξηγήσεις κατά τη διάρκειά της. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε φαίνεται να καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να σε θυμηθούν παλιοί έρωτες.

Ταύρος
Μέχρι τις 20/2 που θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή είσαι σε εξαιρετική κατάσταση ώστε να κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις σχετικά  με τον τρόπο διαχείρισης των ευθυνών σου. Αυτή η οπισθοδρομική κίνηση εμφανίζεται στον τομέα της σταδιοδρομίας, των ευθυνών, της απόδοσης, της φήμης, της εικόνας και της πορείας ζωής σου. Συχνά όμως μια καθυστέρηση που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου κύκλου ανάδρομου Ερμή, οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη. 

Δίδυμοι
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή υποδηλώνει την ανάγκη σου για επιβράδυνση πριν προχωρήσεις μπροστά. Αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 20/2 και συμβαίνει στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και της μάθησης. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναμείξεις που εισάγουν καθυστερήσεις, όμως θα επωφεληθείς από μια ματιά στα πράγματα με μια νέα ή διαφορετική οπτική και ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις ορισμένα σχέδιά σου προς όφελός σου. Η συναισθηματική σου ζωή εμπεριέχει μια αναστάτωση.

Καρκίνος
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις, θα βρεις τις επόμενες εβδομάδες αρκετά χρήσιμες για την αναθεώρηση ορισμένων θεμάτων σου. Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να μην ξοδεύεις ή δανείζεις χρήματα τώρα. Θα μπορούσες επίσης να ανακαλύψεις ότι στρέφεσαι συχνά στο παρελθόν για να κατανοήσεις το παρόν. Αυτό ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως για εσένα που είσαι μόνη.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου και μέχρι τις 20/2 μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιβραδύνσεις που πιθανά σχετίζονται με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Ενώ τα σχέδια και οι στόχοι σου είναι μεγάλοι είναι προτιμότερο να μην βιαστείς. Πρόσεξε σήμερα και αύριο τον τρόπο που εκφράζεσαι ειδικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Πιθανά αλλά να θέλεις να πεις και άλλα να λες με αποτέλεσμα να προκληθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου γυρίζει σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Παρθένος
Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, σηματοδοτώντας την ανάγκη σου για επιβράδυνση έτσι ώστε να παρατηρείς και να βελτιώνεις τα πράγματα πριν προχωρήσεις μπροστά. Σήμερα σκέψου πως μπορεί να παρερμηνεύσεις τα μηνύματα των άλλων και θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τα λόγια και τα συμπεράσματά σου. Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, δημιουργώντας μια ισχυρή ανάγκη να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς με φρέσκιες δραστηριότητες. Πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να ρήξεις μια ματιά στο παρελθόν και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Ζυγός
Ενώ είχες μεγάλες ιδέες και σχέδια τις τελευταίες μέρες, ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 20/2 καθιστά απαραίτητη την επιβράδυνση και τον έλεγχο των προσπαθειών σου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ήρθε η ώρα να προσέξεις τις λεπτομέρειες και να ελέγξεις ότι οι αποφάσεις που έχει πάρει πρόσφατα εξακολουθούν να είναι βιώσιμες. Τις συναισθηματικές σου ανησυχίες τις κατευνάζει ο ερωτικός σύντροφός σου με τη στάση και συμπεριφορά του. Εσύ που είσαι μόνη, είναι η στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου -πίσω ή μπροστά;

Σκορπιός
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια περιοχή του χάρτη σου με τεράστια πλανητική δραστηριότητα και εστίαση. Με πολλούς τρόπους τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας αισθάνεσαι ότι έχουν πάρει το δρόμο τους, όμως μπορεί να σημειωθεί μια επιβράδυνση. Προηγούμενα προβλήματα ή εκκρεμότητες μπορεί να επανεμφανιστούν για έλεγχο. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν σημεία που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε μελαγχολήσει.

Τοξότης
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των επικοινωνιών σου και μερικές από τις νέες εργασίες ή προσπάθειες που ξεκίνησαν πρόσφατα, θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά για έλεγχο. Μέσω καθυστερήσεων ή επιβράδυνσης ενδέχεται να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να εκφραστείς, τρόπους που διαφορετικά δεν πέρναγαν από το μυαλό σου. Μια αναθεώρηση επίσης στα συναισθήματα για τον ερωτικό σύντροφό σου θα ήταν καλή. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κίνηση. 

Αιγόκερος
Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος σήμερα σηματοδοτώντας την στιγμή ως κατάλληλη για μια ανασκόπηση στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις απαντήσεις, να εντοπίσεις τα λάθη και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Το φεγγάρι έρχεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο βοηθώντας να ενισχύσεις τη διάθεσή σου και την ανάγκη για αλλαγή ρυθμού. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου, για αυτό τις στιγμές που είσαι μαζί του ξέχνα όλα τα άλλα. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα λόγια του προσώπου που σε ενδιαφέρει και απογοητεύεσαι.

Υδροχόος
Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ίσως χρειαστεί να παρατηρήσεις κάποιες λεπτομέρειες προτού προχωρήσεις μπροστά. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να φαίνεται πως έχουν μια τάση να πηγαίνουν προς τα πίσω, όμως στην πραγματικότητα μπορούν να επωφεληθούν από μια κριτική. Ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος έως τις 20/2 επηρεάζοντας επίσης την ετήσια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που θα συμβεί στις 11/2. Θέλεις να προχωρήσεις αλλά ίσως χρειαστεί να επιτρέψεις στα συναισθήματα να καλύψουν το μυαλό σου. Η συναισθηματική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου, είναι στο χέρι σου να παραμείνει ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε τη δυνατότητα στο άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί να απολογηθεί.

Ιχθείς
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του προσφέροντάς σου ιδιαίτερα οφέλη στον εσωτερικό κόσμο σου. Ήρθε η ώρα να επανακαθορίσεις και να βελτιώσεις τις υποθέσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και για να ψάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις. Ορισμένες από τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τα έργα που ξεκίνησαν πριν δυο εβδομάδες μπορεί να απαιτούν επανεξέταση. Ο τρόπος που εκφράζεσαι ή αντιλαμβάνεσαι τα λόγια του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία με τον εσωτερικό κόσμο σου θα σε βοηθήσει στο να κατανοήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Πηγή

Σχετικά

Back to top